Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 646
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Oрсич  Hug waveyДнес  как си, мила ? Мда, по-хубава компания от тази едва ли ще намериш  Peace
Дива  Hug wavey Аз именно това казах по-рано днес - не си променя само косата и окосмяването наш патрон, а напълно променя стойка, говор, походка, движения ... и не го е страх да се появи с всякаква визия и да рискува, не случайно го сравняваха на времето с Джейсън Стейтън ли беше актьора ... а, бе не напразно съм си го избрала  Laughing Изключително много се възхищавам на талантливите хора, това е божи дар, който трябва да бъде развиван. Нямало да се снима повече нашето момче  Joy Joy Joy Joy та той сам каза, че обича работата, която върши и му личи. Не бил очаквал, че ще му спрат последния сериал  Mr. Green Ако са чели поне едно интервю на Киво би следвало да знаят колко пъти е казвал, че в тази работа няма застраховани. И се видя, че е така. Виж, аз не вярвах, че ще се случи именно с него  hahaha Защото актьорите се раздадоха на макс и не заслужаваха това. Нейсе, голяма работа. На някои актьори това им се случва често, пък като гледам, не са се отказали от професията  Laughing
Тази снимка дали е от тазгодишния РД на Башак  newsm78

Че нали 40 години не се били празнували  rotfImbo rotfImbo rotfImbo И на 50 да я изкарат, много важно  hahaha

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 20:43 от queen_fenka

# 616
# 617
Терзи  Heart Eyes благодаря, джанъм!  bouquet Льокум, льокум  hahaha Нали така го бяха кръстили след Перла - локумът на Турция  Laughing Пак започна да заеква пред мацката  Joy Joy Joy Сладъъък!  Heart Eyes Ей с някаква такава сладурана да го съберат в новото дизи  Praynig
На мен пък са ми забавни рекламите на Акбанк, голям тандем са с този шемет Илкер  Laughing

# 618
Терзии, мерси bouquet
ммм очарователен е Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

нищо , че си е позагубил блясъка Mr. Green

Дива Hug, направо ме провокира да си изгледам пак филмчето, много неща съм забравила Rolling Eyes
ама трябва да ми дойде музата за тежък филм Simple Smile
благодаря за гифа bouquet

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
"Не е грешно да си некомпетентен, грешно е да коментираш, когато си некомпетентен!"
не бих казала , че КСШ е спрян, просто по-рано го завършиха Simple Smile

тая снимка е от мин. година на РД на Башак, тая година нямаше парти, нали Киво беше контузен Peace
ето от 2015

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:37 от Airra

# 619
Айре  Heart Eyes е, добре де, по-рано приключил  Joy Joy Joy все пак имаше финал  Mr. Green Някои и това нямат  ooooh!
А, много знаем ние дали не са си празнували само двамата с най-добрите им приятели LaughingБашак е пропуснала да се похвали, нали е медийна звезда  Joy Joy Joy Благодаря за снимките,ама Башак не е с тези дрехи  newsm78, но пък Киво е доста подстриган  Laughing Сега е по-хубав!

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:07 от queen_fenka

# 620

Дам, превлъплъщенията Кивови са емблематични! Двата полюса - Музафер и Секиз  /нещо като аналогия на Север-Юг!/  са най блестящата реклама за това.

При него очакванията са по-големи. И то от нас, феновете. Много стръмна му беше посоката на горе. И сякаш не сме склонни да разбираме, че по човешките и природни закони няма върхове, ако няма долини. Но нека да е щастлив и удовлетворен!  

Това, че е бил с майка си при семейството на починалата Оя също не е достатъчно доказателство за добрите отношения. Или пък за лошите.  Освен това, че имат някаква комуникация, все пак.

Скрит текст:
Фен, една идея съм по-добре. Благодаря ти, че попита!  Hug

# 621
Башак е със същата блуза, ама бялото е излязло черно, и прическата е същата, и Киво е със същата риза Peace

викаш льокум, льокум Joy Joy Joy Joy
да му се насладим Crazy

Орси Hug Peace
бързо да влизаш във форма ти пожелавам!!

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 22:08 от Airra

# 622
Орси  Hug много си права, мила и той е човек като всички останали, а ние само искаме  Laughing Много добра асоциация си направила със Секиз и Музафер и Север юг Peace
Дано по-бързо оздравееш! Айрето ще ти прати доктор  Laughing
Айре  Heart Eyes е, добре, съгласих се  Peace Laughing
Благодаря за локума, мммм ... много сладък! Laughing
Приятно гледане на Север Юг, докато можем  ooooh! ooooh!
Винаги Джемре е до него, когато има най-много нужда Кузей  Peace А сега следва любима сцена ... как я изиграха само тези дваматаааа, машалла!
На Йойкю са и толкова слаби крачетата, като солети  Laughing Ама си ми харесва  Peace

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:43 от queen_fenka

# 623

Пратете доктора, че моята джи-пи е в Италия!!!  Grinning

# 624

Пратете доктора, че моята джи-пи е в Италия!!!  Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes пращай спешно д-р Киво!  hahaha

# 625
Фенче Heart Eyes, чака ни една от най-силните сцени в СЮ!!
и страхотната музика!!
чакайте да търся доктора по тела Joy Joy Joy

# 626
Ох, горкия Кузей ... такива думи казва, че да ти се скъса сърцето  ooooh!
Търси го, търси го, спешно е! hahaha

Уникални просто ...
Ох, какви снимки си сложила ... разкош! Благодаря  love001
А музиката е страхотна през целия сериал  Peace

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:58 от queen_fenka

# 627
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не съм гледала Музафер, защото не ми се гледат тежки филми. Два пъти го започвах и се отказвах. А на Берен филма дори не съм го започвала.
А Секиз не ме привлича, Езел не ми хареса, много измислен и едва ли ще гледам 4 серии заради Секиз...
Но е истина, че Киво е като хамелеон - сменя си кожата във всяка роля. Много го бива.

Айре,
Скрит текст:
все се каня да те питам - нямаш ер малък на клавиатурата ли, та пишеш "лъокум" и въобще вместо "ьо" - "ъо"?

# 628
Светле,
Скрит текст:
имам, но пиша с фонетична и не ми се сменяше Peace
еее не ти ли направи впечатление, колко бързо направих снимките Crossing Arms

Еххх Али, еххх, голям Човек!!

Орси, идва да та лекува Simple Smile

прекъсна ми кабелната, лека

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 22:28 от Airra

# 629
Ох, че хубав доктор ... ша зема и аз да се поразболея  Laughing мъничко само  Joy Joy Joy
Тоя Гюней не знам кога говори истината и кога не  newsm78 Ама беше прав, че Кузей не издържа и отиде да си прибере момичето  Joy Joy Joy Joy Само не разбрах защо Джемс си свали пръстена, докато си миеше лицето  Laughing Ама как Бану пък щеше да разбере, че тя е била там  Joy Joy Joy А Джемре наистина е смазана ...
Е, точно па сега ли намериха да ти спрат кабелната  ooooh! ooooh! ooooh! Лека, Айре  Heart Eyes
Светле,
Скрит текст:
Ти па ме умори какви неща те вълнуват  Joy Joy Joy Хич не съм и забелязала даже, а ММ ме бъзика, че трябва да ме наемат в телевизията за коректор, много грешки правят бе ... А ние тук се лигавчим и си пишем както ни падне  hahaha

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 22:36 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт