Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 752
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен / София
Гости Hug да не си се почерпила? Wink
Фенче Heart Eyes, нали знаеш какво мисля за гладко избръснатия Киво Wink

аууу и аз ще го гледам Peace
Скрит текст:
даже си платих смс за Гонг плей, щото нямам Диема Спорт Whistling

ще стискаме палци Peace Peace Peace
Wink не...така ми действа гръцкото... Joy Joy Joy

# 181
Кобра  newsm44 Кобра  newsm44 Кобра  newsm44
Лека! smile3524

# 182
  • Плевен / София
Кобра  newsm44 Кобра  newsm44 Кобра  newsm44
Лека! smile3524
newsm19 dancing dancing dancing dancing

# 183
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, страшен мач!! bg

https://www.facebook.com/KubratPulev/videos/10154169252832884/

Wink Wink

снощи случайно прочетох, че и Мурат Й. подписал договор с Япъма #Crazy ooooh!
даже щял да снима с тях сериал наесен newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 09:37 от Airra

# 184
Гости  Hug thumbsup
Айре  Heart Eyes добро утрооо! А бе яд ме е, че не го събори този нахалник Кубрат, ама и така става  Peace Големи закани, голямо нещо и се държа отвратително. На края той изяде подаръка за Кобрата  Joy Joy Joy Joy
Доброто утро наистина започва с Киво  Heart Eyes

Благодаря за кафенцето! Ето и от мен

Много го харесвам в тази реклама на МАВИ, нищо, че е брадясъл  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy освен Керем да ги вкарва по двама, трима в един сериал, иначе не зная как ще стане  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 10:03 от queen_fenka

# 185
ти мани, ами аз снощи пак сънувах новия сериал на Киво Whistling Crazy
Скрит текст:
беше някакъв от минали времена и по едно време се появи и международника rotfImbo rotfImbo rotfImbo
даже се прегърнаха ooooh! Whistling

да, Чатай трябва да ги събира по двама, трима в сериал Mr. Green
само не знам със сценаристите как ще се справи, доколкото разбирам Севдата много закъсал от към сценарий.....

мерси за кафето Simple Smile
аз пък точно в тая реклама на Мави не го харесвам особено-много коса, много брада Whistling

Цитат
«После закрытия из-за низких рейтингов проекта «Курт Сеит и Шура», Кыванч Татлытуг, долго не появлявшийся на экране, дал информацию о том, что скоро начнет сниматься в новом сериале. Актер, который был замечен в Этилере, сказал, что полностью восстановился после травмы. «Летом я начну работу над новыми сериями. Подготовка продолжается» - порадовал Кыванч».

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 10:57 от Airra

# 186
Вай бе, Айре  Heart Eyes ми ти си сънувала напрау кошмар  Joy Joy Joy Joy Значи ще е точно обратното  Peace
Точно за това ти казах, че макар и брадясъл има нещо много секси в него именно в тази реклама. Знаеш, аз го харесвам със съвсем лека брада или обръснат  Laughing Обаче като Сеит Еминов ми взе акъла  Peace
Значи наистина ще се появи на есен, ура!
Скрит текст:
Ей, това са ми гащите, какво ще кажеш ?
Ето го малко по-отблизо

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 10:59 от queen_fenka

# 187
кошмар, не ами Mr. Green
Фенче Heart Eyes, видях ти гащите ама, мога да ти направа по-убави, примерно с 3 твои любими снимки на Киво Peace
що махна произведенията на Зизка?

това гледали ли сте го?
представяне на ролите на Киво, в сайта на Гайе Peace

https://vimeo.com/69945974

много ми хареса, ама е без Сеит....

# 188
Айре  Heart Eyes страхотно е, наистина! Жалко, че го няма и Сеит ...Виж, какъв коментар има отдолу
"kivanç bey, like flowers, you fulfil our life with a beautiful scent; a scent of happiness, a scent of love..a scent of hope...you're a sweet dream, we'll never want to wake up from ..."
Не съм махала нищо, просто изчезнаха ... а много ми харесваха, особено аватара  Sad  Може да ми скроиш нови, ама малко трудно ще избера само 3 любими снимки  Laughing Все пак ще избера.
 Joy Joy Joy Joy това гледала ли си го ? И Киво има моето отношение към Фатмата  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 11:30 от queen_fenka

# 189
Добър ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Благодаря ви за всичко споделено за Къванч!  bouquet bouquet bouquet  Ай, да започва тоя сериал, че ми писна. ooooh! Peace Praynig

Приятна неделя! bouquet

# 190
Здравейте, момичета  Hug Изписали сте света, имам да допрочитам. Айрка,  Heart Eyes благодаря за фотката! Миси,  Heart Eyes аз бих избрала Кузей  Crazy Ех, какви хубави клипчета сте качили, гледам, гледам и се връщам в спомените. Колко разгорещени разговори имахме по времето на Кузей, колко любов ехтеше в ЗП....  Heart Eyes

# 191
Снеже  Hug Краличке  Hug wavey
Коя е тази до Киво  newsm78 Прилича ми на Берен, обаче е ужасна тази снимка  Laughing
Кралице, хубави спомени, нали ? Понякога ми липсва онова време ...
Снеже, и ние нямаме търпение вече! Докато се появи нещо ново, ще си припомняме старо  Peace

# 192
Снеже Hug wavey
ами да почва, ама няма да е сега, не върви по това време  Peace
Краличке Heart Eyes радвам се да те видя!! Grinning
ами по-забавна ни стана темата след обединението Wink
а дано да имаме повод пак за хубави и разгорещени коментари Praynig Praynig

Фену Heart Eyes
Скрит текст:
и да е ужасна снимката, важно е самото посещение на нашата дружка!! Peace Rolling Eyes
тоя клип не съм го гледала, ама не вярвам да се е изказал лошо за сериал на колежката си, не му е присъщо Peace
пък и нали е бил до Берен, когато е снимала сцената с изнасилването Whistling

а това много ми хареса thumbsup

"kivanç bey, like flowers, you fulfil our life with a beautiful scent; a scent of happiness, a scent of love..a scent of hope...you're a sweet dream, we'll never want to wake up from ...

Къванч бей, ти изпълваш нашия живот с красиво ухание, ухание на щастие, на любов, на надежда, ти си сладък сън, от който никога не искаме да се събудим"

хубав следобед bouquet

# 193
Айре  Heart Eyes че аз какво съм казала  newsm78 Само се чудех коя е на тази снимка ... Аз се радвам на Краличката  Heart Eyes повече и от теб, защото лично я познавам и я обичам много. Peace
Нищо лошо не каза естествено, само каза една дума и ги прекъсна:Явно не му се обсъждаше  Laughing Малеее, днес пак ли ще ме жилиш  Thinking hahaha

# 194
няма да та жиля Mr. Green Wink
Скрит текст:
просто бях искрена Rolling Eyes

и още едно видео от днес Peace

Laughing

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 14:31 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт