Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Миси Heart Eyes Hug и аз я видях тая снимка от Башак, ама помислих, че е от мястото където живеят Grinning
нали не съм запозната колкото теб с Истанбул Whistling
значи е била на снимките Party

тук е добре Wink

а май на теб така ти харесваше? Wink

Фену Heart Eyes, мда прекалих с Е. Минчев Rolling Eyes, ама и той ходеше едно време подобно зализан Whistling
за Азра сте прави -и аз така мисля Peace

айде хубав ви следобед bouquet

# 286
а май на теб така ти харесваше? Wink

Айра Heart Eyes Hug, ей така ако го видя ще трябва да викате Бърза помощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

Колкото до Евгени Минчев и да иска да го стигне в зализването няма да може Joy Joy Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Hug, да, за Азра си може би права, че е по-скокойна. Преди не съм я следяла толкова, но докато бяха заедно аз с други хора не ги видях да отидат някъде, да се повеселят newsm78 Вечно двамата и без настроение, сори, ако някой мисли по-различен начин, но това ми бяха впечатленията от връзката им Peace

За предаването. Явно жълтото е на мода този сезон при комшиите Simple Smile

# 287
     Нямаше ме 4 - 5 дни във фрума и докато ви изчетааа....

Ако участието на Джансу Д. е потвърдено до Къванч в новия проект аз по-скоро се радвам. Защото я харесвам и като личност и като актриса. Може да не е блестяща като Берен, но има присъствие на екрана. А е и дама с характер.

Берен от снимката, коята е поместена. Личи прекрасната ѝ игра. Мъката и отчаянието. Що се отнася до веждите - много съм ѝ ги харесвала. Именно защото са естествени и ненаправени. Отиват ѝ и на лицето и на очите ѝ.

Що се отнася до Башак, не допускам, че ще си позволи вмешателство в избора на партньорка на Къванч. Думата тук е на режисьор, продуцент и може би и на Къванч. Рускините са прекалени ултраски, а това е грозно.

И на края - за деня на победата. Може би Европа нямаше да я има  /newsm78/, но за България със сигурност щеше да има по-добри времена. Така че аз предпочитам Европа пред имперските амбиции на Ердоган и Путин!

# 288
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, и на мен тази ми е най-любимата песен на Тойгар.

Колажът с главите е велик - много остроумна идея. Особено ми харесаха на мен Бешир и Мадмазел, ББ и Аднан. А и семейството на Пейкер също.

Миси, ето още нещо общо - и аз най-много го харесвам накрая на К/Г.

# 289
Миси Heart Eyes Hug, ти го срещни така, па линейката лесна работа Laughing

Орси, Hug радвам се да те видя Simple Smile
аз за Джансу не съм много за, пък и чета, че била капризна. с МАА не се понасяли по времето на Съла Confused

Светле, събрахте се с Миси Wink
чувствам се виновна Joy Joy Joy

Мелиса като булка

готино колажче Peace

# 290
аз за Джансу не съм много за, пък и чета, че била капризна. с МАА не се понасяли по времето на Съла Confused

Може и да покапризничи малко, но аз пък четох за МАА, че бил много кибритлия характер и с никой си няма. Да не кажа и  по-силно определение от невъзпитан. А в Съла бяха страхотна двойка двамата с Джансу!

Продължавам с  кьопавия компютър и не мога да гледам нормално пусканите клипчета. В смисъл, че  съм без звук.

# 291
Привет отново, момичета! Светле, Орси  Heart Eyes Hug  wavey
Орси, а бе не съм много сигурна, че щяхме да сме по-добре, ако не бяха ликвидирали нацистите  newsm78 Но, по-добре да не повдигаме тази тема, всеки си има своите убеждения по въпроса  Peace
Светле  newsm10 Много я харесвам, страхотен текст и музика.
Миси  Heart Eyes Hug ми то си е за сърцетуп тази снимка на Киво  Laughing
Айре  Heart Eyes а на тази с винената блуза е мммм ...
Все още нищо не е потвърдено за Джансу, на мен лично вече ми е все тая да ви кажа ...
Орс, жалко, че не можеш да слушаш ...

Започвам да се съмнявам, че тази мъжка прическа е модерна при комшиите  Laughing
Скрит текст:
Каан и брат му Джан - ужасно си приличат  #Crazy

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 19:45 от queen_fenka

# 292

Отивам да гледам Част от мен. А след това се заглеждам в Мастер шеф. Хубаво направено предаване. И участниците и тримата асове ги биват много! От време на време попадам на ЗП. Хвърлям по едно око. Докато не стигна до онези серии, където ми става тегаво и не гледам повторенията. Виж Перличка си я гледам винаги с кеф! Както и някои други сериали. Но от "старата класика". Че сега бъкат от лошотии на ента степен!
    Това лято ще си оправя компютърчето. Че до сега освен ток, на който се отоплявам плащам ангарията и към топлофикация.  Нали ни съдят поголовно.

Хубава вечер. По-късно пак ще намина.

# 293
Орси Hug, жалко, че така и не се накани да гледаш СЮ....
пожелавам ти скоро да си упгрейднеш компа!!

Фенче Heart Eyes
преди малко се зачетох в стара тема на СЮ-от април 2013
леле ама Госпожата Heart Eyes е била много люта Антиджемрейка Whistling Crazy

облеклото няма да го коментирам Confused, иначе е свежарка в лице  Peace

за прическите, може и да е така и като отиде при майстор Терзи, му казва-направи ми най-модерната прическа в момента  hahaha hahaha

# 294
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, що бе, мило, се чувстваш виновна newsm78

# 295
Айрич, що бе, мило, се чувстваш виновна newsm78

ее не ми разбра шегата.... щото ви събрах в общата тема  Wink Wink

ааа сетих се нещо друго.....иска ми се в новия сериал да няма изявен любовен триъгълник Peace
а примерно любовната двойка да се бори с враговете си-така е в Карадай, така е и в КПА Peace

# 296
Айре  Heart Eyes да, Госпожата  Heart Eyes беше много сигурна, че Кузи ще е със Зейнеп и никога с Джемре. За това и не и хареса втория сезон ... а то си беше ясно от самото начало, че Зейнеп е временно явление, анонса още преди да започне беше , че сериала ще е за двама братя, влюбени в едно момиче. Беше само въпрос на време Кузей да преодолее предразсъдъците и да помисли и за себе си най-после. Брат му не заслужаваше да се откаже от любовта на живота си. Ако Гюней беше истински  брат, Кузей никога нямаше да си позволи да е с Джемре.

# 297
хм, как е била сигурна, като Кузей още в 1-ви сезон даде индикации, че не обича Зейно, а че си обича Джемре, както и да е....

Ще правят римейк на КВФ в Германия, и чета, няма да казвам къде Mr. Green
Но пък Ай Япъм се гордеят, че това е първият турски сериал, по който ще се прави римейк и той ще започне много скоро.

дрън, дрън Mr. Green
на ЗП доста отдавна му направиха латино римейк, а нали и американците искаха да правят филм по Кузей -Гюней Peace

# 298
Айра  Heart Eyes Hug, тоалета ба Башак на нощница ми прилича Joy Joy Joy Направо ще я направят на нищо, ама на нея й дреме на..... нощницата Joy Joy Joy Joy Тя какво да направи, че дизайнерите такава мода кроят Joy Joy Joy Joy Честно и с други тоалети не съм я харесвала, но този е върха Joy Joy JoyСамо маратонките ми харесват Wink

За виновното си виновна, но с положителен знак Heart Eyes

Не помня, че Госпожата Heart Eyes Hug е искала Кузи да се събере със Зейно, но за Джема помня Simple Smile Нали бяхме малцинство Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, ти тази мода на перчема не я ли знаеш Simple Smile То почти няма актьор да не ходи зализан Simple Smile

Светле Hug, кажи с коя актриса искаш да го гледаш Киво, да видим дали ще сме от един отбор или напротив за новия филм Simple Smile

Орс Hug, Джансу и аз май я харесвам нищо, че в Езел исках да я  #2gunfire Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 21:09 от Miss60

# 299
Айра  Heart Eyes Hug, тоалета ба Башак на нощница ми прилича Joy Joy Joy Направо ще я направят на нищо, ама на нея й дреме на..... нощницата Joy Joy Joy Joy Тя какво да направи, че дизайнерите такава мода кроят Joy Joy Joy Joy Честно и с други тоалети не съм я харесвала, но този е върха Joy Joy JoyСамо маратонките ми харесват Wink

За виновното си виновна, но с положителен знак Heart Eyes

значи не съжаляваш? Wink

ама що ми се струва, че Башак  ги носи тия дрехи, не защото рекламира дадена марка Whistling
важното е , че й дреме на пижамата Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт