Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Айри  Heart Eyes не сме, не сме  hahaha
Да, много готина тройка  Peace Как я е зяпнал само, ша умра  Joy Joy Joy

Гости  Hug ни забрави ... за нея нещо гръцко  Peace

Хубав ден ви пожелавам!  bouquet

# 646
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, не ми забелязвай, мило! Нали много не разбирам, не знам, че ти си правила снимките, мисля, че от нета ги взимаш.
Фенче, не че ме вълнува, ами ми дразни очото, нали и аз си имам моите професионални деформации Joy И досега си виках "грешка на пръстите", но понеже абсолютно всеки път  замества "ь" с "ъ" и реших, че няма буква на клавиатурата. Joy Joy
А това, че във форума можеш да си пишеш както ти кефне, е едно от нещата, които най-много ми харесват тук. Толкоз ми е писнало в работата ми да внимавам за всяка буква и дума, за всяка запетайчица, че тук си умирам от кеф да си правя гаргара с езика и да се лигавя, като пиша с грешки и на жаргон и просторечие.

# 647
Светле Hug
Скрит текст:
да вярно е, че така пиша ер малък, щото не ми се сменя с машинописна, не че не знам Wink
и си викам , карай, няма кой толкуз да ми прай забележка, ама ей го, че се намери Joy Joy Joy

да, аз ги правих снимките Wink

Фенче Heart Eyes, мисля, че Гости е на Павел баня Peace

ВК са сложили снимки от партито за РД на Киво-2013 г.
малко се изненадах-били са Мурат и бившата му жена, но и Башак и Дениз
вие имате ли спомени, как е било?
коя е жената до Киво newsm78

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 15:53 от Airra

# 648

Това, мисля е големият му рожден ден на яхтата. Там се спрягаше или намекваше за евентуална връзка между него и Серенай. Но да не ви подвеждам, момичета. Че паметта ми от доста време ми изневерява много.

Оф, пак вали!!  Писна ми от толкова разнообразие на времето, както и от светкавичното му сменяне на "настроенията". Така и не излязох. Дано до довечера успея.

Но съседка ми донесе малко череши от пазара. Айрич, все едно, че са градински - сякаш сега са откъснати. Но ти завиждам, де. А като ти излязат и доматите ептем!  Laughing

И защо се чудите, че смятам да поканя семейството на доктора, който замести моята джи-пи на обяд или вечеря, а!?  newsm78  Искам да се отблагодаря!

Светле, хареса ми думата "просторечие". Вчера една позната по повод на една неприятна личност използва една друга дума, която ми хареса - характеропатия! Тя е медицинско лице. Ей така се развива речта. Не може да е закостеняла константа.   

Връщам се да видя видеото!

# 649
сега погледнах в темата от РД/2013г. Crazy
Орси, да на яхта Peace
и ти си писала тогава, даже токущо си започнала да гледаш 1 серия на СЮ в Кейфито Laughing

а за гостите, смешно ми стана, щото все едно, че ще каниш комшиите си Joy Joy

Shocked Crazy
Скрит текст:
Момичета, отдавна не съм ви чела-някъде около 2  месеца.

Но тъй като сутрин си гледам едно клюкарско предаване по каналтюрк , влязох да ви напиша това , което току-що казаха.Вие може и да  го знаете, но аз за пръв път го чувам. Не знам доколко е вярно /пиша ви това , което казаха/.
 Къванч на рожденния си ден е казал / на кого не разбрах/ ,че преди две седмици са се разделили с Флоранс /като причина е изредил разстоянията, нейните пътувания, разликата в културата, казал че е вървяло добре , всичко е било хубаво , но са се разделили/. На рождения си ден е поканил Серенай Саръкая / русото момиче от сериала ''Приливи и отливи'' и през повечето време е бил с нея/т.е обърнал и много повече внимание отколкото на другите гости/.

Поздрави на всички !

голяма драма е било, дали Киво е със Серка hahaha

Grinning

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 15:36 от Airra

# 650

Оооо, я виж ти! Значи не съм била чак такава забравана, на каквато се изкарвам! Запомнила съм дебатираната клюка тогава.

Да, тогава започнах да гледам Север - Юг, но не си спомням до коя серия стигнах. Не бяха малко, мисля. И понеже ми застудя ли тук, или нещо друго, не знам точно защо, но се отказах да гледам в интернет. И после го догледах на екрана.

Това можеше да го пуснеш и открито, Айри! Че то  си е по темата. Само, че е спомен. Как пък ги откривате толкова бързо темите!? 

Ти, пък, Айри, като съседите! Аз се каня да спечеля, я от тотото, я от томболата защо да не си помечтая да си поканя "доктора" и съпругата му!?  Laughing Пък и децата, току виж са пораснали до тогава /докато спечеля/!  Laughing Само трябва да се сетя да си купя билетчета!!! Joy

# 651
  • Плевен / София
Айри  Heart Eyes не сме, не сме  hahaha
Да, много готина тройка  Peace Как я е зяпнал само, ша умра  Joy Joy Joy

Гости  Hug ни забрави ... за нея нещо гръцко  Peace

Хубав ден ви пожелавам!  bouquet
не съм..... Whistling Whistling Whistling
Скрит текст:
бях на почивка лечение в Павел баня......днес се прибрах....
благодаря за клипа.... Party

# 652
Привет отново!  Hug Hug Hug
Гости  Hug прощавай! Ааа, добре - имаш извинителна бележка тогаз  Laughing Радвам се, че не си ни забравила  Party
Айре  Heart Eyes правилно си спомня Орсич  Hug Много ми беше смешно тогава за Серенай, тя пък изобщо не е от типа жени, които Киво харесва  hahaha И слава богу! А жената на снимката до него мисля, че е неговата пиарка  newsm78 Спомням си, че май дойде с нея тогава.
Светле  Hug и на мен правописа ми е професионално изкривяване, но тук не се взирам толкова. Е, някои откровени неграмотници ги отбелязвам, няма начин, ама само за себе си  hahaha Но, то си личи много добре кога някой се гъбарка  и кога си е неграмотен  Mr. Green
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Аз утре вечер ще пропусна финала на 1 сезон ... Родителите са ни купили билети за Нощта на Оскарите в НДК, ще ходим , сигурно ще е супер!
Познах, че дъждът дойде при нас, с градушки  Joy Joy Joy

# 653
Гости Hug добре дошла!
Фенче Heart Eyes, ами щом ще ходиш на това чудо Wink
то и без това серията е толкова тежка, че не е за коментар!

тая снимка май е от скоро Peace

Орси, а дано да спичелиш Wink

сега погледнах програмата на бтв, мдаааа от 30 май, ще дават СЮ в 13.30, обаче го има и по бтв Лейди от 21.30! Grinning

Башак се целува с бабата Wink

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:06 от Airra

# 654
А тази от кога ли е  newsm78

Ех, серията е ужасно тежка, особено края и, но си струва всяка минута ... когато я гледахме онлайн, коментирахме, че Киво е за Оскар  Peace Пък скоро една разбирачка сподели, че не бил убедителен  Joy Joy JoyПо-голям виц не бях чела  Mr. Green

# 655
А тази от кога ли е  newsm78

Скрит текст:
Ех, серията е ужасно тежка, особено края и, но си струва всяка минута ... когато я гледахме онлайн, коментирахме, че Киво е за Оскар  Peace Пък скоро една разбирачка сподели, че не бил убедителен  Joy Joy JoyПо-голям виц не бях чела  Mr. Green

не си спомням точно от кога беше, мин. година , когато майка му беше в болница Peace
за серията и за играта на Киво, така е Peace

поредната американска забележителност Crazy

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:31 от Airra

# 656
Ох, горкото Джемре ... а Гюлтенката отново не и каза какво знае от самото начало. Но, и каза, че и да умира от любов по нея, никога няма да и каже. И така си беше, де ...

# 657
Ох, горкото Джемре ... а Гюлтенката отново не и каза какво знае от самото начало. Но, и каза, че и да умира от любов по нея, никога няма да и каже. И така си беше, де ...

мда не й каза, предпоиташе да не й дава още повече надежди, но любовта си поправи пътя, колкото и да беше трудно!

лека Hug

# 658
# 659
Добро утроооо!  Hug Hug Hug
Терз  Heart Eyes  bouquet Благодаря ти за нашата красота! Страхотен!
 Сдухан и нещастен  Joy Joy Joy, но красив!

https://twitter.com/KT_Fans/status/736031532830367744/video/1

">#t=23[/video]

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 09:42 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт