Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 757
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Вай бе ... човек не може ви изчете  Mr. Green
Днес бил ден на майката в Турция. Ето я Башак с майка си и сестра си. Нямам идея дали е нова.

На Киво не видях, освен колажи  Sad
За това пък попаднах на тези снимки - уаууууу

Лека вечер! Утре съм на работа  Peace

Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
За някои може да е деня на Европа, за мен е ден на победата срещу фашизма. Честит ден на Победата! bouquet
Скрит текст:
Хубав ден! Hug

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 06:33 от queen_fenka

# 196
Добро утро Hug
Честит 9 май!! и Деня на Европа и Ден Победъй!!

Фенче Heart Eyes Peace
много я обичам тая песен!

а снимката на Башак мисля, че е стара!

хубава седмица bouquet

хороскоп

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 11:49 от Airra

# 197
Привет Hug

Щом сте казали честит двоен празник bouquet

Айра Heart Eyes Hug, права си, снимката е стара, но така Башак поздравява майка си за Деня на майката Peace Не само в Турция вчера беше такъв ден, в Америка също. Социалните мрежи бяха залети със "звездни" майки и поздрави към тях. Тугай също поздрави майка си със стара нейна снимка, другите й деца обаче йок Peace Simple Smile
Скрит текст:
С тези сънища ставаш за сценаристка Joy Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
На теб Делибал сигурно ще ти хареса, имаме различни вкусове за филми, знаеш Peace Simple Smile

Кралицата Heart Eyes Hug wavey

Нова

Видяхте ли, че ФЕ може да играе с Толгахан Сайъшман newsm78

Хубав ден Hug

# 198
Миси Heart Eyes Hug
да, в много държави вчера е бил денят на майката , а и Башак предполагам държи много на нея и на сестра си Peace
мерси за новата снимка Peace хубава е Heart Eyes

виж аз какво намерих
Денис и Башак говорят за работата си по ЗП(не, че нещо се разбира Wink)

това за ФЕ е само предположение, ама много ми се гледа в нов сериал Whistling

# 199
Айра Heart Eyes Hug, Башак и Дениз сега са по-хубави Simple Smile

Кенан за Берен : Много ни е весело заедно Simple Smile
Скрит текст:
Романтическая и веселая пара!

Певец Кенан Догулу, супруг актрисы Берен Саат, дал интервью газете "Хурриет".
Итак Отрывок интервью специально для вас:

Что вы скажете о Берен Саат? Как вашу жизнь изменил брак?
-Раньше я думал только за себя, а сейчас за нас 2. Думаю теперь я всегда за двоих. Конечно немного изменилась жизнь, живу не как в Рокн-роле. Я не чувствую себя одиноким и это придает мне силы. Знать что меня любят, что мне дарят покой и любовь - делает меня сильнее. Мы и до свадьбы были в отношениях, поэтому многое не изменилось в нашей жизни. Мы романтичная и веселая пара, вместе нам очень весело.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Азра тренира с танци Simple Smile
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13209078_1731006100510136_1482854024_n.mp4

Оф, на мен пък Киво ни се гледа вече Crossing Arms Нали заради него следя някакви страници за турски дизита и знаеш ли как се дразня, че все още не е започнал да снима Peace Някои започнаха и спряха по няколко филма, а Киво още чака Simple Smile Peace

# 200
Айре  Heart Eyes Hug Миси  Heart Eyes Hug wavey благодаря за всичко споделено!  bouquet
Айре  Heart Eyes на тази песен настръхвам, ама винаги! Невероятна!
Миси  Heart Eyes така е, въпрос на усещане е всичко ... Предпочитам Киво да не започва и да свърши някой сериал, пази боже!
Какъв късмет, че Киво не е погрознял с времето, както много други, а става все по- хубав  Heart EyesВсички авери на Киво от манекенските години са сдали багажа, особено МАА  ooooh! та и този Толгахан също ... да не повярваш, че едно време са били хубави момчета ... пък са и много млади още  newsm78
Скрит текст:
Имам една приятелка - синът и беше такъв красавец в гимназията, сега не прилича на нищо ... къде се скриха тези страхотни черти? Необяснимо ми е
Поне играе ли добре  newsm78 Щом няма да играе с наш патрон, да играе с който иска Фахрието ... похарчиха ги като двойка, още ме е яд  #Cussing out

Айре  Heart Eyes последната снимка на Киво ми е много любима! Трябва да намеря още поне една, нали ?
За дружката на Башак не зная, но тя е по-хубава от всякога, откакто е с този красавец до нея  Peace Но и в този клип ми е много хубава - без грим е и пак е много миловидна. А бе свършиха прекрасна работа в ЗП и двете  Peace Много ми е любопитно какво говори Башак за Бехлюл  hahaha

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 16:46 от queen_fenka

# 201
Фенче Heart Eyes Hug, аз Толгахан не го харесвам нито като по-млад, нито сега Peace Simple Smile Нищо, че е печелил някакви конкурси  и той Peace Малко съм го гледала в Сезони на любовта, но и там не ми направи особено впечатление Peace

Колкото до Киво сега ми харесва повече от както е бил по-млад Heart Eyes Примерно в Перла не ми харесва много Peace Simple Smile

И на мен тази снимка на Сеит ми харесва много Heart Eyes

Хазал щяла да отваря ресторант в Етилер newsm78 Дали не и е писнало да е актриса newsm78
Скрит текст:
Открывает ресторан!

Стало известно, что Хазал Кайя, которая получила диплом повара, решила открыть ресторан в Стамбуле в районе Этилер. Об этом сообщил Айтекин Текер, а принять такое решение актрисе посодействовал ее парень Али Атай

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Рускините какъв тематичен колаж са спретнали Simple Smile

# 202
Миси Heart Eyes Hug
ама Киво не може да започне сега да снима Дизи в края на сезона!
най -добре е септември(както  пишат), когато започва новия сезон и хората нямат утвърдени любими сериали Peace
да, Хазал, доколкото чета ВК е завършила кулинарна академия и ще отваря ресторант, ама Снежка Hug я следи по-отблизо Peace
рускините като започнат да правят военни колажи с търски актъори и ми става зле Tired

Фенче Heart Eyes
МАА плаши, ама и Толгахан малко погрозня, по времето, когато снимаше филмите с Берг и ФЕ беше по-готин Peace иначе горе долу играе Peace
ами избери си 3 снимки, ако искаш Simple Smile
и на мен ми е интересно какво говори за Бехл., ама като нямаме преводач под ръка Whistling

за визията-сигурно е въпрос на ген, на начин на живот Peace

рускините са опасни Wink

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 19:19 от Airra

# 203
Айра Heart Eyes Hug, така е за снимките в края на сезона Peace Аз говоря по принцип Simple Smile Два сезона изтърва, а и още един експеримент като КСШ със старт по никое време не е за препоръчване Peace Simple Smile

Сеит става за колажите, нали беше С Русия в сърцето Peace Simple Smile

Какво ще говори Башак за Бехлюл, само хубави неща предполагам Simple Smile Peace

Евентуалните партньорки на Киво една по една отпадат. Ханде Догандемир започвала сериал от 15 май.
Скрит текст:
Любовь моей жизни начинается : тот принц на белом коне сюда прибудет!

При участии Ханде Догандемир, Серкана Чайоглу, Берка Хакмана, Зейнеп Эронат и других, сериал "Любовь моей жизни" на Kanal D покажет первую серию 15 мая( воскресенье).

С показанными фрагментами сериал пробудил огромный интерес у зрителей. "Любовь моей жизни" с сильным актерским составом и развлекательной историей ожидается что будет самым амбициозным летним проектом.
Фенче Heart Eyes Hug, ти ли не я харесваше newsm78

Башак е започнала да следва отскоро Туба в инстаграм, ако това има някакво значение Peace

Heart Eyes

# 204
Миси  Heart Eyes ами те са си избрали най-красивия офицер  hahaha
Да, аз не я харесвах Хандето, докато не гледах игралния и филм с Шукрю, там ми хареса! И все пак ми е груба за наш патрон, на него му отиват фини, нежни дами.
Айре  Heart Eyes ще си избера, едната ще е тази на стрелящия Сеит Peace Другите ги търся още  Joy Joy Joy Може би и тази  newsm78

търся го като Кузей, когато отиде да види брат си, след като си счупи нарочно главата, но не мога да я открия ... И третата ще е естествено от Бехлюл - с дълга коса  Laughing
Да, Киво сега е много по-хубав, но в Перла беше невероятен, Миси  Heart Eyes поне за мен. Бях тръгнала нанякъде и като го видях на екрана и забравих какво щях да правя  Joy Joy Joy Joy Заради него започнах да гледам сериали и то турски  ooooh! ММ не можеше да повярва дълго време  Joy Joy Joy

Момчето ще снима септември - тогава е най-подходящото време  Peace КСШ наистина го пуснаха по никое време ... ама и ония анадолки не го разбраха  Mr. Green Само дето направиха компромиси заради рейтинга  ooooh! ooooh! ooooh!

# 205
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не я давам Фахрие за Толгахан Сайъшман! Тя е такава хубавица, а той има много селска физиономия и въобще не може да играе. Гледах го в някакъв игрален филм - пълна скръб.

Фенче, много хубава снимка на Кузей!

Ако не беше День победы дали щеше да има Ден на Европа!

# 206
Светле  Heart Eyes веднага ти отговарям - нямаше да я има Европа! Аз затова на този ден си празнувам победата. Когато съм вкъщи цял ден гледам руска телевизия - уникален им е парада, чак аз се гордея с военната им мощ.
Даваш , не даваш ... няма нас да питат  Laughing Дано на наш патрон не му дадат някоя селска убавица  Joy Joy Joy
Кузи има още много хубави снимки, но тази ми е една от любимите! Имам една още по - но не мога да я намеря  ooooh!
Душичката на Мустафа Авкаран расте ...

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 19:33 от queen_fenka

# 207
Миси Heart Eyes Hug
отпадат, ама Джансу не отпада Confused
добре де, съгласна съм за Сеит, че става, нали не са сложили Бехлюл Laughing
а това, че Киво е почивал толкова не зависи само от него-а и от Япъма, дали имат подходящ сериал за него Peace
аз затова се възмущавам толкова много, че Керем Чатай взе сулъо и пулъо ooooh!
ама никой не ми обръща внимание Joy Joy Joy

Светле Hug, как си , оздравя ли?
да, на ФЕ й трябва някой по-класен Peace

Фену Heart Eyes
Скрит текст:
и баща ми е като теб , той е учил в Русия, гледа концерти, паради, страшна работа Crazy

охх беее забравила какво ще прави, като видяла Мемо hahaha hahaha hahaha
такъв Кузей ли ти трябва?

ако Башак обличаше Кузей, нямаше да ходи с това якенце сумА ти време  Mr. Green

ммм сладурче- малкия Авкарън Grinning

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 20:00 от Airra

# 208
Айре  Heart Eyes а, точно този Кузи търсех, браво! Сега една снимка на Бехлюл ... и съм готова да ми кроиш гащите  Laughing
Е, кво се смееш, така си беше  hahaha все едно ме тресна токо, кога го видех  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ние в нашето семейство си обичаме Русия ... баща ми е учил там, имаха много приятели, живели сме там,как да не ги обичам. А и те са най-изстрадалия народ от тази война. Няма семейство, което не е дало жертва и са съгласни да са само на хляб и вода, но повече война да няма, така казваха. И като гледам Путин и го сравнявам с нашия поплювко, ами реве ми се  ooooh!
Кузей не беше Бехлюл - с какво да го облича Кузи , шалчета ли да носи  Joy Joy Joy Joy Ама щеше по-хубаво якенце да му намери, истина е  Laughing Бе тя Бану му купи хубаво, кво стана с него  hahaha
Айде, почнаха Капките  Peace
Айре  Heart Eyes не мога да се въздържа ... харесва ли ти този колаж ? На мен страшно!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 20:55 от queen_fenka

# 209
Фенче Heart Eyes, ами хубав е, ама малко му лошо качеството  Peace
ммм много готини Капките тая вечер!!

а Киво снощи е бил тъжен....Галатасарай са паднали от основния си съперник Бешикташ Confused Confused
дано Башачето го е успокоила после Crazy

Скрит текст:
днес с баща ми си говорим за руските жени, не е тайна, че са малко отворени и разкрепостени
ама той веднага подпали-били много борбени и силни по време на войната, те изнесли по-голямата тежест за страната им, когато мъжете  са били на фронта Peace

1countingsheep

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 23:04 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт