Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 792
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Айре  Heart Eyes ми бяха пуснали някакъв анонс, че Зейнеп ще промени живота на Кузей, та затова бяха толкова сигурни някои дружки  Laughing И аз в началото, въпреки, че не харесах Мерве още от втората серия , в която се появи / много ми беше фалшива нещо и като визия не ми харесва / исках Кузей да е щастлив с нея. Но, когато Кузей започна явно да ревнува Джемре дори в присъствието на Зейнеп бях убедена, че той до края ще си обича само и единствено Джемре. И съм убедена, че след като разбра, че саза не е от Зейнеп, интересът му към нея изчезна ... а след това отново се хвана с нея, само и само да отдалечи Джемре от себе си. Защото не можеше да понесе брат му да излезе прав  Mr. Green Госпожата беше сигурна, че е много влюбен в Зейнеп и че нарочно са и изпортили образа за да блесне Джемре  Joy Joy JoyКоето не беше вярно според мен, тя още в началото показа, че не е толкова добричка на каквато се правеше  Mr. Green Просто Госпожата и други момичета / като Миси  Heart Eyes Laughing / не харесваше Йойкю . Аз тогава ги питах, дали ако Джемре се играеше от Берен щяха толкова да не я искат за Кузей  Joy Joy Joy Не помня обаче какво ми отговориха  Laughing Миси  Heart Eyes ако помни, да каже  Peace
Миси  Heart Eyes Hug ми не съм обърнала внимание, мила за прическите, ама сега като се загледах, ми те всички с такива, бе  hahaha Нашето и то по модата, няма да се дели, я  hahaha
Хич не обръщам внимание и на дрешките, които носи Башак  Joy Joy Joy нека всеки се носи, както си иска и му е удобно. То па другите много хубаво се обличат  hahaha помня как се подиграваха на Азра за пуловерчетата и  Laughing

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 21:49 от queen_fenka

# 301
според мен не са харесвали Джемре, просто защото не са харесвали Ойкю Peace
не съм съгласна, че тя е причина за разрива м/у братята...

аз пък много гледам с какво е облечена Башак  Peace

охххх Сами си намери панталона в контейнера hahaha
Гюнчо къде се слагаш бееее #Cussing out #Cussing out

# 302
според мен не са харесвали Джемре, просто защото не са харесвали Ойкю Peace
не съм съгласна, че тя е причина за разрива м/у братята...

охххх Сами си намери панталона в контейнера hahaha

аз пък много гледам с какво е облечена Башак Peace

Гюнчо къде се слагаш бееее #Cussing out #Cussing out

Айре  Heart Eyes нали точно това казах преди малко, не харесваха Йойкю  Peace

# 303
да де Wink Wink

ммм Кузей в момента е много готин Crazy

# 304

Ойкю не са я харесвали, защото не е красавица. А на мен точно това ми допадна. Но момичето е със силно присъствие на екрана в тази роля и с много чар. Не мога да го обясня точно защо, но не си представям друга актриса в тази роля. Но това не значи, че героинята е безгрешна. Както  не значи, че и  Мерве е черна. И не мисля, че се е правила на светица. Просто героинята ѝ се променяше съгласно ситуациите, случващи се в живота ѝ. Хората сме и бели, и черни, и сиви...Както е вярно, и че сценаристите са я поокастрили малко. Ясно защо. Но когато гледах филма никога не съм допускала, че Кузей ще остане със Зейнеп. Нямаше такива индикации. Особено сцената в караоке бара - толкова ясно се разбра защо я целуна Кузей. За да отблъсне Джемре от себе си.

Но, Айрич, не мога да гледам сериала, когато по това време тече нещо друго, което не съм гледала и ми е интересно. При други обстоятелства бих го гледала втори път с удоволствие. Ако го повторят по Диемата от 22.30, ще го гледам.    

Този път, лека нощ!

# 305
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Имаше даже една потребителка Дафне, която до последната минута на последната серия отричаше сватбата, ако си спомняте. Твърдеше нещо в смисъл, че Кузей пързаля Джемре, че ще се жени за нея, за да е падането й по-болезнено или нещо подобно. Винаги беше много категорична, че Кузей не обича Джемре. Дори твърдеше, че Къванч се бил напил, за да може да изиграе сцената с предложението за женитба. (Понеже Кузей не обичал Джемре Joy Joy)
Имаше големи майтапи и големи битки в онази тема.

Миси, кои партньорки предлагаш?

Айрич, виновна си, мило, и то много!

# 306
ама що ми се струва, че Башак  ги носи тия дрехи, не защото рекламира дадена марка Whistling
Ако е така, ще призная публично, че няма вкус, ама грам Joy Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Hug, мен Джемре не само на външен вид не ми харесваше, ами и като характер. Не ми харесваше как първо беше с Гюней, защото мислеше, че той ще я измъкне от квартала и как бързо развалиха годежа, не ми харесваше как като разбра, че Кузей е влюбен в нея не спря да се навира пред очите му и да се натиска въпреки, че олмаз Simple Smile и т.н. Не ми харесва как без никакви качества майка й я уреди за асистентка на Джан, как обсъждаха Синанер и не само и как все едно от тях по-хубави няма, как се правеше на приятелка със Зейнеп и т.н и т.н и т.н да не говорим за тъпата й женитба с Баръш + майка й, която едвам изтрайвах, така че и която актриса да играеше ролята нямаше шанс да я харесам. Не харесвах любовта й към Кузей, егоистична и натрапчива, обсебваща. Оф, има и още, но да не се повтарям с преди Simple Smile А, и вечно загрижена: притесних се Laughing

Светле Hug, ами тези които медиите въртяха Туба или Джансу, те други засега не останаха Simple Smile

# 307
Орси, а за мен пък Йойкю е много нежно и красиво момиче. Но, изглежда / поне така си го обяснявам / че, може би в детството си е получила фациалис на лицето и малко и е крива брадичката и единия ъгъл на устата. Понякога се забелязва, понякога не. Но, дори и така, с тези прелестни зелени очи и чиста кожа за мен е прекрасна. Но, пак - въпрос на вкус  Peace Не съм казала, че Зейна се е правила на светица. Но, разбрах, че не е толкова добра, колкото си мислехме, когато наприказва на Джемре какво ли не, а след това накара Кузей да не и се обаждат, както бяха обещали. И това ми било приятелка ... никакви приятелки не бяха тези двете. Ето и сега - баща и я изгони и тя отиде да реве на рамото на Джемре  ooooh! А много добре се усеща, че Джемре обича Кузей. Ами не обичам такива хора, какво да правя ... уж, беше много искрена ... и в гнева си си го каза, че знае, но няма да и позволи да се бърка между двамата. Много ми е интересно, когато попита Джемре дали има нещо с Кузей и Джемре си беше признала, дали щеше да се оттегли ? Сигурна съм, че не. Докато Джемре го направи. Докато Кузей не и показа, че не му е безразлична, тя нямаше никаква надежда и се беше примирила да го гледа щастлив, макар и с друга. Няма да забравя как съветваше Зейнеп да не се отказва от Кузей, ако го обича ... Зейнеп нямаше да го направи.
Миси  Heart Eyes е, аз пък я харесвах, защото беше добро същество, също като Кузей прощаваше. А беше и верен приятел и още и още ... А с майка и не я бъркай  Joy Joy Joy тя така иронично говореше понякога с нея, много ме кефеше  Peace
Светле, е, няма начин да се забрави такова чудо  Joy Joy Joy все едно дружките от темата за ЗП да забравят Силвия Мария  Joy Joy Joy Скоро не е споменавала франсето  hahaha
Ама пък беше хубаво ... липсват ми тези дни, когато нищехме всеки фрагман, а на края излизаше точно обратното  ooooh!
Тая па баш сега се донесе  ooooh! ooooh! ooooh! И не може и да плаче правдиво Мерве, не и вярвам.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 22:33 от queen_fenka

# 308
не съм чела последните постове, много дълги Whistling
но Джемре е едно добро същество, което приюти приятелката си Злейно (която я обиждаше и обвиняваше, миналата серия Close)
но да, Гюлтен беше права , че Джемре донякъде е обсебена от тази любов Peace

Фенче Heart Eyes Peace

Миси Heart Eyes, за вкуса на Башак съм 50 на 50 Wink
за Джемре-
не съм убедена, че беше с Гюней, защото щял да я измъкне от квартала, нея материалните неща никога не са я блазнели, махна пръстена защото Гюней й изневери
Зейнеп също не беше искрена в приятелството си с Джемре и то много повече Peace
да, уредиха я да работи при Джан, ама  момичето си вършеше качествено работата Peace
брака й с Баръш беше голяма глупост от нейна страна, но тя докрая се бори за любовта си и накрая си спечели щастието Peace

Светле, ами то и сега я има бре Laughing
ама интересно що нищо, което е казала за Киво не става така Mr. Green
охххх като четох днес-голяма любов е имало м/у нея и Алиска hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 22:53 от Airra

# 309
но Джемре е едно добро същество, което приюти приятелката си Злейно (която я обиждаше и обвиняваше, миналата серия Close)

Че и леглото си и отстъпва ... защо Зейнеп не спи на дивана ?
Че е обсебена, така е. Но, тя го обича лудо ... може и късно да се е сетила, но всеки прави грешки. На мен пък ми хареса , че никога не се отказа от тази любов. И Кузей го оцени.
Ти кво ся ? Оплакваш ли се ?  Joy Joy Joy
" На тези снимки можеше да бъде Джемре, майка , Зейнеп " Ясно показа    коя е на първо място в сърцето му.
Айре  Heart Eyes абсолютно съм на твоето мнение за Джемре  Peace А, то само с Алиска да се обичаха  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 22:58 от queen_fenka

# 310

Че и леглото си и отстъпва ... защо Зейнеп не спи на дивана ?
Че е обсебена, така е. Но, тя го обича лудо ... може и късно да се е сетила, но всеки прави грешки. На мен пък ми хареса , че никога не се отказа от тази любов. И Кузей го оцени.
Ти кво ся ? Оплакваш ли се ?  Joy Joy Joy
" На тези снимки можеше да бъде Джемре, майка , Зейнеп " Ясно показа    коя е на първо място в сърцето му.

МДА  Peace

лека от мен Hug

# 311
Душичката ... отиде на работа в събота, за да не и говори Зейна за голямата им любов с Кузей  Joy Joy Joy
Лека, мило!  Hug
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 06:30 от queen_fenka

# 312
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, не ми се подхваща старата песен, но...имам малко време Simple Smile Peace Това, че Гуньо ще я измъкне от квартала сама си го каза Peace Когато махна пръстена Гюней още не и беше изневерил Peace Вярно, че и Зейнеп не и беше истинска приятелка, но първоначално Джемре не я искаше в компанията им когато Али и Кузей проявиха интерес към нея Peace После когато баща й говореше за успехите на Зейнеп и затова колко лесно си е намерила работа, ами завиждаше й това си е Peace Живяла в чужбина, образована, харесват я, не може да ме убедиш, че не и завиждаха на чисто махленско ниво и Джема и майка й Peace Наистина ли мислиш, че имаше качества да работи в  компания с връзки и проекти в чужбина, чужди езици ли знаеше, ходеше на работа когато си иска, заяждаше се с шефовете си, по лошо собствениците на компанията, водеше лични разговори по цял ден в работно време, в реала щяха да я уволнят на минутата Peace Simple Smile За Баръш не понмя точно как се взеха, но беше нещо пак на пук, а и майка й умираше от кеф да я пробута на някой богаташ....и т.н  PeaceСпирам Peace Много време   и отделих Simple Smile

Но понеже знам, че Кузи я обичаше, по необясними за мен причини, един колаж с тях Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug

Хубав ден Hug

# 313
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, не ми се подхваща старата песен, но...имам малко време Simple Smile Peace Това, че Гуньо ще я измъкне от квартала сама си го каза Peace Когато махна пръстена Гюней още не и беше изневерил Peace Вярно, че и Зейнеп не и беше истинска приятелка, но първоначално Джемре не я искаше в компанията им когато Али и Кузей проявиха интерес към нея Peace После когато баща й говореше за успехите на Зейнеп и затова колко лесно си е намерила работа, ами завиждаше й това си е Peace Живяла в чужбина, образована, харесват я, не може да ме убедиш, че не и завиждаха на чисто махленско ниво и Джема и майка й Peace Наистина ли мислиш, че имаше качества да работи в  компания с връзки и проекти в чужбина, чужди езици ли знаеше, ходеше на работа когато си иска, заяждаше се с шефовете си, по лошо собствениците на компанията, водеше лични разговори по цял ден в работно време, в реала щяха да я уволнят на минутата Peace Simple Smile За Баръш не понмя точно как се взеха, но беше нещо пак на пук, а и майка й умираше от кеф да я пробута на някой богаташ....и т.н  PeaceСпирам Peace Много време   и отделих Simple Smile

За поведението на Джемре във фирмата "вината" е на сценаристите, мисля си аз. Защото е точно така, както ти го описваш. Харесвам Джемре като партньорка на героя Кузей, както и актрисата, която изпълнява ролята. Но не я надценявам. Нито съм склонна да подценявам Зейнеп. Напротив. Много харесвам актрисата, както и героинята, която пресъздава. Имала била задни помисли, ревнувала, лъжела и т.н. Нима Джемре беше светица!? В любовта, както и на война няма позволени или непозволени средства. А че Зейнеп беше по-голяма класа за мен е очевадно. Това, че харесваме една личност не означава да оплюваме другата. И всъщност Кузей, при всичките му положителни качества не беше за нея.

Чакам камъни!!! Нека поне бъдат камъчета! Laughing

# 314
хелоу Hugна петък 13-ти Wink

Фенче Heart Eyes Hug

Миси Heart Eyes Hug много готини колажи!! Grinning
ама не можеш да ме убедиш , че целта на Джемре беше да се махне от квартала, момичето искаше истинска любов Peace
Тя не е перфектна , бяла и добра, ама оная Злейно беше сто пъти по-лоша и долна Confused Confused(как изпрати оная информация на медиите, как накрая й развали сватбената рокля и т.н. и т.н, страшно я беше яд, че Кузей обича Дж. Simple Smile)
в турските сериали е нормална завистта и клюкаренето, така, че всички го правеха Wink
всеки прави грешки, важното е какъв човек остава накрая Peace
А това, че Гюлтен я пробута на Баръш, мда голяма грешка и за двете, но после ужасно много съжаляваха и си платиха с лихвите за тая грешка Peace

Орси Hug, няма да има камъчета от мен, но аз пък мисля, че Зейнеп не беше за Кузей Peace
може да е имала класа като образование и професионална реализация, ама класа от към човешки качества нямаше много Peace

тия снимки от какво събитие са? Киво е с Бехлюлска прическа newsm78

аааа сега видях-кинофестивал в Катар-2009 Peace

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 11:11 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт