Днес съм щастлив(а), защото... - тема 5

• 101 260
  • 536
  •   1
Отговори
# 105
Лаленце, благодаря ти от сърце Heart Eyes. Да качиш снимка на тортата  Wink
 Днес бяхме на консултация и сме вече 13 кг  Grinning (2 год. потдържаше 11 кг. Само на височина дърпаше)

# 106
  • Варна
Повишиха ме 🍸💼

# 107
  • Телиш/Плевен
Милица, дъщеря ми е същата работа - в момента е десет кила и е така от доста време. На височина расте, ама въобще не наддава. Но важното е, че са здрави, пък нека са стройни. Hug
Ще покажа снимка на тортата, макар че изображението е с лошо качество. Всъщност може би само за това ме е яд - че почти никой не се сети да снима, най-вече аз. Sad Майка ми е направила няколко снимки с телефона си, но на повечето качеството е много лошо. И все пак се успокоявам с това, че си прекарахме наистина страхотно, пък за снимки имаме цял живот. Ето я тортата:
Скрит текст:

Щастлива съм, защото спечелих страхотна награда от любим продукт. Heart Eyes Много ме зарадва и милото съобщение, с което ми бе съобщено, че печеля. Heart Eyes Вчера пък спечелих награда, която всъщност е за дъщеря ми и много ще я зарадва - нови видове каши. Още когато се включих в играта и видях крайния срок (точно на рождения ѝ ден), си казах, че ще е страхотно, ако спечеля и то взе, че се случи. Heart Eyes

# 108
  • Бургас
Лаленце, жива и здрава да ти е кукличката и много да ви радва  Hug

# 109
  • Телиш/Плевен
Много ти благодаря, Джули! Hug

# 110
  Джулка, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана!  bouquet
Лаленце и ние не можахме да снимаме. Ние го водихме на фото, поне имаме снимки на тортата, че рожденика наведе сърдито глава надолу и не се усмихна на нито една снимка Grinning

# 111
Честито повишение! Със сигурност си го заслужила Peace

# 112
Олеле страхотна Елица  Heart Eyes Лаленце, да ти е жива и здрава.

# 113
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Сигме! Heart Eyes Hug

Милица, моята рожденичка поне беше усмихната, ама и не се спираше на едно място, та изобщо не се сетихме за снимки. Вчера прегледах тези от телефона на майка ми - 90% са размазани, понеже Елица е в движение. Има може би към десетина, на които все пак си личи, че е имала рожден ден. Laughing

Щастлива съм, защото успях да направя навреме една поръчка и да взема доста неща с отстъпка. В това число и столче за кола за бебето на сестра ми. Реално това ѝ беше последната покупка и вече официално е готова за посрещането на новия член на семейството. Heart Eyes

# 114
  • Бургас
  Джулка, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана!  bouquet
Благодаря  Heart Eyes

# 115
Джулка, днес ли си?
На теб ти пожелавам на следващият рожден ден на цицата ти да виси едно чаве. Айде време ти е. Сигурно звуча като баба ти  Joy

# 116
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден, Джули! Heart Eyes Да си много щастлива, здрава, обичана и успяла! Hug

# 117
Джулка, честит празник! Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти и да имаш много постове в темата!  Heart Eyes  Hug

# 118
  • Бургас
Благодаря ви, момичета  Hug
Сигме, а дано. А 4 годишната дъщеричка на една приятелка ми пожела петзнаци  Mr. Green
Днес ми е много хубав деня и то най-вече благодарение на малките ми приятелчета - пяха ми песни и ме забавляваха много. А като се прибирах от работа едно непознато 2-3 годишно момченце пред блока ми прати въздушна целувка 😁

# 119
Честит рожден ден! Здраве, обич, щастие и късмет пожелавам!
А аз съм щастлива, защото си отивам при мама за седмица! Липсва ми безумно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт