Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 762
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Светле  Heart Eyes ама защо реши, че те нападам бе, мило - просто дадох пример, който е къде, къде по-смущаващ и нереден. За друг сериал не се сетих просто. А гнусно аз съм го употребила, защото за мен кръвосмешението е такова. Аз ли нещо не се изразявам правилно напоследък  newsm78
Айре  Heart Eyes ей, тези си избрах. Ако можеш да смалиш снимката с цялата група, бих искала нея. Ако не - която и да избереш все си ми харесват  Peace Мисля, че няма да се вижда нищо за съжаление ... говоря за груповата снимка, нали ?
Скрит текст:

Ще гледаме ли Север Юг ? минах през темата на Фатих Харбие - ами някои момичета ги помня от времето, когато го гледахме онлайн  Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 21:08 от queen_fenka

# 226
# 227
Терз  Heart Eyes кой е този  newsm78 според мен, това не е Киво  Thinking

# 228
Терз  Heart Eyes кой е този  newsm78 според мен, това не е Киво  Thinking

Той е, с Йоланте.  Wink

# 229
Терз  Heart Eyes кой е този  newsm78 според мен, това не е Киво  Thinking

Той е, с Йоланте.  Wink

Не ми прилича на него Снеже  Hug  newsm78 Веждите му много странни  newsm78 Ама пък очите са негови ... Хич не го харесвам на тази снимка, дори не успях да го позная  Mr. Green

# 230
И на мен хич не ми прилича на Киво Shocked Whistling
Терзи bouquet
Снеже Hug
Фену  Heart Eyes първата снимка ще ти я направя за аватар Peace

ами ще гледаме Party
ооо Пепеляшко е по вестницитее, за гордост на мама hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 21:34 от Airra

# 231
Айре  Heart Eyes love001
Хайде, започна! Приятно гледане!  bouquet

# 232
ама тоя дъртия, дето ще помага за Макара от къде се появи, на кого беше човек newsm78
милата Джемре стои отзад като изпъдена Whistling

# 233
ама тоя дъртия, дето ще помага за Макара от къде се появи, на кого беше човек newsm78
милата Джемре стои отзад като изпъдена Whistling

Не помня ... А тази Зейнеп отново много ме дразни  Laughing Права е да се сърди, ама пак ме дразни  Joy Joy Joy
Ей тук е много готин Бехлюл, ама е малко рошав  hahaha

А Гюней е толкова долееен ... защо трябваше да топи Венюс  newsm78 И Кузей ме ядоса, че и се връзва на акъла на тая гадина ... можеше поне да им занесе гевречета и да кажат, че тръгват, Джемре щеше да разбере, че не я искат  ooooh! Така беше ужасно гадно ...за това казвам, че е гадинка Зейното, още тогава я усетих каква е всъщност ... Но, тя понеже знаеше истината, за това искаше да го откъсне от Джемре по всякакъв начин.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 22:06 от queen_fenka

# 234
защото е долен Whistling
много му дойдоха провокациите от страна на Синанер-снимките с баща му, списанието и Пепеляшко, думите на Ебру Peace
трябва да се измъкне по някакъв начин и го направи, както той си може Peace

а Кузей, явно нямаше очи да застане пред Джемре и да й каже, че ще са само двамата със зейно Peace

# 235
А, нямал очи  Laughing тя щото хич не разбра  Joy Joy Joy Много ми стана гадно, отново! А Зейното е като папагал - от пъстрите  Laughing много шашаво я обличаха, не знам с каква цел. Ей, сега от думите на Кузей ми стана ясно, че не се е стигнало до нещо повече ... Кузей и каза, че ако изживеят нещо, ще поеме отговорност. А той след това не се държеше като виновен пред нея ...
Ех, ама много ми е кеф, че Джемре и го измъкна под носа  hahaha Тази това си заслужаваше  #Cussing out

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 22:24 от queen_fenka

# 236
А, нямал очи  Laughing тя щото хич не разбра  Joy Joy Joy Много ми стана гадно, отново! А Зейното е като папагал - от пъстрите  Laughing много шашаво я обличаха, не знам с каква цел. Ей, сега от думите на Кузей ми стана ясно, че не се е стигнало до нещо повече ... Кузей и каза, че ако изживеят нещо, ще поеме отговорност. А той след това не се държеше като виновен пред нея ...
абе нищо не са изживели, само цуни гуни Mr. Green
ама Джемре милата в много тягостни ситуации я поставят Whistling
обаче се държи стоически Peace

ооо зейно е с любимата ти прическа hahaha

"неблагодарен, високомерен, надут пуяк" хаха Саами ме изкефи
сега ще ми стане мъчно за Ханданка, че е сама на РД Confused Confused

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 22:34 от Airra

# 237
Айре  Heart Eyes ами а, кажи на коя и отива повече косата на кок ? Зейнеп ми е много смешна с такава прическа - лисичето и лице става още по-остро. Пък и скалпа и прозира , не и е подходяща косата за такава прическа, рехавичка е  Laughing На ферибота Джемре беше класи над нея. И по-добре облечена, както винаги  Laughing според мен , де  Peace
Сами е голяма скица, право в десетката ги ръси. А Хандан за пръв път разбра, че на любимото и синче много му дреме за нея  ooooh! ooooh! ooooh!
Сетих за нещо готино от фейса  hahaha Как да обясниш на чужденец, че не ми дреме и дреме ми означава едно и също  Joy Joy Joy Joy

# 238
оооо Гюна къде се нахендри на тая среща #2gunfire
на всяка манджа мерудия Whistling

а сега видя ли, че Шехип е човек на Баръш и Джан, бях го забравила Whistling
айде финито
много са готини тия серии Peace
лекинка от мен Hug

# 239
На всяка манджа мерудия, ама си излезе като о...н  hahaha Но, после със сина на Шекип нещо се договаряше  newsm78 Всяка серия в този сериал ми е интересна, но някои са ми любими.
Едно време обвиняваха Джемре, че е отишла да ги прекъсне, но както тогава и сега и се възхитих, че дори да беше обидена как я подминаха тези двамата, веднага отиде да ги предупреди, за да не пострада Кузей. Какво ли щеше да се случи, ако Хюсюк беше почукал на вратата ? hahahaЧак ме е яд, че ги предупреди, много ме беше яд на Кузей в тази серия  #2gunfire
Лекинка!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт