Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 774
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Да следя новини за хубавия Къванч. bouquet

# 241
Добрутроо  Hug

Денси, добре дошла bouquet
мда хубаво ни е момчето Wink

Скрит текст:
уффф и аз съм малко болна  Tired

хубав ден bouquet

# 242
Привет Hug

Прочетох отгоре отгоре коментарите за КГ, знаете не съм съгласна, но да не задълбаваме Peace Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, ако Хюсюк ги беше сварил заедно щяха да ги оженят Зейнеп и Кузей и Джемрето щеше да има много здраве Peace Laughing Хайде, да не ми се прави на много загрижена, яко ревнуваше от Зейнеп Peace Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug. да оздравяваш бързо Praynig

Терзи bouquet Киво е отишъл да види бебето сигурно Wink Скоро Мелиса не го е снимала с децата си, дано не са в лоши отношения както предположиха преди сватбата Praynig Сигурно ще му липсват много newsm78

Светле Hug, много кандидатки ще има от тази черно-бяла гама Simple Smile Приготви се за конкуренция Simple Smile

Хубав ден Hug

# 243
Миси Heart Eyes Hug,
Скрит текст:
благодаря мило!!
според мен каквито и хипотези да се измислят за Зейно и Кузи, истинската любов щеше да си
прокара път и да се осъществи най-накрая Peace
ама не ни се дразни с Фенка Rolling Eyes, и двете не можем да понасяме Зейно, а ти Джемре Wink
важното е , че обичаме един специален Heart Eyes

аа това, че Джема ревнуваше, се вижда и от самолет Laughing

за теб Wink

# 244
Айра Heart Eyes Hug, тенкю за клипчето bouquet Но не мога да разбера какво прави Зейнепката при ББ Joy Joy Joy
За любовта на Кузи към Джема никога не съм се съмнявала Wink

Фенка Heart Eyes Heart Eyes, дано не помисли, че се дразня с нея, казвам само, че има и друга интерпретацията на отношенията Peace Wink

# 245
  • Плевен / София
това е супер... newsm10
здравейте момичета Party
Айра Heart Eyes
Скрит текст:
бързо да минава миличка.... Praynig
много ми е любопитно какви гащи си е избрала Фенчето....от толкова любими снимки newsm78 аз съм лесна... Joy Joy Joy Joy

# 246
Гости Hug
Скрит текст:
мерси Heart Eyes,
ммм много ми харесват Нуриш и Йозджан заедно, сигурно и ти си умираш от кеф Wink

на Фенка  Heart Eyes ще й спретна някакви гащури, ама няма да са мърдащи Simple Smile

Миси Heart Eyes Hug
Скрит текст:
според мен не се познаваме от вчера , че да се дразним за глупости Peace

ами автора на клипа харесва Зейно и Бихтер Laughing
като спомена Мелиса, много ми е интересно какви са му отношенията с двете му сестри, дали се вижда с тях, ама няма от къде да разбрем Whistling

тая снимка на Башак не я бях виждала, много ми харесва на нея Peace

обаче Берен почти не я гримират като Къосем, не знам защо newsm78

# 247
  • Плевен / София
Гости Hug
Скрит текст:
мерси Heart Eyes,
ммм много ми харесват Нуриш и Йозджан заедно, сигурно и ти си умираш от кеф Wink

на Фенка  Heart Eyes ще й спретна някакви гащури, ама няма да са мърдащи Simple Smile

Миси Heart Eyes Hug
Скрит текст:
според мен не се познаваме от вчера , че да се дразним за глупости Peace

ами автора на клипа харесва Зейно и Бихтер Laughing
като спомена Мелиса, много ми е интересно какви са му отношенията с двете му сестри, дали се вижда с тях, ама няма от къде да разбрем Whistling

тая снимка на Башак не я бях виждала, много ми харесва на нея Peace

обаче Берен почти не я гримират като Къосем, не знам защо newsm78

и тя е в бяло черната гама.... Joy Joy Joy
Айра
Скрит текст:
права си....очаквам с нетърпение филма........надявам се и някоя добра душа да го преведе....Кеии например....тя също ги харесва... Simple Smile

# 248
Гости  Hug хаха, да Joy Joy Joy

нова

Скрит текст:
хехе какво прочетох в плювалника Whistling Shocked
но за "нашия хубавец" искаме най-доброто, съвършената жена,

единствения който ИСКА е Киво Naughty
той си избира, коя жена да харесва и обича, пък и вече си е избрал Mr. Green
аз  бих имала претернции и искания само за някоя актриса, като евентуална негова  бъдеща партнъорка Peace

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 14:32 от Airra

# 249
Привет, милички!  Hug Hug Hug Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Денси  Hug добре дошла!  bouquet То, много новини за хубавото ни момче няма, ама все пак се появява по нещичко, слава богу. От есента ще има какво да си обсъждаме  PeaceСега си дъвчем стари работи.
Айренце  Heart Eyes да оздравяваш бързо, нема се даваме  Peace Тепърва ще ми кроиш гащи Laughing
Миси  Heart Eyes не се притеснявай, мила, знам  love001Ми то пък няма да е интересно, ако всички харесвахме едно и също, нали ? Надявам се само, да не ви дразним с Айрето, че си обсъждаме сериала - ама него дават, него обсъждаме, пък и си го обичаме  Laughing ЗП не мога да го гледам, в много неудобен час го дават. Иначе и него бих си го обсъждала с удоволствие, много го харесвам и аз. Но, да си призная, него съм го гледала най-малко пъти ...
Само да кажа - нямаше как да се оженят Кузи и Зейна, щото не беше разведен още. Пък и оставаше втори път да се ожени за жена, която само му харесва, това щеше да е вече върха на сладоледа  hahaha
Гости  Hug waveyама много си наблюдателна, евала! Хич не ми и направи впечатление с какви дрехи е Башак, само видях, че е много хубава.
Мисля, че сестрите на Киво са на страната на майка му , след като не присъстваха на сватбата му  newsm78 Мен лично ме разочароваха , поне те можеха да подкрепят брат си  ooooh! Браво на братята му! Не вярвам да са питали Киво, когато са се омъжвали ...  Дано му дават да си вижда племенниците, които Киво много обича ... А може ние само да си въобразяваме разни глупости, а истината да е съвсем друга, знам ли ? Но, за майката съм убедена,че има нещо, не знам защо. За останалите не толкова ...
А съвършени жени и мъже няма, но някои не могат да го приемат просто  Joy Joy Joy
И нашия красавец не а . а крем карамел, както обичаше да казва Госпожата  Heart Eyes hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy някоя от нас тук да е казвала, че Киво си скубе веждите  newsm78 Ще падна ...

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 17:16 от queen_fenka

# 250
Фенче Heart Eyes Hug, знам аз, че не си докачлива, но да си кажа Peace Simple Smile Нямам нищо против да си коментирате, но от време на време ще опонирам Simple Smile Не мислиш ли, че щеше да е интересно да оженят Кузи и Зейно newsm78 Joy Joy Joy После събирането с Джема щеше да е още по-сладко Joy Joy JoyТой и без това Кузейчо беше по честта, щеше да се докаже и пред Хюсюк Peace Joy Joy Joy

Ако имаш предвид, че Мелиса не е присъствала на сватбата, аз мисля, че беше Peace Беше публикувала Айфеловата кула, после менюто, не мисля, че е било само за заблуда Peace Колкото до майката повече от ясно е, че има нещо. Все някога ще стане ясно Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, Башак в черно-бяло  е в най-важната главна роля в живота на Киво - негова съпруга, колко по-главна Simple Smile И на мен ми харесва.

Берен няма нужда от грим, по-автентична е така според мен Peace

Гости wavey

Heart Eyes

# 251
Миси  Heart Eyes радвам се, че не прекаляваме и не ви дразним.А иначе с удоволствие ще си опонираме Peace Не, не смятам,че щеше да е интересно, щеше  да е върховна глупост, ако и Кузей беше постъпил толкова тъпо като Джемрето  Joy Joy Joy А, че щеше да се докаже на Хюсюк, не се и съмнявам  hahahaДобре, че не му се наложи, щото и аз нямаше да го харесвам вече  Joy Joy Joy То бива, то може, ама всичко си има граници. И без това ме дразнеше, че хем вика ОЛМАЗ, хем и стърчеше пред вратите на Джемре и подхранваше надеждите и  ooooh!
И на мен Берен ми харесва повече с много лек грим. Няма как да не е гримирана в Кьосем, но не е прекалено и ми харесва. Само не мога да разбера защо си оставя веждите толкова неоформени, нещо нетипично за туркиня  newsm78
Много ми харесват на тази снимка
мисля, че беше от промото на канал Д, нали не се лъжа? Свиреха на разни инструменти всички  newsm78
Не зная за Мелиса, може и да е била. Те толкова малко снимки ни отпуснаха ... но, Мелиса не съм видяла. Ако е била в Париж, връщам си думите обратно  Peace

# 252
Фену Heart Eyes
Скрит текст:
мерси, ама да ти кажа в момента камион е минал през мен Tired
скроих ти само аватара Peace
аз ЗП не бих обсъждала, прекалено ми е болезнен Sad

очаквам след скубането на вежди, да прочета, че си слага и черен молив, да си подчертае очите Mr. Green hahaha

тая снимка ли искаше на Бехл?

на мен Берен ми харесва и с по-тежкия грим на Бихтер, много даже Peace

Миси Heart Eyes Hug, опонирай  smile3508
таман ще е по интересно Wink
да имаше нещо такова за Мелиса, може и да е била в Париж Peace
за Башачка-така е, ама айде вече да се появят заедно Crossing Arms

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 18:58 от Airra

# 253
Точно тази Айре  Heart Eyes благодаря! И хич не се притеснявай, аз не бързам. Но, искам да вземеш мерки, моля те! Ама къде пък изстина, да му се не види ...
Е, те някои с лещи го изкараха, та и молив няма да им се види  Joy Joy Joy Joy Joy А на мен веждите му на онази снимка с Йоланте ми се видяха някак по-странни,не така хубаво извити, ама за скубане не е ставало и дума  hahaha  Наистина не го познах в първите 10 минути  Joy Joy Joy Joy После, като се загледах, видях, че очите са неговите, но след много взиране. За това и попитах Терзи  Heart Eyes тя няма как да не знае. Познах Йоланте, но реших, че се е снимала с някой, който имитира Киво, съвсем честно  Mr. Green

# 254
Миси  Heart Eyes радвам се, че не прекаляваме и не ви дразним.А иначе с удоволствие ще си опонираме Peace Не, не смятам,че щеше да е интересно, щеше  да е върховна глупост, ако и Кузей беше постъпил толкова тъпо като Джемрето  Joy Joy Joy А, че щеше да се докаже на Хюсюк, не се и съмнявам  hahahaДобре, че не му се наложи, щото и аз нямаше да го харесвам вече  Joy Joy Joy То бива, то може, ама всичко си има граници. И без това ме дразнеше, че хем вика ОЛМАЗ, хем и стърчеше пред вратите на Джемре и подхранваше надеждите и  ooooh!

Фенче Heart Eyes Hug, сега ме разбираш защо не го харесвам Кузи толкова Joy Joy Joy Joy

Айра Heart Eyes Hug, Бихтер е друга работа Heart Eyes Разбира се, че тежкия грим беше част от образа и аз много харесвах Берен така Wink

От агенцията

Публикували са снимка и на Гьокхан сигурно и него ще представляват newsm78

Общи условия

Активация на акаунт