Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Да питам Осман дето играе в Перла е мъж на Сема Ергенекон,СЦ на КДайъ и Перла,така ли?

Да, така е!

# 151

Сладък рошльо

Хубав ден, момичета! Hug

# 152
# 153
Благодаря ти, Терзи  Heart Eyes

# 154
Добрутроо Hug

Терзи Hug, Фенче Heart Eyes мерси за кафето Simple Smile

нещо хич не е на кеф Confused Confused Whistling

много ми е интересно защо Керем Чатай събира всички турски звезди, като не може да осигури на всички сериали?? Crossing Arms Whistling
Сега и Керем Бурсин ли е подписал с Япъма?

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 10:34 от Airra

# 155
# 156
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много хубави на тази снимка!

И котето сладко. Другите две сигурно приличат на Башак. Joy

# 157
Айре  Heart Eyes не го мисли ... Керем Чатай си знае  Peace Ще се види на есен ...
Терз, малкия Къванч ми хареса  Laughing

Гизела с очила ми напомня на Хазал Кая  newsm78
Светле  wavey

# 158
Много хубави на тази снимка!

И котето сладко. Другите две сигурно приличат на Башак. Joy

Светле Hug тая снимка е стара, от преди 1 месец Peace
ето котките, ти прецени на кой приличат Laughing

Фенче Heart Eyes, хаха що ли нещо не му вярвам на Чатай, мисля, че много дини е подхванал под една мишница Naughty

да, прилича малко на Хазал Peace

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 11:24 от Airra

# 159
Айре  Heart Eyes мен лично ме интересува най-много сериала на Киво, след това на Керем / с удоволствие бих гледала отново това момче /, за другите ми е все тая да ти кажа  Laughing
Еее, ама па нищо не забелезваш  начииии Joy Joy Joy Joy
Котките всички са много сладки ... А за Керем Чатай сега не мога да го мисля, той си знае  Peace
Поздрав с една песен на приятел на Киво

с превод http://vbox7.com/play:498e6d50

# 160
Привет Hug

Тенкю за кафетата, снимки, клипчета, инфо.... и т.н bouquet bouquet bouquet bouquet

Днес навсякъде новината за синеокото коте Wink+ Киво шофира сам значи се е възстановил Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, онази втората котка на Башак и на мен много ми харесва, знаеш Wink

Скрит текст:
Делибал го започнах, но не съм впечатлена честно казано Peace Чагито е добре, въпреки, че с този вид не ме кефи особено, но мацката изобщо не ми харесва как играе Peace Нищо, че е хубава....

На тези и на тях им е направило впечатление в промяната на името на г-жа Татлъту
http://www.ntv.com.tr/yasam/basak-dizer-aramiza-evimize-hosgeldi … 3DQ?_ref=infinite

http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-iyilesince-her-sey … skiye-dondu/44838

http://www.temizmagazin.com/gundem/kivanc-tatlitug-ve-basak-dize … kedi-sevgisi/4297

http://www.beyazekran.com/kucuk-tatlitug-evdeki-yerini-aldi-4395h.htm

Хубав ден Hug

# 161
Фенче Heart Eyes, имаш нов, аватар , честито, ама и аз имам нов Mr. Green
тебе те интересуват Киво и Керем убаво, ама фенките на Кенан, Чачо, БЕ, Кадир Доулу(и той в кюпа Confused) и те се интересуват кога ще дойде реда на техните любимци  Peace Mr. Green
а Чатай едва прави един сериал на сезон, за два не му стигат силите, разбра ли сега мисълта ми?? Whistling
тъй, че по тая логика, ако Киво снима сега, след това може да му дойде ред след 5 години  Confused Confused

Миси Heart Eyes Hug, втората част на Делибала е много по-интересна Peace
на мен пък мацката ми харесва как играе Rolling Eyes

е аз новината за новото коте я отразих преди 2 дена Wink Mr. Green
а фамилията на Башак хубаво, ама искам да ги видя заедно!! Crossing Arms
и що Киво беше в такова ужасно настроение, и не искал да говори за новия проект?? Whistling

хаха днес съм критикар Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 162
Миси  Heart Eyes Hug wavey
Скрит текст:
Наистина ли не ти хареса играта на Лейля Лидия ? В Карадаи ми хареса ... Не зная кога и аз ще изгледам този филм ... "Братко мой" на Бурак Й. и Мурат Боз също не ме впечатли особено, а имах големи очаквания ...
Айре  Heart Eyes не само нов аватар си имам  Joy Joy Joy Joy Обух се най-сетне, че ми духаше  Mr. Green Честит аватар и на теб! Hug
За възможностите на г-н Чатай не съм в час. Стига да се харесат сериалите му, що да не ? Но, няма да са толкова много ми се струва. Важното е нашия да снима  Praynig
 А Киво не може винаги да е в добро настроение, човек като всички останали е.Може Башак да го е ядосала нещо -тази пияница  Joy Joy Joy
Да те развеселя с нещо старо, нещо и ти си станала с дупето нагоре като патрона  Laughing

според тази певица, Киво е най-красивия мъж в света. И аз съм на нейното мнение  Laughing

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 12:51 от queen_fenka

# 163
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, това колажче е супер! Ей такива ги харесвам аз. Joy Joy

Рижото коте ми прилича на Елчин, а сивото на Мелиса Памук. Joy

Не съм гледала Делибал, обаче гледам Сладко отмъщение. И Лейля Лидия е новата ми любимка. Много ми харесва играта й там, определено има комедиен талант.

# 164
Миси  Heart Eyes Hug wavey
Скрит текст:
Наистина ли не ти хареса играта на Лейля Лидия ? В Карадаи ми хареса ... Не зная кога и аз ще изгледам този филм ... "Братко мой" на Бурак Й. и Мурат Боз също не ме впечатли особено, а имах големи очаквания ...
Айре  Heart Eyes не само нов аватар си имам  Joy Joy Joy Joy Обух се най-сетне, че ми духаше  Mr. Green Честит аватар и на теб! Hug
За възможностите на г-н Чатай не съм в час. Стига да се харесат сериалите му, що да не ? Но, няма да са толкова много ми се струва. Важното е нашия да снима  Praynig
 А Киво не може винаги да е в добро настроение, човек като всички останали е.Може Башак да го е ядосала нещо -тази пияница  Joy Joy Joy
Да те развеселя с нещо старо, нещо и ти си станала с дупето нагоре като патрона  Laughing

според тази певица, Киво е най-красивия мъж в света. И аз съм на нейното мнение  Laughing

аз па не мисля, че е най-красивия на света, ама на мен ми е достатъчно красив Wink Peace
гащите не съм ти ги видяла, щото съм ги изключила
ама сама ли се обу?? Wink
естествено, че всеки човек има моменти в които не е на кеф Peace
хихи май и аз като патрона Joy Joy Joy добре, че нямам пияница вкъщи tooth tooth

Варне Hug, ако наминеш, кажи какво мислиш по казуса ми-за многото звезди в Япъма?

Светле Hugза котките Joy Joy
Скрит текст:
хихи май намекна, че моите не ги харесваш Whistling

такива колажи се правят трудно за да станат сполучливи, трябва много внимателно да подбираш снимките Peace

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 13:22 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт