Днес съм щастлив(а), защото... - тема 5

• 100 978
  • 536
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Време е значи за тихичко честито Simple Smile И хубав, здрав финал Simple Smile И аз искам да ми се случи ....

# 151
  • Телиш/Плевен
Снощи присъствахме на страхотна сватба! Heart Eyes Дори ММ, който не си пада много по тези неща, се впечатли много. Не успях да хвана букета, въпреки голямото ми желание, но ММ ме изуми, като се хвърли за жартиера и го хвана. Grinning Да видим обаче дали наистина ще е толкова мотивиран за такова нещо, няма да бързам да се настройвам. Wink

# 152
  • София/Испания
Щастлива съм,че е неделя-единственият ден от седмицата,в който се чувствам свободна Hug

# 153
Щастлива съм, защото сина ми днес има РД.

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 12:50 от Пролетно цвете

# 154
Пролетно цвете Честит рожден ден на детето ти. bouquet

# 155
  • София/Испания
Пролетно цвете честит рожден ден на сина ти!Много здраве и късмет му желая! bdbaloni

# 156
Hand in hand
janetaes
благодаря от сърце.

# 157
*Калина*, честито и от мен!

Пролетно цвете, поздравления за празника! На колко години става юнакът? Да ви е жив и здрав!

Животът си върви и ниже един по един хубави спомени и красиви картини.

# 158
  • София
Ние имаме годишнина днес. Изпразнувахме я вече.
Нещо ни се бяха обтегнали отношенията, но вчера се сдобрихме и ще ходим на второ моренце за малко, където пък ще си празнувам РД.
Какво му трябва на човека...

# 159
  • София/Севлиево
Честита годишнина.Бъдете щастливи.И ние в петък имахме годишнина,ММ ни заведе с детето на малка двудневна почивка в Рила планина.Беше много хубаво.

# 160
Щастлива съм.защото любимият ми мъж ми нарисува сърце!Аз нарисувах едно малко,а той едно по.голямо и ето резултата-
http://www.prikachi.com/images.php?images/943/8895943Q.jpg

# 161
  • на Мелмак
Много е хубаво  Grinning

# 162
  • София/Севлиево
Както казва моят син:Красиво Simple Smile

# 163
Щастлива съм.защото любимият ми мъж ми нарисува сърце!Аз нарисувах едно малко,а той едно по.голямо и ето резултата-
http://www.prikachi.com/images.php?images/943/8895943Q.jpg

Колко малко е нужно на човек Heart Eyes

# 164
Защото синът ми се върна от двумесечна ваканция с баща си и за пръв път е много мил и с удоволствие общува с мен. Цял следобед бяхме заедно на Витоша и си говорихме и споделяхме. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт