Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нищо не си разбрала, Айрич! Joy Не съм от тия дето намекват, аз директно си казвам, че от колажи много не разбирам и рядко ги харесвам. (ама ти като един скорпион си мнителна Joy)
Този ми харесва, щото е събрал Киво и Берен, нищо повече.

# 166
Нищо не си разбрала, Айрич! Joy Не съм от тия дето намекват, аз директно си казвам, че от колажи много не разбирам и рядко ги харесвам. (ама ти като един скорпион си мнителна Joy)
Този ми харесва, щото е събрал Киво и Берен, нищо повече.

newsm43 newsm43

всъщност какво означава да разбираш? или ти харесва и ти доставя естетическа наслада като го видиш или не! Wink
за мен колажите са като да рисуваш с компютър, не крия, че много ме влече Rolling Eyes Rolling Eyes

ти днес как си?

ето още един, където са събрани Simple Smile

и още един Laughing

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 14:48 от Airra

# 167
Айре  Heart Eyes ми сама, я  Laughing Мислех да гепна гащите на Дидка, ама айде от мен да мине ... там много ми харесва Кузей  Heart Eyes
Светле  Hug не  обръщай внимание на скорпи  hahaha Днес с патроня явно не им е ден  Joy Joy Joy Ето, и мене ме бъзика, че съм голяма майсторица, нали виждаш  Mr. Green
по едно капучино ?

Joy Joy Joy Joy Joy този с чипса е върха колаж  Peace

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 12:01 от queen_fenka

# 168
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ааа, Фенче, имам опит със скорпионите аз! Отвсякъде съм обградена с тях, по всякакви линии и нива.

Истината за колажите е, че много рядко някой ме кара да го гледам и гледането ми харесва, та затова реших, че сигурно нещо не ги разбирам и грешката е в мен.

Айрич, ами много са хубави, харесват ми тия двамата заедно и това си е. Любимата ми двойка са.

# 169
Светле Hug, това значи, че имаш високи изисквания към нещата!! Mr. Green

Скрит текст:
съгласна ли си , че скорпитата обичат да обсебват и имат мания за притежание? Wink

Фену Heart Eyes, разсмя ме Joy Joy Joy Joy
нища капучино, млякото не е много полезно Mr. Green Wink Laughing

Скрит текст:

Whistling Whistling ще видим......

Цитат
Партнерша Кыванча Татлытуга!
Было много слухов, что в новом сериале Кыванч Татлытуг сыграет или с Тубой Буйкустун или же с Эльчин Сангу. Но в конечном итоге, компания Кыванча подписала договор с Джансу Дере.
Больше года Кыванч Татлытуг был вдали от экранов. Но летом он вернётся к своим любимым зрителям, да и к тому же с такой партнершей, которая тоже длительное время не снималась ни в каких проектах. Главную роль в сериале "Черно-белый" будет играть Джансу Дере.
Эльчин Сангу не будет!
Сначала утверждалось, что Кыванч попросил на роль своей партнерши Эльчин Сангу. Но после сам актёр в интервью сказал, что ничего подобного и быть не может. Также Татлытуг добавил, что поиски партнерши продолжаются. Сейчас сообщили, что причина именно потому, что его новая жена- Башак!
Спустя два с половиной года она возвращается!
Стало известно, что компания Кыванча подписала договор с Джансу Дере, которая завоевала любовь миллионов благодаря сериалу "Эзель". Актриса, которая готовится к своей новой роли в сериале "Черно-белый", не снималась в сериалах и фильмах уже два с половиной года.

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 15:53 от Airra

# 170
Айре  Heart Eyes е сеа па ти си голема претенция значи ... не ще бира, не ще капучино, само Киво щеш, а ?
Те, ти турско, ама ха  Laughing
Скрит текст:
Тайно се надявам рускините да си пишат поредните измислици, ама да видим  newsm78
Ако и гъркините го потвърдят, лошо ... Нямам претенции за външния и вид, на мен ми е симпатична, но много ме притеснява как ще играе, дали ще и пасне ролята ... в Езел беше страхотна, но никъде другаде не ми хареса ...
 hahaha този Беяз  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 16:18 от queen_fenka

# 171
мерси за турското Mr. Green Crazy

това рускините са го превели Peace ама не ми звучи много сигурно, щом още дъвчат Елчин и намесват нещо Башак Whistling

мерси за Беяз Laughing Laughing

бай за сега Hug

Цитат
Считает дни до своего фильма!
Йигит Озшенер, который играл в легендарных сериалах "Эзель" и "Конец" канала "АТВ", на время отдалился от экранов. "Пока тебя нет на экранах, все думают, что ты ничего не делаешь. Но на самом деле, я не снимаюсь в сериале из-за занятости" - так говорит Озшенер, который в последние месяцы прошлого года получил роль в одном фильме. Актёр, который предстал перед камерами в фильме "То, что может понадобиться" с Башак Кёклюкая и Ойку Караель, сказал, что фильм скоро будет показан, но когда именно - неизвестно.

# 172
Aйра Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, Светле Hug
Скрит текст:
Изгледах Делибал. Ами не ме впечатли и това е, а пък Лейля съвсем Peace Хилеше ми се през цялото време някак неестествено, плачеше по същия начин Peace Вече не я искам за Киво Simple Smile Историята средна работа, можеше и да не го гледам Peace

Нещо да се посмеете Joy Joy Joy Joy Преди не споменах, че Тугай не ме дразни, забавен ми е, което не пречи да се държи доста селски за моите разбирания Simple Smile
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13158394_1593967114249379_917012228_n.mp4

И какво сега newsm78 Джансу дали знае, че ще е партньорка на Киво Simple Smile

И още едно видео от днес

И аз искам да ги видя вече заедно семейство Татлъту Simple Smile

# 173
Ехааа, значи Ойкю се е снимала наистина във филм  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Ще го гледам! И Иийт го харесвам как играе. Peace Много е прав, че феновете само си мислят, че любимците им с нищо не се занимават, докато не снимат дизи. Имам предчувствие, че нашето момче ще ни изненада лятото  newsm78 Нищо, че заглъхнаха новините около световния шампион, чийто живот Киво искаше да пресъздаде ... няма луд, който да откаже тази чест, си мисля  newsm78 Може би операцията забави нещата ... ще се разбере  Peace
Айре  Heart Eyes именно заради това се усъмних, защото отново приказките за Башак са налудничави  Mr. Green

Миси  Heart Eyes Hug благодаря, джанъм!  bouquet Ти сега ще ме откажеш да го гледам този Делибал  Laughing

# 174
Aйра Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, Светле Hug

Нещо да се посмеете Joy Joy Joy Joy Преди не споменах, че Тугай не ме дразни, забавен ми е, което не пречи да се държи доста селски за моите разбирания Simple Smile
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13158394_1593967114249379_917012228_n.mp4

охх беее hahaha hahaha
ще счупи колата на детето Whistling
ама в Американско може да се вихри на воля Mr. Green

Фенче Heart Eyes, Делибала не е лош-а двамата според мен играха хубаво!
да, операцията определено забави нещата Peace
и едва ли Башак се меси с кой ще играе и с кой няма Mr. Green

Цитат
Кыванч и Гёкхан вечером 06.05.2016 после посещения
своего парикмахера. Кыванч поприветствовал журналистов, вопросы оставил без ответов, отшутился, пожелал лёгкой работы и был таков))

http://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239088%2F80795 … pl_wall_-42273871

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 20:20 от Airra

# 175
Ох, бе ... едва сега го видях бати Тугай какви ги върши  Joy Joy Joy Уникален идиот  #Crazy Mr. Green
Айре  Heart Eyes майтапя се за Делибал  hahaha ще го гледам, разбира се, на мен може да ми хареса.  Peace

# 176
нали? Mr. Green

мм туй клипче за Гости Simple Smile

айде лека от мен Hug

# 177
  • Плевен / София
нали? Mr. Green

мм туй клипче за Гости Simple Smile

Скрит текст:
айде лека от мен Hug

Ох, бе ... едва сега го видях бати Тугай какви ги върши  Joy Joy Joy Уникален идиот  #Crazy Mr. Green
Айре  Heart Eyes майтапя се за Делибал  hahaha ще го гледам, разбира се, на мен може да ми хареса.  Peace

smile3521 newsm68 newsm44 newsm68
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 178
Гости  Hug wavey
Айре  Heart Eyes лека!
Мммм ... след фризьора какъв е избръснатичък, веднага сваля поне 5 годинки, сладурче  Heart Eyes

Аз ще чакам да гледам мача на Кобрата  Peace Все пак си е мое момче ... Нали съм ви казвала, че бяха с Тервел  в моята детска градина, Тервел дори беше в моята група   Peace

# 179
Гости Hug да не си се почерпила? Wink
Фенче Heart Eyes, нали знаеш какво мисля за гладко избръснатия Киво Wink

аууу и аз ще го гледам Peace
Скрит текст:
даже си платих смс за Гонг плей, щото нямам Диема Спорт Whistling

ще стискаме палци Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт