Забременели след инвитро - тема 23

• 42 697
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Във всеки бебешки магазин има одеяла. За зимата е най-добре чувал.

# 256
Моме, ти зимата само с чувалче ли го държиш?
Иначе аз имам и летни чувалчета, вече ги ползвам.

# 257
Ами през нощта - да. През деня си е облечено бебето, апартаментът - отоплен. За дневния сън - пак леко одеялце.

# 258
  • България
А някой гледал ли е в Икеа как стоят нещата относно креватчета примерно?
Аз оттам ще взема, ще поръчвам и други бебешки неща - матрак, обиколник, чаршафи, хавлийка, пеленки и т.н.

# 259
Може ли линк към това, което си харесала?

# 260
  • На остров
Кристи и аз бях харесала от Икеа, но не го взехме, но според мен са много хубави  Heart Eyes.
Взехме от там 2 комплекта чаршафи, чувалче, къ пи хавлиени за попиване тук там малки квадратни. Взех от икеа и едни  кутии където си наредих неща за повиване.

# 261
Уф, хич не го обичам този магазин, но пък за креватче и текстил може би е наистина добра идея. Днес може и да отида до там + Патиланци.

# 262
# 263
Одеала и аз си взех от Айко. Имат голямо разнообразие и цените са добри .

# 264
Икейските легълца и аз много ги харесвам! Толкова изчистен дизайн, прекрасни са!  Heart Eyes
Ама пусто като нямам място, трябват си компромиси...

А нас зимата не ни плаши  Sunglasses Имаме си вече страхотна бяла агнешка кожа за малкия ни викинг  Grinning

# 265
Ние взехме от Икеа това креватче, пасна идеално на интериора.
http://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/4628/5759/

# 266
  • В сърцето на любимия човек
Мохини - а цялото ли е дървено, понеже в описанието пише "основен елемент 100% найлон" и се зачудих кое може да е пластмасово?
Иначе е много хубаво, аз също точно него гледах преди малко.

# 267
Цялото е дървено.
После пак ще пиша като го види и ММ, но за мен си е цялото дървено. Но сега видях описанието и се озадачих. Толкова държах на естествения материал. ooooh!

# 268
Благодаря за линковете!

# 269
  • В сърцето на любимия човек
Цялото е дървено.
После пак ще пиша като го види и ММ, но за мен си е цялото дървено. Но сега видях описанието и се озадачих. Толкова държах на естествения материал. ooooh!
Ще чакам да кажеш по-късно  Peace
Списъкът от магазин Слънчице е много полезен и е удобен, че е с активни линкове - може да си направиш и приблизителен бюджет.
Ние сме решили от другия месец да започнем лека по лека да набелязваме нещата, а вероятно ще пазаруваме август - септември, защото ни предстои ремонт вкъщи, при това сериозен - смяна на дограма и усвояване на балкон, за кухнята. Всичко ще бъде в прах и дори и да купим нещо, после ще се чудим как да го почистим.

Общи условия

Активация на акаунт