Днес съм щастлив(а), защото... - тема 5

• 100 560
  • 534
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Севлиево
Бяхме на екскурзия с класа на сина ми и още един клас.Чувствам се заредена с много положителни емоции,макар и малко уморена.

# 211
Днес съм щастлива, защото докторката потвърди, че  след две страхотни момчета ще имаме и едно момиченце  Blush

# 212
  • Бургас
Страхотно! Grinning
Прекрасно чувство!Честита панделка и лека бременност до края!

# 213
Честито! bouquet

# 214
  • на Мелмак
Днес съм щастлива, защото докторката потвърди, че  след две страхотни момчета ще имаме и едно момиченце  Blush
Супер!
Честито!

# 215
Прекрасен ден с ММ у дома и накрая поканихме нашите на гости, а той им сготви вечеря, прави коктейли и тн. И накрая се оказа, че те имат годишнана - 49 г от сватбата..Изобщо не се бях сетила, но пък се получи чудно празненство. Догодина - гоялм купон по повод 50 годишнината им ще правим. Heart Eyes

# 216
  • Кьолн
Гингерина,честито!

Excuse me имате чудесен мъж! Бъдете живи и здрави!

Днес съм щастлива защото е неделя и ще бъда с децата си.Това за мен е най-голямото щастие!

# 217
Честито, gingerina!

Всичко си е на мястото и знам какъв е смисълът на живота ми. Тази яснота ми дава вътрешен баланс и мирен сън.

# 218
  • Бургас
Онзи ден научих, че ще си имаме /живот и здраве/ син  Heart Eyes

# 219
  • Бургас
Джулка,аз също се зарадвах за вас! Hug

# 220
Джули, прекрасна новина!
Честито! Hug

# 221
  • Сф
Ех, Джули  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ти си знаеше още от начало  Grinning  Честито и да са леки оставащите месеци  newsm30

# 222
  • Бургас
Ех, Джули  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ти си знаеше още от начало  Grinning  Честито и да са леки оставащите месеци  newsm30
Аз си го знаех това от години  Laughing Само чаках да ми потвърдят официално  Wink

# 223
  • Сф
 Laughing Значи вече си готова и с името, щом си имала време да помислиш няколко години  Hug

Най- накрая ни пристигна новата бебешка количка  1stroller 3 седмици ми се изчака чакането да си я получа.

# 224
  • Телиш/Плевен
Много се радвам за теб, Джули! Heart Eyes Лека да е бременността до края! Hug

Общи условия

Активация на акаунт