Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 739
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Честит празник на всички,  bouquet специални поздрави за имениците и техните близки! Hug bouquet Heart Eyes

Хубав петък! bouquet

# 121
Здравейте Hug Hug

Честит Гергъовден!!
Марги Hug , Орси Hug, Снеже Hug благодаря за поздравите bouquet
мерси за кафето Grinning

Фенче Heart Eyes, аз съм на вълна Карадай-още съм в началото, 29 серия, но за сега много ми харесва!!
Казвам го защото се надявам Сема и Ейлем да са написали пак такава хубава история!! (повтарям се де Wink)

а Берг е уникална актриса, как изигра моментите, когато Салих й каза, че е Махир Кара, остави ме без думи!!

ето тук в началото Peace
https://www.youtube.com/watch?v=-H59g_BKtms

тая реклама ми е много симпатична Peace

Миси Heart Eyes Hug, празнуваш ли днес? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 10:22 от Airra

# 122
Добро утро!  Hug Hug Hug
Честит Гергьовден дружки! Ако има именници, да им е живо името!  bouquet
Орсич  Heart Eyes много ми е приятно да те чета ... много сладко ги нижеш думите  Hug
Марги  Heart Eyes благодаря, мила! Страхотен гиф!Много съм съгласна с казаното от теб Peace
Снеже  Heart Eyes Hug привет! Благодаря за кафенцето! HugЕто и от мен

приходи ли ви се на море ?  Laughing
Наш патрон  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes Честит празник! Аз съм гледала Карадайъ доста серии, но не знам кога ще го довърша ... Сигурна съм, че и нашата история ще е хубава, не вярвам Киво да се хване ей така, случайно отново с тях, добри са! Peace
Аз пък доглеждам Кралицата, че и него го зарязах ... но поне е 15 серии, ще смогна.

# 123
Фенче Heart Eyes, мерси за кафето Crazy
и аз имам да гледам от Кралицата -5 серии Peace

за Киво-предполагам, че ще е така Praynig

и за Миската  Heart Eyes Hug малко китки Grinning

да й носи името здраве и късмет bouquet

Mr. Green

Бааде Simple Smile

# 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък изгледах първите две серии на нова комедия "Любовта обича лъжите". Много харесах главната героиня. Точно мацка от мой тип - оригинална, различна, умна и с въбражение, с добро сърце и чиста душа. И от тези, които не се вземат много насериозно. Обичам такива хора - леки, въздушни.
(Най не обичам тежкарки и надувки от сорта на Асу от КС.) Играе нашият г-н Атила Синанер, Седа Гювен,  а също и едно много симпатично и умно куче.
Хареса ми, препоръчвам го за разтоварване - забавен е, не е много глупав (обичайно комедиите са глупавички Joy)

От интервюто на Бааде най-много ме озадачи това, че в живота също би избрала Гюней (обяснението за това ми се видя мъгляво) и че според нея няма по-срамно нещо от това, да разделиш кръвни роднини. (Според мен има доста по-срамни неща, още повече, че много кръвни роднини сами се разделят и не за такова жизнено важно нещо като любовта, а за някое ялово парче земя в забутано село, в което повече никога не стъпват.)
А най-много ме зарадва това, че детето й вече е факт. Най-прекрасният факт на света!
Помислих си, на шега, че сигурно мъжът й е критикувал някой тоалет и затова се е разделила с него, нали казва, че не й трябва такъв мъж Joy. Това на шега, сигурна съм, че не е толкова глупава.

# 125
Привет Hug

Мерси за кафетата и всичко публикувано bouquet

Честит празник, празнуващите да са живи и здрави bouquet
Скрит текст:

Айра Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Имен ден имам на 10 март, но гледам хората ме поздравяват, така, че не отказвам добри пожелания Wink Мерси за китките Heart Eyes

Мама Rolling Eyes

Най-красивия военен Heart Eyes

Хубав празник Hug

# 126
Airra прекраста тема Благодаря от сърце  bouquet bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи

# 127
Миси Heart Eyes Hug
мама Нуртен остарява Rolling Eyes
Скрит текст:
да знам, че имаш ИД тогава, ама някъде пишат, че празнуваш и сега, така, че няма да ми върнеш добрите пожелания Wink Heart Eyes

Светле Hug станала си фенка на романтичните им комедии Wink
тоя новия има ли превод на БГ?
и мен Бааде ме учуди с това, че ще избере и в реалния живот Гюней Whistling
за детето, да-най хубавото й пожелание е факт  Peace

