Днес съм щастлив(а), защото... - тема 5

• 101 149
  • 536
  •   1
Отговори
# 345
Щастлива съм, защото въпреки невероятните разходи, които имам напоследък, си казах майната му и си купих ризка, което много, много ме радва!! Laughing Laughing Laughing

# 346
... два часа наблюдавах моите мъже да се забавляват на поляната срещу нас с двата радиоуправляеми вертолета. Така не са се радвали отдавна! И май 40-годишният накрая беше мъъъничко по-щастлив от 10-годишния.  Laughing
... за пореден път си давам сметка каква съм късметлийка с половинка като него.

# 347
Купих си гардероб! Голяям гардероб.
Оставихме децата на останалата Не малка част от семейството,и с моя убавец,попътувахме малко.

# 348
  • Бургас
Бебо днес стана на 40 дни. Имаше страхотни орисници и получи много подаръци. А мама се разнообрази малко да се види сред хора  Laughing

# 349
набрах си люляци

# 350
Успях да намеря подарък за детето, който мислех, че трябва да поръчвам от чужбина!  Party

# 351
Защото времето е прекрасно!  Peace

# 352
  • Някъде там
Имам си племенница Боряна. Heart Eyes Heart Eyes

# 353
... два часа се наслаждавах как моите мъже играят "Ейдж ъф ъмпайърс"- то по-скоро трябва да се чуе! Накрая, когато малкият почти се разстрои, че губи, баща му каза:"Айде, аз ще падна, че не мога да те гледам като ти е толкова мъчно". Поиграха и по едно време чувам :"Ама чедо, защо се предаваш?" и отговор:" Ми то така не е хубаво- ти щеше да ме победиш, а ми даде на мен. Това не е истинска победа и не я искам!" ... Много нежно се гушкаха- разнежени и двамата.

# 354
Защото е петък и празниците предстоят! Grinning

# 355
....гледам моите мъже как са се сгушили като мечета и похъркват. Заедно. На моето легло. Единият ще трябва да си отиде в своето, но не ми се иска да го будя. А ще трябва....
Ходиха двамата на кино, после на още някакви 'мъжки" забавления, прибраха се капнали и след всички вечерни ритуали се излегнаха на спалнята да си говорят за нещата от живота. Малко след това настана тишина. Като всяка друга вечер, де. Само че обикновено единият от двамата винаги възмутено се изказва, че "тати пак заспа'. Сега всичко е пълна симетрия. Която по някое време ще разбутам...

# 356
  • Бургас
Имам си племенница Боряна. Heart Eyes Heart Eyes
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 357
Честито - да е жива и здрава!  Hug bouquet

# 358
... цял ден наблюдавам как сврачетата от гнездото насреща се опитват да се учат да летят.

# 359
... цял ден наблюдавам как сврачетата от гнездото насреща се опитват да се учат да летят.

На това му се казва гледка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт