Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 761
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Привет!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes до сега нямах нет, от снощи, също и телевизия, та не успях да гледам ни капки, ни нищо  #Cussing out
На мен ми хареса идеята в колажа, не качеството  Peace
Скрит текст:
А баща ти е много прав - рускините са много бойни жени. А за това, че са разкрепостени си мисля, че е заради това, че те нямаха мъже след войната ...Добре, че баща ми е бил женен, докато беше там  hahaha всичките му приятели си доведоха рускини след академията  Laughing
Много любима сцена  hahaha

Хубав ден!  bouquet

# 211
хелоу Hug Hug

Фенче Heart Eyes, таман се чудех къде изчезна Whistling
аууу много гадно така Tired
Капките бяха много добри Peace
аз сега гледам Кузи, много интересна серия Wink Peace
я ми дай оригиналната снимка на Фреди, както се качва по тия стълби Simple Smile

Киво и Фло-август 2013

но в началото на 2014 , вече е бил с Башак Mr. Green

каква анкета е свършила в Гечето Whistling
за най-легендарна двойка ooooh!

ще си спестя мнението за легендата при победителите hahaha
и къде са примерно Онур и Шехерезада ?????

# 212
Айре  Heart Eyes е, от къде да ти я намеря тази снимка ... дори не зная дали има такива стълби  Laughing Както и да е  Peace
И аз няма да се изкажа за легендарната двойка  Mr. Green
Едно клипче на Тупарова ще даде отговора ми  Laughing

http://vbox7.com/play:43de4d08a1
Изчезвааам, до довечера! Hug

# 213
Айре  Heart Eyes е, от къде да ти я намеря тази снимка ... дори не зная дали има такива стълби  Laughing Както и да е  Peace
И аз няма да се изкажа за легендарната двойка  Mr. Green
Едно клипче на Тупарова ще даде отговора ми  Laughing

http://vbox7.com/play:43de4d08a1
Изчезвааам, до довечера! Hug

твоя отговор, ама не и моя - с тия Бехл. и Нихал Whistling

рожд. дни на звездите Peace

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/05/blog-post_29.html#more

хубав ден bouquet

# 214
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гледах и аз как Бехлюл целува Нихал и...не мога някак да преглътна тази гледка. Като кръвосмешение ми е, смущаващо. Живели са заедно от деца, отраснали са заедно и са братовчеди, почти брат и сестра,  освен това тя беше толкова малко момиче, ученичка, а той разтропан мъж... много ми беше неестествена и нередна тази връзка.

Харесват ми много със Седеф - много хубава е тяхната любов, чиста и искрена. Много е сладък като Халил, като дете е - невинен, чист и откриващ любовта.
Сериалът не ми харесва, но те двамата и любовта им - много.

# 215
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, да не те дразня, но Джансу била забелязана в мола в черно-бял тоалет, което е направило впечатление на папараците Peace Може да го свързват с филма newsm78
Скрит текст:
Черно-белая гармония Джансу Дере!

Джансу Дере вчера была в ТРЦ Зорлу. Дере пришла с подругой,зашла в один магазин и забрала заказ, а потом встретилась с интенсивным вниманием поклонников. После этого поднялась на смотровую плщадку и продолжила там шоппинг. Привлекла внимание черно-белая гармония в одежде Дере .

За легендарните двойки съм съгласна за ББ, но уж Фериа и Емир са на трето място, а сложили снимка на Яман и Мира Simple Smile

Киво от лятото с Фло ми е любим Heart Eyes И ако Башак обличаше Кузей със сигурност щях да го харесвам повече поне по външен вид Wink Simple Smile Когато не му беше замазана косата си беше сладурче Heart Eyes

Фенче Heart Eyes Hug, бебето на Мустафа много сладко Heart Eyes Той също участва в Делибал Wink

Светле Hug, и аз така мисля за Бехлюл и Нихал, но и заради друго смятах, че не могат да бъдат заедно. Не съм гледала Менекше и Халил, но като двойка и на мен ми харесват Peace

Хубав ден Hug

# 216
Миси, и аз не можах да гледам Менекше и Халил - след няколко начални серии го зарязах заради онези малоумни башибозуци, които ги гонеха.
За Нихал и Бехлюл съм съгласна за "другото".
За Кузей също съм съгласна със "замазването" - така и не разбрах защо беше нужно, какво й има на чиста измита коса? Но като че ли беше тенденция (слава богу вече отмряла) да им замазват жестоко косите на мъжете, в някои случаи прекалено, чак гнусно.

И да ви кажа, че и аз се развявам предимно в черно-бяла "хармония", така че очаквам всеки момент запитване и аз. Joy

# 217
Привет Hug
аз пък си го гледам Менекше и Халил с кеф, въпреки башибозуците, това е първия сериала май на Едже и Мелек, с режисъор Байрактар-СЦ беше динамичен и интересен(като изключим изверга Мустафа)
абе по-ми е интересен от Перла Wink
Миси Heart Eyes Hug трябваше , като беше отпуска да се опиташ да го гледаш, той е кратък Simple Smile
щеше да се влюбиш в Халил Heart Eyes(най-чистия образ на Киво)!!

Светле Hug, за Нихал и Бехл Peace(то не е тайна де Mr. Green) и още не мога да повярвам и да се примиря, как с помощта на Фифи и Бешир, почти стигнаха до сватба Whistling Whistling

на мен Кузей на моменти ми е много готин, на моменти ми е  Tired
това за Джансу дано да е съвпадение, въпреки , че имам някакви предчувствия Confused Confused
но Киво няма да го съберат според мен с млада, красива и по-малко известна  Peace, такава до сега е била само Ойкю Peace

Светле Joy Joy Joy кажи  ся, да не би и ти да имаш предложение за сериала??

Фенче Heart Eyes, имам изненадка за теб Grinning

и прическите на Кузи Wink Wink

ей тук много ме кефи, нищо, че е зализан Crazy

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 17:51 от Airra

# 218
Айре, ми чакам, мило.  Joy Едва ли има друг човек като мен да се облича предимно в черно и бяло, та смятам, че съм напълно подходяща. Joy Дано се спазарим за хонорара. Joy

# 219
Айре, ми чакам, мило.  Joy Едва ли има друг човек като мен да се облича предимно в черно и бяло, та смятам, че съм напълно подходяща. Joy Дано се спазарим за хонорара. Joy

е ти па хонорар, с Киво ще играеш без пари Naughty Laughing
я напрай една фотосесия с костумчетата и с Миси Heart Eyes ще ги пратим , където трябва , демек направо на Биг Бос Crazy

сега като заметлосвах по другите теми и влязох в темата на Фатиха, ехеее там големи фенки имало на Кузей-Гюней, бравус newsm10

ехххх Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 19:33 от Airra

# 220
Привет, сладурки! Браво, много сте писали днес, ша ви зафала, особено Светланка  Heart Eyes
Светле, интересно как може Фериде и Кямран да се оженят, хем са от две сестри деца и не ви е гнусно, пък Бехлюл някакъв далееечен братовчед на Нихал и ви е гнусно  newsm78 Че то абсолютно същото, даже много по-зле  hahaha Ако не беше Бихтер хич нямаше да ви е гнусно даже  Mr. Green
Миси  Heart Eyes Hug на мен си ми харесват всички двойки в сериалите на Киво.Както ми харесват абсолютно всички негови дизита. И Кузей си ми харесваше през цялото време. Опитваха се да го загрозят, ама без успех  Laughing И със замазана коса пак си е убав  hahaha Както знаете, той ми е до сега любимия герой на Киво.
Айре  Heart Eyes чакам изненадката с нетърпение!
И аз ходя понякога в бяло и черно , дано се уредя Joy Joy Joy Joy
Отивам да видя момичетата от Фетиха  Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 20:02 от queen_fenka

# 221
Фенче Heart Eyes, ако не беше Бихтер, хич нямаше да има Нихал и Бехлюл  Naughty Whistling

дай да ти сменим и аватара а??

ето ти още един Фреди сред облаци  Simple Smile

Скрит текст:

# 222
Айре  Heart Eyes тенкс!  love001 Аватара с какво ще ми го смениш ? Искам Фреди  Laughing Ще ти дам снимка  Peace А ти моля те, ми намери една снимка на Бехлюл с опашката в Рива и съм готова с гащите  Peace
Съгласна съм, че нямаше да има никаква двойка, ако не беше Фифи, ама не съм съгласна, че е гнусна любовта / тя беше едностранна, де  hahaha / между тях. Тази в Чучулигата я приех, макар, че там е много по-нелепа, отколкото тази на Нихал и Бехлюл. Все едно, аз да се омъжа за сина на леля ми, сестрата на майка ми, не е ли смешно ? Но, там гледам никой не роптае от гледащите го  hahaha

# 223
Фенче Heart Eyes, намери си друга снимка на Фреди, тая нещо....
а Бехл, трябва да го потърся в колекциите Peace

сега се върнах към "черно -бялата" снимка на Джансу и се сетих как някои особи я превъзнасяха Whistling
е ако Башак се беше появила с този аут фит и тези потурии, какви ли коментари щеше да има Mr. Green  Mr. Green

според мен турските звезди не могат да се обличат Whistling
не мога да се сетя за актриса, за която да кажа Уау-как се облича в реала Peace
Берен горе долу ми харесва Peace

# 224
Еее, Фенче, необосновано ме нападаш. Не съм говорила никога за Чучулигата, щото гледах едва пет епизода.
Освен това три пъти препрочитах, не видях думата "гнусно". "Смущаващо" и "нередно" съм употребила.

Общи условия

Активация на акаунт