Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Tерзи bouquet

Така зализан предположих,че е от рекламата на банката Simple Smile Хубав е, но го правят да изглежа на чичка, не знам какво целят newsm78

Фенче Heart Eyes Hug, от рекламата са снимките, пълно с камери навсякъде  ми се струва Simple Smile Тези от снимката явно са статисти newsm78

Айра Heart Eyes Hug, права си, Киво си е за Холивуд Wink bouquet

Скрит текст:
Аз Кара севда я гледам като излезе превода. Засега щом не съм го спряла значи ми харесва, но как ме дразни тази Зейнеп, направо не мога да я гледам каква е двулична #2gunfire Другите горе долу биват, Зерин за първи път да не ме дразни в ролята си, Бурак много хубаво играе тъжен Sad

Дива, мерси за инфото bouquet

Гости Hug, 100% щеше да спи на земята, как иначе Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes

# 271
Дива Hug благодаря за поста ти bouquet
Берен си харесва веждите според мен и затова не ги пипа Peace
сигурно Ахмед е починал...... аз имам много бегла представа за филма Rolling Eyes

Миси Heart Eyes
и аз мисля, че може да си направи по-младежка прическа, утре ще потърся снимка за пример Mr. Green
тая е няква много претенциозна Whistling

Терзи Hug, мерси, ама не са нищо особено Wink

лека вечер на всички Hug

# 272
Терзи  Heart Eyes  bouquet Гости,благодаря - ще, ще  Peace Е, със Зейното в началото нямаше да спи на земята, ама след няколко месеца със сигурност  Mr. Green
Миси  Heart Eyes благодаря, мила! Едва сега забелязах  hahaha
Дива  Hug wavey аз не говоря за тънки вежди, а за неподдържани, но както казва Айрето  Heart Eyes сигурно така и харесва  PeaceАз пък знам, че никой като туркините не може да си прави веждите не с пинсети, а с конец, цяло изкуство си било.  За Киво си права, и в КГ много добре имитираше сем. Синанер  hahaha А Хандан стайл е просто върха! Joy Joy Joy
Лека , момичета! До утре! Hug

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 23:29 от queen_fenka

# 273
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Миси, все повече общи неща откривам с теб - и мен Зерин за пръв път не ме дразни в ролята си.

Дива, а ти пък ме зарадва с това, че всички са харесали играта на Берен, защото доста критики четох за нея и ми беше криво.

# 274
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Патрона тази сутрин ми напълни очите  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 09:01 от queen_fenka

# 275
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, мен само снимката от агенцията ми напълни очите Wink

# 276
Айре  Heart Eyes гюнайдън! Благодаря за кафенцето  Hug
Оо, на тази сутрешната снимка какво тяло вади  ooooh! ooooh! ooooh! Малко е отслабнал, но е в супер форма, както аз обичам  Laughing

# 277
за тялото да Peace, ама аз му гледам лицето, излязъл е все едно му е подута едната буза Wink Rolling Eyes

Акртиса сериала "Великолепный век. Кесем" прошлой ночью в 03.00 была замечена выходящей из дома друга. Красивая актриса села в машину в наушниках, слушая музыку, за рулем был ее шофер. Увидев журналистов, Берен Саат улыбнулась им.

я виж какво намерих за Статуса Crazy

Скрит текст:
Отличная новость для поклонников "Статус отношений : запутано"

Сериал несколько недель назад сделал финал. Вчера команда сериала была замечена вместе. Продюсер Фатих Аксой объявил о продолжении сериала под названием "Статус отношений : замужем".

# 278
Аз след онази снимка, дето не успях да го разпозная вече не ми прави впечатление как е излязъл в главата  hahaha знам, че си е красив, но не винаги излиза добре, дори и той  Laughing
Тази е за теб, специално!

Ох, че хубава новина ... дано да е вярно, много ги харесах актьорите в този сериал  Peace
Берен е сладуранка  Heart Eyes

# 279
оо и аз ще се изкефя, ако има продължение, много ме забавляват Peace
мерси за снимката Heart Eyes

Азра е била на корица на списание ALL Peace

http://vk.com/feed?z=video115507312_456239061%2F2f4d664f8919721c … t_-1657033_695048

охххх rotfImbo rotfImbo

# 280
Привет Hug Heart Eyes

Айра Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, мерси са кафетата bouquet

За разменените глави Joy Joy Joy Joy Joy

Както вече казах така зализан не ме кефи много Киво, но знам, че е заради снимките на рекламата. В реала ходи с по-разрошен перчем Heart Eyes  Между другото и аз отскоро забелязах, че едната ми буза излиза подута на снимки #Crazy  Simple Smile

Светле Hug, и аз съм забелязала, че имаме сходни усещания по отношение на филми и герои bouquet

Хубав ден Hug

# 281
Айре  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря за Азра! Преди много я харесвах, сега не толкова  Laughing
Миси  Heart Eyes Hug wavey
За вас двете с Айри  Heart Eyes Hug

# 282
Миси Heart Eyes Hug , привет Simple Smile
и мен прическата "ала Евгени Минчев" ме дразни Tired
само дано Башак не го харесва така, щото тогава става по-сложно Mr. Green

нещо такова ще е по добре Wink

ОО Фенче Heart Eyes, сложила си клип с много любима музика от Листопад Crazy
е и героите са много любими де Wink
да, Азра вече не е каквато беше Peace

от колажа с разменените глава най са ми смешни- Аднан, ББ и Бюлент hahaha hahaha

# 283
Фенче Heart Eyes Hug, тенкю за клипчето bouquet

Айра Heart Eyes Hug, нали искаше семейство Татлъту заедно Wink Е, не са заедно на снимката, но Башак дава знак, че е била на сета. Снимките са били в Тарабиа и нейната снимка е оттам Simple Smile

Така, че развода засега се отлага Simple Smile

Колкото до прическите, и тази става, но онзи вид от към края на КГ на мен по ми допада Simple Smile

Азра май от както не е с Киво е по-щастлива Peace Може да са си били омръзнали след толкова дълга връзка, а и ако е толкова ревнива, колкото я изкарват, по-добре да си намери някой, който само тя да си го харесва, а не цялия свят Simple Smile

# 284
Айре  Heart Eyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo е, мааалко прекали със сравнението с Евгени Минчев  Joy Joy Joy Joy Joy чак пък толкоз  Mr. Green Онзи си има направо гнездо на главата  ooooh! ooooh! ooooh!
Миси  Heart Eyes Hug да, мисля като теб за Азра. Щастлива не знам, но спокойна определено. Но, вече не свети, както когато  беше до него, сега Башак се разхубави  за нейна сметка  LaughingМного малко хора след толкова дълго съжителство остават заедно, познавам такива двойки. Ами те, преди да се оженят са си омръзнали вече, 10 години не е никак малко, още повече в сегашно време. Днес младите много лесно се решават на тази стъпка, какво остава пък за актьорите ... Радвам се, че развода се отлага  Joy Joy Joy Joy
Най-любимата ми песен на Тойгар

Хубав ден, милички! До довечера! Hug

Общи условия

Активация на акаунт