НОЕМВРИйска мечта ни свързва и нека времето да се разбърза! - Тема 5

• 41 600
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
И аз нямам търпение да си подредя нещата и да видя как ще се промени всичко, но вероятно ще разопаковаме нещата, чак август, мама се запъва дори да стоят у тях до тогава, че било много рано, ама незнам дали ще изтърпя до тогава, мисля, че като се върнем от море началото на юли ще овършея всичко  Grinning Embarassed

# 406
Здравейте, дружки  bouquet
И аз много се прехласвам по всичко бебешко Simple Smile Най-сложна ми е количката. Първата беше Навингтон, много ми харесваше на визия, но за съжаление се оказа адски неудобна. Страх ме е да не попадна пак на нещо такова. Пробвахме я в магазина, побутахме я, ное  различно вътре с бебче и по улиците.

# 407
ще изчакам да видя пола и ще почна  с покупките. Всъщност до тогава /началото на юни/ щи купувам неутрални неща

# 408
  • София
Ох, имаме си мамчета младоженки bouquet bouquet bouquet
Честито и весела сватба   Hug
Ние с мъжлето това лято ще направим 9 години от сватбата. Празнуваме си всяка година годишнината  Heart Eyes Много е хубаво.
Аз още не смея да купувам нищо, но мамчетата които са минали феталната морфология и БХС могат да си купуват разни неща. Мисля, че за големите покупки ще има намаления края на лятото. То и сега имаше 20% намаление на легълцето на Пали, което си бях харесала и цената ставаше много добра, ама не се престраших.

Радвам се на такива деца като на Енджой  Heart Eyes  Емоционални, забавни, нестандартни. Аз съм решила паспорта на детето и акта за раждане да са винаги с мен, защото ние сме по внезапните пътувания извън граница до съседните държави  Joy

Шакира в темите на БГ мама На пазар ( http://www.bg-mamma.com/index.php?board=404 ) има теми за пазаруване от различните магазини - амазон, ибей,  ла редут, и други. Аз съм пазарувала от амазон и ибей  и съм доволна. Не е сложно, даже никак. В всяка тема в началото има подробно описание. От амазон и ибей са различни търговци и при всеки има разлика в цена на доставка, рейтинг, качество на стоката. Звучи сложно, но не е. Аз за нова година поръчах на мъжа ми радиостанции за лов (между другото много са удобни и в чужбина, защото си говориш безплатно в район от около 30 км) от американския амазон, като разликата в цената им от английския беше тройна. При плащането ми начислява автоматично ДДС и такси мито. Получих поръчката от Америка за 2 седмици с куриер на бул пост. А след около 1 месец ми възстановиха ДДС по сметката. Много съм доволна и оттам бих поръчвала отново.

# 409
ще изчакам да видя пола и ще почна  с покупките. Всъщност до тогава /началото на юни/ щи купувам неутрални неща
Караш ме да не се чувствам гузно че купувам от сега Simple Smile то каквото е писано като цяло но вярвам че Господ ни пази и ще родим здрави бебета  Praynig а така лека полека финансово по лесно ми идват покупките Simple Smile

# 410
С първата си бременност си купих количката три месеца преди термин, бабата беше обзавела бебето откъм дрешки едва в четвърти месец от бременността и аз си купувах каквото ми харесаше, та споко Simple Smile
 preggo

# 411
Значи нашата баба е на ръба да почне да купува ама й казах да се държи докъто не знаем със сигурност пола хахахах

# 412
Значи нашата баба е на ръба да почне да купува ама й казах да се държи докъто не знаем със сигурност пола хахахах

Хахахах, ми нашите дрешки бяха сини, бели, зелени, жълти и оранжеви първите 3 месеца Simple Smile

# 413
Момичета, я кажете как сте с помощта в домакинството. Помагат ли ви? ММ напоследък няма никакво време и не успява.

# 414
Момичета, я кажете как сте с помощта в домакинството. Помагат ли ви? ММ напоследък няма никакво време и не успява.
Аз не знам какво е домакинство ... ММ всичко прави милия-мие чинии реже салати пазарува чисти с прахосмукачка аз все лежа и не ми дават докторите да пипам само бърша прах и простирам...

# 415
  • София
Аз не знам какво е домакинство ... ММ всичко прави милия-мие чинии реже салати пазарува чисти с прахосмукачка аз все лежа и не ми дават докторите да пипам само бърша прах и простирам...
Аз и това дори не правя, ама виж по цял ден мога да си миткам по улиците след работа - я с приятелки, я през някой магазин трябва да мина  Mr. Green И като се върна всичко свети... Ама ние винаги сме си били така де, той милият много се надява като родя да стана малко по-прибрана, да хвана я парцал, я гъба, че толко години все той шета, ама ще я видим тая работа  Joy

# 416
И ММ прави всичко, ама не  не защото съм бременна а по принцип. Аз само готвя и то не защото съм някакъв цербер, просто той е маняк и така му е най-добре( а аз естествено съм happy)

# 417
Lara аз всичко сама си върша, чистя, прозорци мих , пера си, гладя, пазарувам, не понасям някой да върши моите си неща, дано до края се справям така, е не вдигам тежко и за някои неща ми трябва помощ, но гледам да си живея по нормалния начин. Благодарна съм, че се чувствам добре за сега  Heart Eyes Hug

# 418
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз съм като aaangelaa, не мога да си представя ММ да свърши всичко, което аз правя. Излиза в 7 сутрин и се прибира в 7 вечер. Аз цял ден съм вкъщи и малко по малко оправям, почивам си, пак ставам върша нещо и така. Има дни, в които се чувствам като парцал и нищо не правя. Имаше период, в който не бях пускала пералня към 6-7 дни (успявах само да сготвя и измия съдовете, друго не можех), ММ останал без дрехи и напускал 2 перални, ама както му падне, като го видях още по-лошо ми стана.  Laughing

# 419
  • Някъде в Матрицата
Не мога да си кривя душата, помагат у дома моите хора, но се включват ако им се поиска помощ. Сами не винаги се сещат. Но пък момчетата ми ме отменят в миенето на чинии, дори имат график.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт