Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък съм си оптимист по рождение  Joy Joy Joy И вярвам в таланта на Киво  Peace
 Къванч и Седеф са много сладка двойка Heart Eyes
А бе не помня, ама май имаше някаква награда и за сериал КПА   newsm78 Бошвар ...
Гледам в момента Изпити по никое време ... е, как един не ме подразни с рецитация  бе ... А малките са просто супер, особено Маляка  Heart Eyes И какви възпитателни цели имаха някога нашите филми, а сега ? Само убийства, далавери, секс, да ти се доповръща - всичко ли пък е чак толкова черно в тази страна ? Новините - и те същите  ooooh!

# 586
ами такава ни е БГ действителността Peace
на мен примерно от Под прикритие ми става лошо Tired

ще гледаме ли Кузей??

# 587
ами такава ни е БГ действителността Peace
на мен примерно от Под прикритие ми става лошо Tired

ще гледаме ли Кузей??

А бе  не всичко е черно, ама ...
Този пък изобщо не съм го гледала ... знам, че и там ще има такива дето да ме дразнят и не го и започнах даже ...
Ще гледаме, естествено! Peace

# 588
Кузей- Рано или късно ще се срещна с Херхат!
за съжаление се срещна късно Sad

Гюнчо пак се прави на шеф Whistling
Кузей ми е смешен.....
оххх Зейно и Джема как подтичкват след него Joy

# 589
Не мога да разбера защо го показваха такъв смотан Кузей   newsm78 За да се види после как се промени ли ? Той наистина е смешен в такива моменти  Laughing А много ми стана смешно, когато и Бану посегна за ножица да среже лентата, нея пък не бяха предвидили  Joy Joy Joy Joy
Гюней за разлика от Кузей умее да говори ... но не пропуска да напомни кой е шефа, да. Ех, каква изненада го чака само по-нататък  Laughing
Ох, наближава серията, която ме разтърси ... много жестоко беше отмъщението на Фърат ...

# 590
мда, смъртта на Али ще е в петък Sad
а Кузей наистина го изкарват много смотан понякога...и като външност не ми харесва Peace
и понякога много си криви устата Confused
супер тъпо, че парализираната жена Шермин я държат в детска градина ooooh!
сцената на покрива е много силнаа!!!
"мачкаш и прегазваш хората и после не се обръщаш да ги видиш"

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 22:20 от Airra

# 591
На мен на външност си ми е баш таман  Laughing ама не умее все още да се държи както трябва пред хората ... Но, сто пъти предпочитам такъв пред гадняра Гюней ... Ето и сега -няма ли да се отърва най-после от него ? Е, ще се отървеш, като отидеш в затвора  hahaha Джемре много добре му го рекна, че мачка и гази хората и дори не се обръща да види какво оставя след себе си ...Е, поне и каза, че Кузей я обича  Laughing И пак се опита да го изкара страхливец брат си пред Джемре, защото много добре знае, че Кузей няма да признае. А Джемре беше като ударена с мокър парцал ... наистина никак не допускаше, че любовта и може и да е споделена ...сега пък започва нейната драма  ooooh!

# 592
На мен на външност си ми е баш таман  Laughing ама не умее все още да се държи както трябва пред хората ... Но, сто пъти предпочитам такъв пред гадняра Гюней ... Ето и сега -няма ли да се отърва най-после от него ? Е, ще се отървеш, като отидеш в затвора  hahaha Джемре много добре му го рекна, че мачка и гази хората и дори не се обръща да види какво оставя след себе си ...Е, поне и каза, че Кузей я обича  Laughing И пак се опита да го изкара страхливец брат си пред Джемре, защото много добре знае, че Кузей няма да признае. А Джемре беше като ударена с мокър парцал ... наистина никак не допускаше, че любовта и може и да е споделена ...сега пък започва нейната драма  ooooh!

мда Гюней в яда си се изпусна за Кузей, че е бил влюбен Whistling
и как изведнъж се промени лицето на Джема, светна, макар, че се правеше на ядосана Simple Smile

за външността-друго си е Бехлюл Crazy Wink

# 593
Ма нали си е все Къванч бе, какъв Бехлюл , какъв Кузей  Laughing  Това лице не може да го загрози нито скапана прическа, нито сплъстена коса ...  Пък и каква фигура е заформил за този сериал ... още му се чудя как развали това тяло, за да участва в Съня на пеперудата, евала!  Heart Eyes А на края на КГ беше много по-хубав отколкото в ЗП, за мен поне. Peace
Не обърнах внимание на лицето на Джемс ... гледах онзи неблагодарник  #Cussing out

# 594
Ма нали си е все Къванч бе, какъв Бехлюл , какъв Кузей  Laughing  Това лице не може да го загрози нито скапана прическа, нито сплъстена коса ...  Пък и каква фигура е заформил за този сериал ... още му се чудя как развали това тяло, за да участва в Съня на пеперудата, евала!  Heart Eyes
ами той си е все Киво, ама като Кузей когато е намръщен, ядосан и му се изострят чертите не ми харесва!
сигурно има и други на моето мнение Simple Smile

# 595
А, със сигурност има! Аз си казвам моето  Laughing

# 596

Ле ле каква хубава дискусия сте заформили!

Благодаря ви, момичета! Фен, Айра, Миси, Варна -  Hug Hug Hug

Не мога да пиша много, че пазя леглото, но не мога да не ви изкажа възхитата си!

Гледах преди малко награждаването с първата награда за дарители на името на двамата братя Георгиеви. За сетен път се  впечатлих от архитектурата на  Софийския ни университет! И външна и вътрешна. Получи я един дарител от странство - проф. Балкански. Дарил компютри за десетки нащи училища. На 90 години е. Затова я получи прословутият ни математик Теодосий Теодосиев ли беше. Който правеше световни победители нашите ученици!!!

Лека ви нощ!

# 597
А, със сигурност има! Аз си казвам моето  Laughing
е знам Wink и аз така  Laughing

айде лека Hug

Орси и на теб!! Hug

# 598
Орси  Hug да не си болна, мила ? Ако е така, бързо оздравяване!  Heart Eyes
Айри  Heart Eyes лека!  Hug

# 599
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ма нали си е все Къванч бе, какъв Бехлюл , какъв Кузей  Laughing  Това лице не може да го загрози нито скапана прическа, нито сплъстена коса ...  Пък и каква фигура е заформил за този сериал ... още му се чудя как развали това тяло, за да участва в Съня на пеперудата, евала!  Heart Eyes А на края на КГ беше много по-хубав отколкото в ЗП, за мен поне. Peace
Не обърнах внимание на лицето на Джемс ... гледах онзи неблагодарник  #Cussing out

И за мен.

Общи условия

Активация на акаунт