Терзи Hug , радвам се, че ти харесва темата bouquet

много готино Grinning

# 128
Светле  Hug Heart Eyes Миси  Heart Eyes Hug Терзи  Heart Eyes Hug Честит празник, милички! bouquet
Миси  Heart Eyes нищо, че не празнуваш днес - да си жива, здрава и много щастлива!  Heart Eyes Кой като теб, ще празнуваш два пъти  Laughing
Скрит текст:
мама Нуртен, ако продължава да се инати, ще се сбръчка още повече от мъка  Confused
Да си припомним едно старо видео, като няма ново  Wink

# 129

Да си припомним едно старо видео, като няма ново  Wink

това, което разбрах от това видео е, че преди е говорел много повече пред журналистите Wink Crazy Whistling
питали са го дали ще се жени за Азра и той е казал - Йок Whistling

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 13:22 от Airra

# 130
Мерси за пожеланията bouquet

Ами почерпете се за мое здраве Embarassed
Скрит текст:

Не се чудете на Бааде, и аз не бих избрала Кузей. Но и Гюней също Peace Wink

Седефката много сладка за тази реклама

Киво пък как може да каже, че няма да се жени за Азра newsm78

Heart Eyes

# 131
Айре  Heart Eyesмай добре си разбрала  PeaceСамо, че те го питаха дали са се оженили вече  newsm78 Още май казва това, че е въпрос на късмет - женитбата.Още, че вече не е на диета, а спортува, че му харесва ролята на Кузей и че много обича децата  newsm78 А, и че не гледа проявите на Азра  Laughing Не съм сигурна, че е вярно, обаче  hahaha

Миси  Heart Eyes знаем, знаем за Кузей  Laughing Благодаря за почерпката! bouquet
Интересно видео за някои звезди като малки, има ги и нашия и Берен и Бурак и др. турски актьори ...

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 13:33 от queen_fenka

# 132
Миси Heart Eyes Hug, благодаря за почерпката bouquet
ама и Бехлюл не би избрала нали, нито Сеит Wink
най-чистия мъжки образ му е Халил  Heart Eyes Peace

много хубава Седеф!! Heart Eyes

Фенче Heart Eyes, ти си разбрала повече Laughing

днес ма хвана музата Wink

хубав следобед bouquet

# 133
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, определено предпочитам комедиите. А и тежките драми в турските сериали ми писнаха много. Сега заради майка хвърлям по едно око на Част от мен - ами то няма нещастие, което вече да не се случи на горката героиня и още сме в първи сезон. Направо се чудя какво още ще измислят, то не остана неизпитана мъка, не остана гадост, която не й причиниха, сълзи не останаха -  ни у нея, ни у майка й, ни у зрителите.
Не знам защо комшиите толкова обичат трагедиите.

Да кажа и аз: Честит Гергьовден! Да сте живи и здрави и да сборите змея!

Макар че нямаме ни Георги, ни Гергина, този празник ни е много любим в нашето семейство и винаги го празнуваме. Не и днес обаче - болни сме с ММ. Първо той уж настинал, обаче прехвърли и на мен някакви болестотворни гадини, та сега и аз.
Ама шсъ опрайм!

# 134
Айре  Heart Eyes ми не знам какво съм разбрала повече, дали изобщо е така  Laughing ма от толкова години слушане, все нещо съм запаметила явно  Mr. Green Страхотен колаж, браво!  Peace
Светле  Hug да оздравявате бързо ,  мило! Много е гадно да си болен ... па и на празник  ooooh!
И на мен ми омръзнаха драмите ... гледа ми се нещо свежо, с много смях. Може и да не е баш комедия, ама да няма и тежка драма. Ще го погледна това сериалче, което препоръчваш, че ми липсва Статуса ...
Гледа ми се Кивооооо ...  hahaha

Мнението на Киво за образа на Кузей, много съм съгласна с него, видяхме именно това
 Историята на Кузей беше ли изненада за теб?
К: Има критични точки в живота. Това е историята на човек, който се намира в такъв критичен период. На човек, който отива в затвора без причина... и защо? За да защити брат си.След това излиза, опитва се да се адаптира, да започне свой бизнес... Ако човек е осъден веднъж, хората винаги го обвиняват, без значение дали е извършил престъплението или не, така че не може да работи на официални позиции.Това е трагично, наистина трагично. Даже не му се дава шанс да се докаже. В същото време като погледнеш този човек, виждаш 17 г. хлапе, което иска да отиде в армията като мъж.

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 14:27 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт