Днес бил ден на майката в Турция. Ето я Башак с майка си и сестра си. Нямам идея дали е нова.
На Киво не видях, освен колажи

За това пък попаднах на тези снимки - уаууууу
Лека вечер! Утре съм на работа

Добро утро!

, права си, снимката е стара, но така Башак поздравява майка си за Деня на майката
Не само в Турция вчера беше такъв ден, в Америка също. Социалните мрежи бяха залети със "звездни" майки и поздрави към тях. Тугай също поздрави майка си със стара нейна снимка, другите й деца обаче йок

хубава е 
)
, Башак и Дениз сега са по-хубави

Нали заради него следя някакви страници за турски дизита и знаеш ли как се дразня, че все още не е започнал да снима
Някои започнаха и спряха по няколко филма, а Киво още чака

Миси
благодаря за всичко споделено! 
на тази песен настръхвам, ама винаги! Невероятна!
така е, въпрос на усещане е всичко ... Предпочитам Киво да не започва и да свърши някой сериал, пази боже!
Всички авери на Киво от манекенските години са сдали багажа, особено МАА
та и този Толгахан също ... да не повярваш, че едно време са били хубави момчета ... пък са и много млади още 
Щом няма да играе с наш патрон, да играе с който иска Фахрието ... похарчиха ги като двойка, още ме е яд 
последната снимка на Киво ми е много любима! Трябва да намеря още поне една, нали ?
Но и в този клип ми е много хубава - без грим е и пак е много миловидна. А бе свършиха прекрасна работа в ЗП и двете
Много ми е любопитно какво говори Башак за Бехлюл 
, аз Толгахан не го харесвам нито като по-млад, нито сега
Нищо, че е печелил някакви конкурси и той
Малко съм го гледала в Сезони на любовта, но и там не ми направи особено впечатление
Примерно в Перла не ми харесва много

Дали не и е писнало да е актриса 

я следи по-отблизо 

иначе горе долу играе 

, така е за снимките в края на сезона
Аз говоря по принцип
Два сезона изтърва, а и още един експеримент като КСШ със старт по никое време не е за препоръчване

, ти ли не я харесваше 

ами те са си избрали най-красивия офицер 
ще си избера, едната ще е тази на стрелящия Сеит
Другите ги търся още
Може би и тази 
поне за мен. Бях тръгнала нанякъде и като го видях на екрана и забравих какво щях да правя
Заради него започнах да гледам сериали и то турски
ММ не можеше да повярва дълго време

КСШ наистина го пуснаха по никое време ... ама и ония анадолки не го разбраха
веднага ти отговарям - нямаше да я има Европа! Аз затова на този ден си празнувам победата. Когато съм вкъщи цял ден гледам руска телевизия - уникален им е парада, чак аз се гордея с военната им мощ.

, как си , оздравя ли?

а, точно този Кузи търсех, браво! Сега една снимка на Бехлюл ... и съм готова да ми кроиш гащите
все едно ме тресна токо, кога го видех

Ама щеше по-хубаво якенце да му намери, истина е 

не мога да се въздържа ... харесва ли ти този колаж ? На мен страшно!
, ами хубав е, ама малко му лошо качеството 

Препоръчани теми