Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Вай бе ... тая фенка съвсем го е закъсала  Joy Joy Joy Joy А иначе и аз не мога да отлепя очи от някои снимки  Laughing
Скорпи, какво да правиш ... много отговаря на зодията си, поне доколкото съм запозната и с него и със самата зодия, не мислиш ли ?

До после! bye

# 61
за мен има много скорпи черти, ама това сме го дъвкали доста Wink
а рускините много искрено си обичат Киво Peace

нова

# 62
Айре  Heart Eyes да, рускините много го обичат, именно за това се учудих, какви неща пишат за него тези, които не харесват Башак  ooooh! ooooh! ooooh!
Благодаря за снимката на нашето момиче  Hug

Муцунки  Laughing

Колажи, които ми харесаха, някои много

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 20:13 от queen_fenka

# 63
Фенче Heart Eyes, изгледах Делибал, първата половина не ме впечатли особено, но втората беше много силна!!
страхотна игра на Чаги и Лейля Peace

ади бе Кивооо, размърдай се малко Naughty Whistling
само с тъпи реклами на банката не ставаа Crossing Arms

# 64
Аууу, на тази снимка е Музафер, нали ? Хайде кажи, че това е един и същ човек ...

Стига му дава зор на момчето и ти. Той знае кога да снима. И аз нямам търпение, но това е положението ... някои разбирачки пък писали, че и операцията е било пиар, нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!
За теб една любима двойка, с невероятна песен

А Делибал ще го гледам, когато го качат в тубето, не примирам от нетърпение ... И Братко мой големи хвалби, а на мен не ми хареса особено ... Така, че искам Къванч много добре да премисли какво и как да снима. Не е въпрос само да се снима в нещо Peace
Вай бе ... днес само ние двечките си конушваме , други желаещи йок  Joy Joy Joy Joy

# 65
да, различен е във всяка роля Peace
а това за операцията и Пиара, въобще не ми се коментира Whistling ooooh!
ама му се ядосах тая вечер, като видя кво правят колегите му Peace Whistling

айде лека Hug

# 66
Айре  Heart Eyes и що се ядосваш ? Когато Киво снимаше Съня на пеперудата и  избраха именно него сред толкова други да се бори за Оскар, тогава пък неговите колеги са били без проект. Повече от 10 години снима без прекъсване, ами трябваше му малко време. Затова пък, сега всички го чакаме с нетърпение  Laughing
Усетих те аз, че си се ядосала, даже на ББ не обърна внимание  Mr. Green
Хайде, лека и от мен!  smile3524

# 67

Здравейте,

Дали съм чела точно това интервю на Къванч не знам. Или някое друго с подобни отговори. Но ми хареса. Особено частта за любовта от пръв поглед:  

" Аз не вярвам в любовта от пръв поглед. От пръв поглед можеш единствено да разбереш, че гледайки  даден човек ти изпитваш топлина, усещаш че ти импонира. Аз много малко още съм чувствал, не зная какво е това да се влюбиш от пръв поглед."

И това разсъждение:

"А и въобще ... не бива да се описва любовта. Това чувство няма никакво описание, ти просто го чувстваш с цялото си сърце."

Много точно казано. Някои неща не могат да се опишат. Те се чувстват!

И продължението:

"Но моето лично мнение е -аз съм за това, че е хубаво да се влюбиш и да създадеш семейство само след време, когато ти опознаеш човека, постепенно. Така вярвам, че отношенията ще са много по-здрави."

До тук, с брака си доказва, че прилага в живота си тези разсъждения. Все пак само емоция не става. Трябва да има и разум. Затова са дадени и двете неща на човешкото същество!

За съжаление, не мога да гледам "Делибал" без наличие на звук. Но ще го гледам с интерес и удоволствие. След като гледах Приливи и отливи преоткрих Чаатай. В първия му сериал за Огледалния свят не го харесах. Така и не го гледах този сериал. И сега го има/имаше някъде като повторение, но не мога да го гледам. Но в ПО игра много добре. То и цялата обстановка беше много атрактивна. Следях в един период от време темата и от там разбрах кога се снима Делибал. Имаше знакови имена на премиерата му.
  Трудно е за Къванч. Той беше на един много голям и недостижим от всички, връх от славата си. Много е трудно да останеш там. Не зависи само от теб. В момента в такава позиция е и Халит Ергенч след тази роля на Сюлейман Великолепни.  Затова и ми хареса избора му да играе в игрален филм. Дано и Къванч направи същото. Или къс сериал, където да няма сценарийни фантасмагории за пълнеж!!!

# 68
Фенче Heart Eyes ааа мерси за ББ Simple Smile Heart Eyes
ядосах се и за нещо друго, може някой и да се досети Peace щото го приемам лично Blush
но си права, че трябва да си подбира ролята много добре, в която би участвал Peace

уфффф Кузей е в ковчега Sad Sad

Орсич, привет Hug
хареса ми какво си разсъждавала Peace
но Халит ще снима сериал, а не филм Peace
а Киво започва евентуално новия се сериал през септември с тенденция да е поне 50 епизода според мен....
и с тия СЦ няма как да няма фантасмагории Confused

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 23:12 от Airra

# 69

Е, "Червеният Истанбул% го знаех, че е игрален филм!!!

А ти къде прочете, че евентуално новият сериал на Къванч ще е 50 серии? Защото, мисля, че четях всичко. Дори, и когато не влизах по  2-3 дни в темите. Но може да съм пропуснала нещо. Пък и 50 е по-добре, от колкото 70 -80, че и повече. Що се отнася до "тези сценаристи" - тези или онези, все е еднаква кризата при всички. 

# 70

Е, "Червеният Истанбул% го знаех, че е игрален филм!!!

А ти къде прочете, че евентуално новият сериал на Къванч ще е 50 серии? Защото, мисля, че четях всичко. Дори, и когато не влизах по  2-3 дни в темите. Но може да съм пропуснала нещо. Пък и 50 е по-добре, от колкото 70 -80, че и повече. Що се отнася до "тези сценаристи" - тези или онези, все е еднаква кризата при всички.  

имах впредвид сериал на Халит, който ще започва от септември и му търсят партнъорка, дори спрягаха Сонгюл Peace
А за 50-те епизода, не казвам, че ще са толкова реално, то и няма как да се знае Simple Smile
но К.Чатай няма да направи сериал за Киво с 15 епизода, ще се надява на поне 2 сезона Peace
а и тия Сценаристки пишат дълги сериали-като почнем от Перла, Съла, Карадай Peace
е КПА беше 50-ама това беше героизъм за тия фантасмагории Mr. Green Mr. Green

# 71

Ох, не знам! Каквото - такова! Хубаво щеше да е първо с един игрален филм и после сериалче. Макар и веднага след игралния. Но както си решат. В края на краищата не всеки връх е Еверест! Има само няколко осемхилядници!

Лека!

# 72

но Халит ще снима сериал, а не филм Peace

Халит снима филм в момента с Туба.

Дизито е за есента.

# 73

Ох, не знам! Каквото - такова! Хубаво щеше да е първо с един игрален филм и после сериалче. Макар и веднага след игралния. Но както си решат. В края на краищата не всеки връх е Еверест! Има само няколко осемхилядници!

Лека!

и аз на това се надявам-едно филмче през лятото Peace Crazy
Варне Hug, знам за Халит и игралния му  филм сега  Wink

smile3524

# 74
Здравейте!
Хубав ден! Grinning

Поздрави за всички! Hug

Фенче,  Heart Eyes благодаря за интервюто!  bouquet
Усмихват отговорите на Киво, и нямам причина да се съмнявам в искреността му. Peace

Дали ще снима или не, а и кога и какво- само той си знае и когато му дойде времето ще разберем. Peace
Може би и защото съм само негова почитателка търпението ми е достатъчно. Wink
Прочетох и аз интерпретации за състоянието му/че е пиар/ звучи ми абсурдно, но всеки е свободен в мислите си. Wink
А и негативен ум няма как да сътвори позитивна мисъл, та в този смисъл...нямам чуденки.  Joy
Все се каня да хвана еп. на СЮ, ама не ми се получава с времето.  Crossing Arms
Но клипчета гледам редовно, споделям Ви едно от любимите ми! Heart Eyes

Kuzey&Cemre / Herşey Güzel Olacak

https://youtu.be/02Jj0YQ6fsw

п.п. И една мисъл от нета Ви споделям, много ми допадна... Peace Grinning

"Желанието да сте необикновени всъщност е доста обикновено желание.
Да се отпуснете и да бъдете обикновени – ето това е вече необикновено."
 Ошо

bouquet Hug

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 08:42 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт