Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Айра Heart Eyes Hug, хубави са колажите, Повечето съм ги виждала, не знаех, че са нейни или съм забравила. Пожелавам ти, мило да я задминеш Wink
Скрит текст:
Дай ми линк към Делибал да гледам, че днес имам малко свободно време Peace Много ли е трагичен ми кажи да знам да се подготвя Simple Smile

За Тугай така е Joy Joy Joy Брат селянин/Тугай/, сестра - кифла - Мелиса Joy Joy Joy Joy Да му имам родата на Киво Peace Joy Joy Joy Joy Майка му няма да я коментирам Joy Joy Joy Joy

Ами а дано за Тувана Praynig Хубава е, ако е и добра е перфектна за Киво Wink

Оф, ами с гугъл толкова излезе за новината около тази певица Хадисе или Хадидже не знам как се произнася правилно.

Светле Hug, снимката и на мен ми харесва. Хилял има в профила си много хубави снимки с актьорите, с които снима.

За истински фенки Heart Eyes

Това също е много добро

# 106
хаха майката и аз няма да я коментирам hahaha
ама другите май не са зле-Ипек, Джем и бащата Peace

ето ти Делибал, в Замунда е, но суб. си ги сваляш отделно, на мен ми помогнаха, че нещо не се справих сама Whistling

https://docs.google.com/presentation/d/14VgVfALADP0kHqOfN2RqSxlZ … id.gc9da40bfd_0_0

ами не е много трагичен, средно като за турски филм, но накрая ти се насълзяват малко очите Sad

една от любимите ми снимки Heart Eyes

и тази Heart Eyes

хм този Киво как са го направили, или е колаж? newsm78

# 107
Айра Heart Eyes Hug, да, половината рода става Peace Joy Joy Joy Не е зле Simple Smile Но те и не са много активни в мрежите Wink

Мале и детето ще повреди този Тугай Joy Joy Joy Joy Joy

Това на Киво мисля, че е картонена фигура в цял размер Wink

Тенкю за Делибал-а Heart Eyes

Хубава е Башак

Касабълови

Едже с режисьора на Игра на тронове, но не съм много сигурна newsm78

И на някакви награди в ЛА

# 108
мерси за новите снимки bouquet
Едже да не се е ориентирала и тя като Тугай Whistling Wink

това мисля да го пратя на Япъма, ако още не са решили с коя да си партнира Киво, да ги улесня Crazy Wink

ауу детето ще стане като леля си Joy Joy Joy Joy(майтапя се Wink)

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 15:12 от Airra

# 109
Ехей ... привет на Миси  Heart Eyes Hug wavey Брех,каква хубава изненада сте ми приготвили - много снимки, много инфо, много колажи, много писане, благодаря ви!
Скрит текст:
ходих до сестра ми да ми извади един зъб  Mr. Green
Не се смейте на Тугайчо  hahaha станало му е мъчно за Турция сигурно  Joy Joy Joy Във всеки случай той не може да ми стане противен,какъвто и селянин да е / а нали са възпитавани еднакво  newsm78 / защото уважи брат си в най-важния ден за него. Ама на ония двете му сестри - много съм им ядосана, също както на майката и бащата  #Cussing out #2gunfire Може да не я харесват, може да е всякаква - това е неговият избор, но момчето, което им осигури всичко в този живот, не заслужаваше подобно отношение  Naughty И за съжаление си мисля, че Киво никога няма да е същия със семейството си, ако им прости изобщо  newsm78 Аз не съм скорпион, но честно си признавам, че не знам дали ще мога, хем аз нищо не съм направила кой знае какво за семейството си. На това му викам черна неблагодарност ... Само като си представя какво му е било и побеснявам! Пък после тъжни му били очите на сватбата, макар и усмихнат.
Айре  Heart Eyes ти ще я надминеш тази Фунда, мило. А вече си я догонила според мен. Аз не разбирам много, но така ми се струва  Peace
Викаш Тувана да е, а ? Нямам против, красива е и не играе лошо. Само да не е гаднярка отново  hahaha
Помните ли този момент ?

# 110
Фенче Heart Eyes пупу Wink
Скрит текст:
ауу сигурно ти е изтръпнала половината уста Confused

и на мен Тугай не ми е противен, а за сватбата си много права Peace
за да стигна до нивота на Фунда, има още лебец да изям Wink
ама мерси bouquet

тази не съм я виждала Peace

а за твоята снимка-май не си спомням подробности newsm78
 bye за сега

# 111
Айре  Heart Eyes много си скромна, ама аз нали ти казах, че не разбирам много, ти преценяваш по-добре  Peace На мен и твоите колажи много ми харесват  Hug
Тази снимка е от благотворителното предаване за събиране на помощи за Ван - голямото земетресение. И Берен беше там и всички по-известни актьори. Сети ли се ?
Скрит текст:
Ааа, вече ми мина упойката, не ме боли изобщо, сестра ми е царица  Heart Eyes Или Йода, както обичливо  я нарича дъщеря и  hahaha/  
Не успях никога да разбера защо Гюней се превърна в това безчувствено същество ... не успях ...
Музиката не важи, ама всички най-важни моменти са обхванати. Ех, как ми се иска да мога да правя клипове ...

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 15:57 от queen_fenka

# 112
Фенче Heart Eyes да сетих се, въпреки, че тогава не съм била във форума Peace
за Гюней-
ами защото беше егоист, ама плановете му за живота(грандиозните) не се получиха много Confused
брат му, му взема любимото момиче и бизнеса(най-буквално казано)
видя, че с лудата си жена не е щастлив и парите не носят щастие Peace
най-накрая Кузей, нехранимайкото беше на върха, а той на дъното.....
и за мен не е безчувствен, за да искаш да убиеш брат си, си трябва чувства и то с отрицателен знак Peace

клипчета със снимки, май не се правят трудно, ама с изрязани кадри си е бая игра Peace

еее тоя клип не го бях гледала, страхотен!!!

Башак май е взела ново котенце за къщата Crazy

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 18:43 от Airra

# 113
Айре  Heart Eyes права си. на края у Гюней преобладаваше единствено омраза ... не знам как точно да го охарактеризирам. На края той беше абсолютно нещастен, сам и недолюбван от всички, дори за мама вече не беше специалното и синче ... но, всичко това той си го причини сам,не мога да го съжалявам никак. Това последното, което направи беше непростимо. А Кузей без цел да си отмъщава, на края постигна това, което искаше в началото, когато се закани "Ти ми отне всичко. Сега е мой ред" Видяхме, че той отдавна забрави за отмъщението ...
Точно този клип и аз не съм гледала, благодаря! bouquet

Няма никакви новини около патрона ...
Явно и Башак обича животните като мъжа си. И по това си уйдисват  Laughing
Айре  Heart Eyes намерих в стара тема интервю с Баде Ишчил. Слагам го за всеки случай. Емели го е превела 2011 г.
Скрит текст:
Превод на интервюто с Бааде.

Част I

Кузей ми допадна!

[/size][/bКогато ви предложиха да участвате в "Кузей-Гюней" какво в инакара да приемете
офертата?

В сериала"Езел" бях много развълнувана от отмъщението,което плануваше Езел.
В този сериал ме впечетли Кузей.С непрекъснатата борба,която води със себе си и
самоконтрола.Накратко пожелах да участвам защото Кузей ми допадна.

Значи казахте"Щом Къванч ще участва-добре"?
Не ме привлече Къванч,а Кузей.Къванч е късметлия,че играе герой като Кузей.
Играе много важна роля,тъй като тя може да бъде продуктивна.Къванч играе
много наситен(богат) образ.Той е много успешен и като визия и като актьорска игра.

Като Бааде, Кузей ли бихте избрали или Гюней?
В сериала като Бану избрах Гюней,да кажем пак Гюней в такъв случай.

Не бих погледнала брата на приятеля си!

Какво бихте направили ако в реалния живот братът на приятеля ви ви се строи по-привлекателен?

Бих осъзнала,че не обичам достатъчно приятеля си.Това би била единствената полза.В такъв случай бих се оттеглила.Има ли нещо по-срамно от това ада разделиш кръвно свързани хора?!

Какво най-много харесвате в актьорската игра?
Актьорството е моето място за полуда.играеш друг характер.
Каквото и да правиш можеш да кажеш"тя го направи",каквото и да кажеш,може да се оправдаешс "тя го каза" и да прехвърлиш вината.По този начин развивам чувството си за симпатия.Искам да се развивам в актьорството,нао изглежда това ще ми отнеме цял един живот...

Aко не бяхте актриса,с какво щяхте да се занимавате в момента?
Със сигурност щеше да е в сектора на модата.Да не звучи прехвалено,
но в моята марка щеше да участва в "Fashion week".Дори може би аз щях да го организирам дефилето.
Най-вероятно нямаше да е този в Истанбул,а в Париж.Не летя,вижте.Това са съвсем реални мечти.

Как ще се казва марката ви?
"Бадензи"!Като дете когато рисувах нещо винаги са подписвах така.
Никога не съм мислила друго име.Това е името ми в Туитър.На етиката ще пише “made by bade” .

Де да можех да играя с Бон Джоуви в романтичен филм!

Имате ли някаква щура мечта относно актьорството?
Да играя в романтичен филм с Бон Джови.Влюбена съм в него.
Сценария няма значение!

Притежавате ли друга силна страна,която ние не познаваме?
Много обичам да рисувам.Рисувам голи тела.В/у тях проектирам модели.
Мога да кажа също и спорта.

А нещото в ,което смятатe че не ви бива?
Да свиря на инструмент.

Пробвахте ли?
В училище много пъти опитвах.Мога да пия,но за съжаление не мога да свиря.
Много бих искала.

Какво ви прави щастлива?Нищо не може да се сравни със сутрешното кафе след закуска,което пием с мама.
Когато съм ходила достатъчно,имам усещането,че заслужавам да ям и се чувствам щастлива.Ако не съм спортувала достатъчно,не изпитвам удоволствие от храненето.

За да кажете "Днес спортувах достатъчно",колко стъпки трябва да сте изминали?
10 000 стъпки.

Пазаруването прави ли ви щастлива?

Май пазаруването е болестно състояние.Понякога като се огледам съм купила няколко неща,от това което съм харесала.Човек скрадира така,сякаш от утре ще има война.Много обичам да пазарувам,
но в никакъв случай не гоня астрономически суми.Не давам милиарди за да бъда модерна.[/b]

II част:

За каква вещ най-лесно давате пари?

За обувки.Особенно спортни обувки.Според мен здравето на краката е много важно.Особенно
обувките на ток.С часове се стои на обувки на ток-Вземи един чифт,плати много,но да са удобни.

Какво беше последното нещо,което си купихте?

Два пръстена от бижутериен магазин в Капалъчаршъ.

Каква дреха според вас ви отива?
Най-много се харесвам по бански.В дрехите на Özgür Masur
се чувствам иделано.

Има ли нещо,от което бихте се отказали и бихте изхвърлили в кофата,
или да облечете нещо,което сте казали,че никога няма да направите заради мъж?
Не.За какво ми такъв мъж,ако трябва да правя такъв избор.Да ме обича,ако не ме обича,да не ме одобрява.

Какво качества трябва да притежава задължително един мъж?
Да отдава значение на здравето си.Да не е разпуснат.Да се поддържа добре.Да спортува.Да не е алкохолик.Да пие алкохохол в рамките на допустимото.
По-рано бях казала "Да е по-силен от мен",това се прие като "Да е по-богат от мен."Имах в предвид да е по-силен като човек.Няма значение,дали ще е по-богат от мен.Достатъчно е да е човек.

Важно ли е да помни специални дни?
Ооо,не.Нека не е толкова чувствителен.Няма нужда да помни като жена
всеки специален ден.

Какво чувства предизвиквате,когато мъж срещне жена като вас-красива,известна,и в много отношения великолепна?Изпитват ли страх?
Не знам.Не съм срещал такъв,който ме смята за великолепна.
Не мисля,че предизвиквам страх,но хората казват,че преди да ме
опознаят съм излъчвала студенина.

Кои са трите неща,които искате да постигнете в близките няколко години?
Да отида в Мадагаскар и да гмуркам сред бели акули.
Искам да помогна на всички улични животни и искам един ден да имам
дете.Любопитна съм какво би излязло от мен,но не сега.Няма значение
дали ще е момче или момиче.

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 20:12 от queen_fenka

# 114
Фенче Heart Eyes, мерси за интервюто, ще го чета утре Wink
не си спомням тия думи -заканата на Кузей newsm78

а във видеото, много ми хареса Хазал Peace Simple Smile
Небахат, къв глас вади  Tired
не случйно я дублират Peace

ето и видеото, където говореше с родителите си Heart Eyes

http://vk.com/feed?z=video226662172_171334264%2F52b5a451f78e1777 … _-62215399_156439

# 115
Благодаря Айрич  Heart Eyes
Е, как ще знаеш за думите на Кузей, когато от БТВ -то ги изтриха  ooooh! сега се сетих, че ти не си го гледала онлайн ... Когато не го приеха в армията, вечерта, докато гледаше брат си да се целува с Джемре пред къщата и , тогава ги каза тези думи. Но, никога не изпълни заканата си. Съдбата подреди точно така нещата обаче  Laughing

Това видео дали сме го пускали ? Където Киво е давал инструкции на този, който го преби в Съня на пеперудата  newsm78

# 116
аз не си го спомням Peace готино е!

оххх Кузей вика: Съомер писна ми да та бия hahaha hahaha hahaha
сега как ще нападнат трапезата на Ханданка Mr. Green Laughing
ядяли вечерята на Синанер hahaha

айде лека Hug

# 117
Лека Айре  Heart Eyes smile3524

">#t=19[/video]

# 118

Не бях чела това интервю с Бааде. Много приятно и леко, но смислено. Като самата нея. Много я харесвам. Харесала била Кузей.  Мдаа.  Интересен и благодатен образ е той! Добро творение на сценаристите и прекрасно пресъздаден от Къванч и режисьор. Образ, който носи в себе си чувството за справедливост, борбеност, честност. и това се харесва на всякакви слоеве. Бедни - богати, образовани или не, от висшите кръгове или най-низко долу... Затова имаше рейтинг и печелеше овации и награди.

Симпатична ми стана и тази нейна любов /на Бааде/ към Бон Джоуви. Понеже в нашето семейство се харесва от мало и голямо.  Grinning. Децата ми, особено голямата, са го гледали на няколко места в Европа.

А на въпроса, който ѝ зададоха с какво би се занимавала, ако не беше актриса, си отговорих още преди да прочета отговора ѝ!  Laughing

Гледайки този клип по повод края на сериала  Забраненият  Плод  се сещам за великолепната игра на актьора, който направи ролята на  Аднан. Този образ е третият голям в сериала. Бихтер, Бехлюл и Аднан. Без да подценявам останалите герои, хеле пък играта на актьорите!

Лека, но нека ви честитя и Гергьовден!

# 119
Здравейте!

Поздрави за всички! Hug

Хубав, и отново празничен ден...Гергьовден е! Grinning
С пожелание да побеждаваме най-вече своите собствени страхове и предразсъдъци!  Heart Eyes bouquet

В СЮ станахме свидетели именно на това- победата над собствените опасения, страхове, недостатъци...
А всеки, който тръгна да побеждава тези на другите забравяйки или пренебрегвайки своите...накрая загуби, при това  логично и естествено... Peace

Айра, и за мен колажите на Фунда са уникални! Peace

Приятен празник днес и спокойни почивни дни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт