Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!  Hug Hug Hug

Марги  Heart Eyes Hug wavey ХУбав ден и на теб!  bouquet
Много ми хареса това изречение " Един негативен ум не може да сътвори позитивна мисъл "  Peace
Абсолютно! Чак ми е жал за такива хора  LaughingБлагодаря за хубавия клип!
Орс  Hug не си спомням да съм чела именно това интервю, но те му задават почти все едни и същи въпроси, та за това ти е познато някак ...
Да послушаме хубавия му глас на патрона  Heart Eyes

# 76
Фенче,  Heart Eyes Hug

smile3521

Няма ново, но за сметка на това много, а и хубав "стар материал"... Peace Two Hearts

KUZEY&CEMRE / Seni Çok Ama Çok Seviyorum

https://youtu.be/bAgBtLAInKI

# 77
Добрутроо Hug
Марги Hug днес си постнала  ценни мисли Wink
еее ама как може да не се добереш до някоя серия на СЮ Crossing Arms Wink

Фенче Heart Eyes, мерси за кафето Simple Smile

от мен малко морски полъх Grinning

хубав ден bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 10:43 от Airra

# 78
Айре  Heart Eyes гюнайдън!  Hug
Мммм, как ми се ходи на море ... много хубави фотки, благодаря! bouquet
 hahaha

Хубав ден и от мен!  Hug

Айре  Heart Eyes Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 79
# 80
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нещо старо и от мен за здравейте:

# 81
Айрич  Heart Eyes благодаря! Тъкмо се чудех какво да си гледам. Peace
Мммм много хубав колаж, браво! bouquet
Светле  Heart Eyes ама много си бъбрива днес  Laughing
И от мен нещо, старо, но много хубаво

# 82
Светле Hug
радвам се, че намина Grinning
Фенче Heart Eyes, тоя колаж е от старите, ама мерси Wink

на мен от моделския период на Киво, много ме кефи тоя клип
в него ми е много харизматичен и нестандартен Crazy

и най успелите актриси през посл. 5 години Peace

http://www.televizyondizisi.com/turk-dizilerinin-en-basarili-kad … m_medium=facebook

# 83
Айре  Heart Eyes този клип ми е от любимите! Много го харесвам в този вид, с дълга коса ужасно го харесвам,явно е от времето, когато е живял в Америка, преди Перла  newsm78 / сетих се за интервюто от вчера /
Старо , но много хубаво видео  Heart Eyes

С никоя друга от партньорките му не съм го виждала толкова освободен и щастлив, явно Сонгюл е много забавна ... къде ли не обикаляха двамата. Права е Орси, че много рано го застигна славата, трудно е да я задържиш толкова години , при все повече появяващи се нови и нови млади актьори, но той все пак го постига, не е забравен като много други.  newsm78

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 12:11 от queen_fenka

# 84

И двете клипчета не ги бях гледала. Благодаря ви!

Вчера не отметнах, но за първи път разбирам, че Къванч е живял известно време в САЩ!?  Не знаех този факт.

Като гледам този клип със Сонгюл започвам да допускам мисълта, че може и да е имало нещо между тях. Да не са само приказки. И то нещо истинско. Защото си личи и в сериала. Той си подобри силно играта с напредването на сериала. Предполагам, че "причината" за това хубаво явление е комплексна. Знам, че е взимал и уроци. То и по времето на СЮ е взимал уроци, май. Така бях чела някъде. Ако се лъжа - коригирайте ме.

# 85
Орсич  Hug така се говореше едно време, ама само те си знаят. Той Киво и за това беше скаран по едно време с Екрем Бора - беше казал нещо по този въпрос. Сонгюл се разведе ... знам ли. Важното е, че им е било добре заедно както се вижда. Наистина никоя друга двойка не са ги канили така навсякъде след приключването на някой сериал. Много хора подценяват Перла, но за онова време този сериал беше емблематичен за Арабските страни, Мехмет и Инджи бяха най-обожаваната двойка. А Киво  още с първия си сериал се качи на върха, не знам дали някой друг го е правил  newsm78 Ето, Баръш Ардуч сега е много на мода, ама защото се харесаха двамата с Елчин като екранна двойка, в предишните му сериали никой не го е забелязвал ... Киво има късмет , че игра с чаровната и много добра актриса Сонгюл Оден  Heart Eyes А , и че беше шеметно красив, и това изигра огромна роля  Laughing
По време на Перла знам, че взимаше уроци при Лячин Джейлян, по време на КГ май вече учеше актьорско майсторство - нали между двата сезона полагаше изпити и се снимаше за Съня на пеперудата ... Имаше снимки, направени от състудентите му.
Башак Татлъту

# 86
и аз не съм гледала това клипче с Киво и Сончето, ама аз не съм се и задълбочавала много с техните клипчета Rolling Eyes
но не може да се отрече , че иглеждат , щастливи, освободени, радват се искрено на фенската любов, бе да им тежи славата Peace
със сигурност е имало заиграване м/у тях двамата, не случайно и така хубаво играеха в сериала любовните сцени Peace не знам Киво по това време с Азра ли е бил newsm78
сигурно е умирала от ревност Whistling

Орси Hug Киво е завършил актъорско майсторство, но нямаме много материали за този факт Peace

Фенче Heart Eyes, ти гледала ли си досега предаването с Башак, аз го гледах 2 пъти Wink

Скрит текст:
голямо постижение, почнаха да й откриват положителни черти Mr. Green, нищо, че профила й е крокодилски ooooh! rotfImbo rotfImbo

поглеждам си малко от ЗП и всеки път се удивлявам колко перфектно е направен, страхотна дълбочина и психологизъм на почти всяка реплика, жест, мимика на актъорите Peace
и страхотна работа на Хилял Сарал Peace

Фенче, що ми се струва, че на Баръш това му е първия цял сериал? newsm78
преди беше в Раджон, ама него го спряха на 4-та серия Peace

хубав ви следобед дружки bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 13:34 от Airra

# 87
Айре  Heart Eyes ами бил е с Азра, от 2002 - 2006 - после започнаха да се събират и разделят  Joy Joy Joy
Те по едно време много често си излизаха двете Сончето и Азра така по женски. Може пък и наистина да са си само много специални приятели , както се изрази Сонгюл  newsm78 Не знам ... нейсе!
Нали това казвам - този сериал му е май 3 на Баръш / за тоя па няма къде да прочета, няма нищо в уикипедията или поне аз не открих  Laughing / не съм сигурна, ама едва сега му обърнаха внимание и стана новия сексимвол  Mr. GreenПреди това с Хандето в Раджон ли беше, никой не го и отбеляза. Затова е много важно с кого си партнираш, ако не бяха хубава двойка с Елчин , нямаше толкова да се говори за тях. А те наистина са страхотни двамата! Баръш сам не ме кефи  Laughing
Не съм гледала до сега предаване с Башак, това го  видях в нета, и още един клип с нея, но по-стар.Ето го

оооо, чак сега забелязах, че е с тази рокля, с която ги изловиха с Киво докато куцаше още, преди операцията newsm78
много приятен глас има ... напомня ми на гласа на някоя актриса, но не мога да се сетя коя newsm78
 Верно ли вече започнаха да и намират и хубави страни ? Ама наистина  си е постижение  Mr. GreenО, ма то от приходяща  Mr. Green Обаче това за развития речеви апарат ме утрепа ... тогава моята брада трябва да е 2 метра дълга, 30 години само глаголя , такава ми е работата, пък мойта си нормална  Joy Joy Joy
Ааа, ама и ние сме си имали стихоплетки някога  Laughing
Скрит текст:
Във Адана проплакал е за първи път,
          но Господ бе видял че хора като него ще са кът!
          Сладкарство ,баскетбол и манекен
          от всичкото отбира нашия ерген!
          И тези му очи щом видиш в свойто ежедневие,
          потъваш нежно ,страстно в Синьото безвремие!
от Редемчето  Heart Eyes Има и още, ама е лично за всяка фенка  Peace

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 15:11 от queen_fenka

# 88
Привет Hug

Благодаря за всичко, което публикувате bouquet bouquet bouquet Като няма ново, ретрото е на дневен ред Simple Smile Повечето клипчета не съм ги гледала, че са ми преди да харесвам Киво и ми е интересно.

Да продължа темата Башак

Сега като от време на време поглеждам малко то КГ и си мислех за втория шанс в любовта, какъвто имаха според някой Бехлюл и Сеит, респективно с Нихал и Мурка....На Кузей този шанс някак сценаристките му го бяха отрязали...Мисля си само, нищо общо с Джемре или всичко общо... Peace Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, ти предаването с Башак без превод го гледаш, нали newsm78 Скоро очаквам да започнеш да разбираш от турски Peace Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, на мен Башак ми прилича на Белчин Белгин в излъчването Peace

Марги Hug, Орс  wavey

Нали не съм свикнала на толкова поздрави да не пропусна някой newsm78 Peace

Хубав ден на всички Hug

# 89
Миси  Heart Eyes Hug waveyрадвам се, че се отби. Ами ще трябва да свикваш, нали затова обединихме темите, да сме повече  Peace Надявам се, де ... че вчера цял ден никой не се весна, Айрето  Heart Eyes загуби настроение и така ...
Аз говорех за гласа на Башак , че ми напомня на някоя от актрисите, но не мога да се сетя на коя  newsm78 А иначе си права - Белчин има същото одухотворено излъчване, много я харесвам аз нея.
Относно  Кузей ... нищо изненадващо - още в самото начало се разбра, че той винаги ще обича първата си любов, нямаше нужда да му дават втори шанс  hahaha Аз и за Сеит не исках втори шанс, а Бехлюл ... той можеше и да обикне Нихал и да живее спокойно, но скучно с нея,той си я обичаше,но  не беше влюбен. Та така.
Щом не си гледала стари клипчета с Киво - ще ти пускаме, има много  Laughing
Ето този ни е любим с Айрето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт