Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ох, че хубав доктор ... ша зема и аз да се поразболея  Laughing мъничко само  Joy Joy Joy
Тоя Гюней не знам кога говори истината и кога не  newsm78 Ама беше прав, че Кузей не издържа и отиде да си прибере момичето  Joy Joy Joy Joy Само не разбрах защо Джемс си свали пръстена, докато си миеше лицето  Laughing Ама как Бану пък щеше да разбере, че тя е била там  Joy Joy Joy А Джемре наистина е смазана ...
Е, точно па сега ли намериха да ти спрат кабелната  ooooh! ooooh! ooooh! Лека, Айре  Heart Eyes
Светле,
Скрит текст:
Ти па ме умори какви неща те вълнуват  Joy Joy Joy Хич не съм и забелязала даже, а ММ ме бъзика, че трябва да ме наемат в телевизията за коректор, много грешки правят бе ... Нейсе!

при нас, вече 12 часа вали ужасно проливен дъжд ooooh! ooooh!

# 631
Лелеее, не ви завиждам, мило  ooooh! ooooh! ooooh! Тук все още не вали, но духа ужасно ...
Хайде, Венюс разбра, че Бурак е син на Атила и и стана интересен  ooooh!
Аууу, вампира Бриньон  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 22:46 от queen_fenka

# 632
дойде картината Simple Smile
Зейното е яла живи хора с това червило hahaha
сега чакам Гюлтенката Whistling
охххх, страшна карикатура я направиха hahaha

# 633
Тоя Гюней не знам кога говори истината и кога не  newsm78 Ама беше прав, че Кузей не издържа и отиде

Фен, Прозирам много неща зад тази твоя фраза!!!  Мнооого сложен и противоречив образ е Гюней!  Много чувствителен, раним и с отвратително детство. И резултатът - разкъсваща се личност. Пэтят му е предопределен да е винаги надолу - дали като си продаде душата, което той избира, или затъващ в удавническа депресия без да прави нищо. Той се бореше за един по-добър живот. Нямаше ли право!? Всеки има право!  Но когато нещата не са ти сервирани на готово, няма как да си чистичък при постигането на целите. Той осъзнаваше деградацията си и затова затъваше все повече. А и "нежната" Банну е типичното момиче на класата си. Тя си го харесваше, да, но не го разбираше. Тя е свекнала да получава всичко, получи и Гюней, но си плати за това. Много фин актьор е Бурра. Много психологизъм има в играта му.  Заради него и заради трагизмът на героя му не можах да го намразя. Ако беше и с по-ефектна външност.... Макар, че си е симпатяга.

Айри, мила, благодаря за "бързата помощ"! Добре ми дойде. Утре с още две идеи по-добре.

Да живее мурсалският чай!

# 634
Орси, моля Wink
оо Буура е невероятен актъор!

Джемре е много хубава на сватбата!

# 635
Орси, права си! Много, много противоречив и многопластов образ е Гюней ... и аз не успях да го намразя, но никога не му простих едно - че никога не се  и опита да разбере брат си, а побърза да го намрази ... защото така е по-лесно! А Буура е прекрасен в този сериал, аз друг и не съм гледала с него, само малко в един комедиен, но го зарязах.
Джемре, след булката е най-красива и стилна на тази сватба. А Гюлтен е карикатура  Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes радвам се, че отново си на линия  Peace Той пък взе, че свършииии ...
За лека нощ нещо сладко и смешно  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 22:59 от queen_fenka

# 636
Орси, права си! Много, много противоречив и многопластов образ е Гюней ... и аз не успях да го намразя, но никога не му простих едно - че никога не се  и опита да разбере брат си, а побърза да го намрази ... защото така е по-лесно! А Буура е прекрасен в този сериал, аз друг и не съм гледала с него, само малко в един комедиен, но го зарязах.
Джемре, след булката е най-красива и стилна на тази сватба. А Гюлтен е карикатура  Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes радвам се, че отново си на линия  Peace

Буура съм го гледала във Фатмето, там направи също много силна роля!!
а Гюней в постигането на целите си, не трябваше да мачка близките си по пътя !

айде утре продължаваме със сватбата Wink

оххх много сладко това с кучето Joy Joy Joy

smile3524

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 23:20 от Airra

# 637
 smile3521 smile3521 Нали ? Смях се с глас и го гледах не зная колко пъти тоя сладур малък  Heart Eyes
Момичета, ама може и наистина да си имаме бебче  Peace

Една от колежките  Laughing  споделя, че тази снимка с гащеризона била стара  newsm78  Не знам, ама наистина се чудя - как пък веднъж не се зарадваха за Киво, ей така, от сърце, бе  ooooh! Дали им се харесва жена му или не, какво значение има, щом той си я е избрал  newsm78 Не ги разбирам ...признавам си  Rolling Eyes
Лека!  smile3524

# 638
Добро утро! Hug Hug Hug

Няма да е лошо да се роди едно малко Къванче.  Party Дано прилича на баща си. Praynig Mr. Green

Приятен ден! bouquet

# 639
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug  wavey отново си пием кафето в хубава компания, благодаря!
А бебока ще е хубав, не се и съмнявам с такъв татко, а дано прилича на него! Praynig Само дано да е вярна тази новина, Киво ще е много щастлив. Heart Eyes
Орси  Hug доктора се интересува как си днес ?  Laughing

">#t=21[/video]

# 640
Добрутроо Hug

Снеже Hug
Фену Heart Eyes, ти наистина ли се опитваш да ги разбираш? Mr. Green
много готино това клипче! Grinning
ако наистина е вярна новината за хамилето, аз искам да има момиченце Wink

Орси, за теб Wink

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 09:54 от Airra

# 641
Айре  Heart Eyes Hug wavey
Ами опитвам се, ама не се получава  Joy Joy Joy Ето, и Снежето не харесва Башак, но никога не я е плюла / то и може ли да плюеш човек, когото не познаваш  newsm78 / но уважава избора на Киво и иска той да е щастлив, пък с коя ще да е. Но, за това си трябва интелигентност все пак Laughing Да не би фенките на Кенан всички да харесват жена му ? Не, но как не чух една лоша дума от тях, бе ... Варна е много права - ако се беше оженил за някоя 12 години по-малка, щяха пък да го изкарат инфантилен  ooooh! Нейсе! Да се оправят!
На мен ми е все тая какво ще бъде бебчето, само да е истина!
Позабравено видео - толкова е непринуден и естествен Киво  Heart Eyes

# 642

Ох, Айреее, това в скрития текст ме разлигави! Днес ще излизам вече и ще си накупя плодове на каквато и да е цена. Много обичам череши и дини. С тях не мога да преяждам дори.

А иначе днес съм точно с две идеи по-добре. Нека знае и лекуващият ме лекар. Възнамерявам да поканя скоро семейството на маса:

Бурра играе и в Незабравима. Нашата Зейнеб от "На кафе" беше направила интервю с него тогава. Разграничи се от героя си. Доколкото си спомням беше много романтичен. Героят му  Grinning Много се жертваше заради любимата си. Много чест момент ползван от сценаристите - голямата мъжка любов към любимата жена. Не мисля, че се среща толкова често в живота им на фона на другите им постъпки в името на честта!!!

# 643
Орси  Hug много се радвам, че си по-добре! Значи доктора си свърши добре работата  Joy Joy Joy

# 644
Орсии Hug, щяла да покани семейството на маса Joy Joy Joy
да не ни забравиш и нас Naughty
не искам да те дразня, ама от вчера си хапвам градински череши Grinning
да знам, че Буура играе в Незабравима, ама там с нищо не ме впечатли Peace

Фенче Heart Eyes, това видео не съм го гледала
къв е слабичък , елегантен Wink
Скрит текст:
за да не плюеш по някой който не познаваш, трябва емоционална интелигентност Peace
и не се опитвай да разбереш другите, понякога е непосилна задача Mr. Green
няма как да стане, като не сте на една честота Peace

много готина тройка заформиха Party

Общи условия

Активация на акаунт