Днес съм щастлив(а), защото... - тема 5

• 100 479
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
Най-любимото ми дете /от всички, които не съм родила аз/ е прието на първо класиране, първо желание! Smiley

# 526
  • Благоевград
Започнах езиков курс, за който отдавна си мечтаех, но не ми стигаха пари да се запиша. Сега работодателят ми го предостави като част от допълнителна квалификация. Щастлива съм!

# 527
# 528
Не съм я виждала тази тема, досега Rolling Eyes

Щастлива съм от събота насам- дъщерите ми завършиха с отличен и почести, балът мина, всичко беше както го планирахме, нямаше стрес/ и роклите идеални, и обувките удобни Joy , и всичко беше изпипано, и лентите написани и залепени навреме Sweat Smile .../

# 529
  • Телиш/Плевен
Ех, любима ми беше тази тема преди години! Heart Eyes

Щастлива съм, защото след по-малко от две седмици с дъщеря ми ще сме на любимото ни място на морето - Обзор. Heart

Щастлива съм, защото неочаквано в живота ми се появи човек, когото не бях виждала от 20 години, а съм се надявала някога да срещна отново. Преди четири години си направих татуировка, свързана със спомена за него и някак живеех с мисълта, че ще си остане само това - просто хубав спомен. Не знам какво ще стане занапред, но съм безкрайно щастлива и благодарна, че отново е в живота ми. Blush

# 530
Кварталните лястовички Green Heart

# 531
  • при моите деца .....
Бях 1 час на народни танци...
Половин месец не бях ходила...

# 532
.......Защото  открих плажния сезон.
Зарових крачета в пясъка, къпах се в морето, препичах се на слънце.....голямо щастие Hug

# 533
Единият ми син спечели в конкуренция с над 1500 кандидата от цял свят 3-годишен договор за Department Manager в голяма и много известна международна топ фирма. Това ще му отвори много врати за хубава работа занапред.

# 534
Единият ми син спечели в конкуренция с над 1500 кандидата от цял свят 3-годишен договор за Department Manager в голяма и много известна международна топ фирма. Това ще му отвори много врати за хубава работа занапред.
Браво! Това е огромен успех, особено на сегашния трудов пазар.

Малката ми дъщеря се прибира за лятната ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт