Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Фенче Heart Eyes Hug, тенкю за клипчето bouquet Бехлюлския период ми е любим Heart Eyes

Аз сега нямам много време да пиша и като няма и нищо ново пък съвсем. Обсъжда ми се нещо ново Simple Smile

Аз пък много харесвам колажите на тези гъркини, Амели и Евал, даже мислех, че са една и съща Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, харесвам и твоите колажи, да не би нещо да си помислиш Wink Simple Smile

# 91
Ееее, Миси  Heart Eyes и на нас ни се обсъжда нещо ново, но ще трябва да се въоръжим с търпение ... ще ни възнагради Киво на края за търпението, убедена съм! Най-добре първо с филм, пък на есен и с дизи  Praynig
До тогава ... ретро  Laughing

# 92
Миси Heart Eyes Hug радвам се ,че пишеш в темата дарлинг love001
нали и преди бях казала, че да гледаш Башак по турска тв е за ултраси Mr. Green
естествено, че почти нищо не разбирам, ама ми е интересно как иглежда, как говори, как  се държи пред камера Peace
някои приятно се изненадаха tooth
пък и се разбира за какво става въпрос, показва дрехи, предимно мъжки, комбинации, аксесоари Peace

за колажите-най-добрата за мен е Фунда, но тя прави колажи за всички турски актъори Peace
а Амели ми поиска приятелство ВК Crazy
За Кузей-мда, не му дадоха втори шанс със Зейно Wink Whistling

Фенче Heart Eyes Wink

ето я първата част с превод Simple Smile

http://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_171367009%2F5de5f95127 … pl_wall_-62215399

една от рускините е написала
Ехх Къванч, не ти ли е скучно без работа.....
виж колко те обичат и ценят колегите!!!

# 93
Айре  Heart Eyes благодаря, че го пусна с превод  Hug Оказва се, че Киво е учил още по времето на ЗП  newsm78 Предния път не съм обърнала внимание, ама сега нали Орсич попита ... Колко много неща не знаем за него ... Но, личи, че колегите го обичат, да.
Още ретро с любимото кУстУмче на Светлето  Joy Joy Joy

# 94
и още ретро Wink
сватбата на брат му

тя не е толкова тайна, като на Киво Mr. Green

Фенче Heart Eyes, разбира се , че страшно много неща не знаем за Киво, както и за жена му Peace
много ми е интересно, какво са тръгнали да плюят работата й, като тя обличаше любимия Бехлюл Mr. Green
а Бехлюл си беше много готин Crazy Crazy

# 95
 Joy Joy Joy Joy Joy Айре  Heart Eyes разсмя ме със сватбата на Джем, че не била толкова тайна  hahaha Най-много на нея да са отишли фенове на брат му, Джем за кво им е  Mr. Green Всичко, което е, дължи на брат си.
Леллеее колко я ядосаха Сонгюлчето тук  ooooh! ooooh! ooooh! значи все пак са ги подозирали  hahaha

# 96
Joy Joy Joy Joy Joy Айре  Heart Eyes разсмя ме със сватбата на Джем, че не била толкова тайна  hahaha Най-много на нея да са отишли фенове на брат му, Джем за кво им е  Mr. Green Всичко, което е, дължи на брат си.
Леллеее колко я ядосаха Сонгюлчето тук  ooooh! ooooh! ooooh! значи все пак са ги подозирали  hahaha

мда, жалко, че не разбираме какво говорят Whistling

лека Hug

# 97
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Айре  Heart Eyes да, жалко, че не разбираме ... само повтаря Киво аркадаш  Joy Joy Joy

Хубав ден!  Hug

# 98
Айре  Heart Eyes намерих клип за още една награда за Киво, но я приема брат му  newsm78 Къде ли е бил Къванч  newsm78

# 99
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дубрутру в ганнуту утру!

В театър ли е играл newsm78

# 100
Светле  Heart Eyes Hug wavey добро утро! Мисля, че това беше от дипломирането му  newsm78
А това е, дето разказва как е искал ролята на Берк , но Ирфан е настоял да играе Мехмет в Перла

# 101
Добрутроо Hug

Светле Hug браво, тая снимка не съм я виждала Wink
Фенче Heart Eyes, да знам го това видео, където наградата я приема брат му Peace

оххх умирам си от смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
няма нужда да казвам причината Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 09:59 от Airra

# 102
Привет Hug

Мерси за кафенцата и клипчетата bouquet

Айра Heart Eyes Hug, пусни някой колаж от Фунда да видя толкова ли е добра, колкото казваш Wink Peace Simple Smile

Без коментар...От профила на Тугай
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13146762_607945689370262_910945903_n.mp4

Киво можел да се снима с Хатидже, явно за някаква реклама става въпрос newsm78
http://televizyongazetesi.com/hadise-ile-kivanc-tatlitug-birlikt … i-oynayacak/44576

Питали Азра дали не се била раздели с приятеля си, тя отказала да отговори

Фенче Heart Eyes Hug

Светле wavey

Хубав ден Hug

# 103
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей тази снимка много ми харесва:

Миси, и на теб да е хубав! Hug

Помислих, че с Хатидже Шендил ще снима нещо. А то с певицата, Хадисе.

# 104
ООО информационната агенция Миси Heart Eyes Hug ООД е на линия newsm68
ето ти колажи на Фунда, за мен тя е един художник с Фотошопа Peace

Скрит текст:
Скрит текст:
и аз съм тръгнала по нейния път Whistling Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за Тугай newsm09 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

добре, че избяга надалеч Peace
има една приказка-Може да извадиш човека от селото, ама селото от човека не можеш ! Wink

да е жив и здрав, все пак е брат на Киво! Heart Eyes

Светле Hug
ето снимката малко по голяма

страхотен тандем са били Peace

тая новина с тая русата Хадисе , нищо не разбрах Peace
обаче сериала на Тувана го спират Peace
има надежда да я съберат с Киво Rolling Eyes Whistling

Общи условия

Активация на акаунт