Разведена с дете

• 35 249
  • 243
  •   1
Отговори
# 180
Моят сега е на 40, но майка му още очаква снаха без дете и по възможност "честна".
И пази в чеиза бял чаршаф да го развее след първата брачна нощ. Mr. Green

# 181
  • Deutschland
Охоо, сигурна съм  hahaha

# 182
  • Пловдив
Моят сега е на 40, но майка му още очаква снаха без дете и по възможност "честна". Израсла е в семейство тип Гераците и очаква същото от децата си.

В Пловдив има една поетеса със съд доказа, че е "честна", защото за друга "честна" на подходяща възраст не се сещам, иначе на подсъдно ниска възраст има ..... ама то тогава снаха ли ще я брои или направо внучка  Joy

# 183
  • Deutschland
Важно е да не я "говорят хората", че снаха й е разтурена. За каузата, съм сигурна че ще си пореже някой пръст, за да омаже чаршафа и да го развее пред бабите в блока

# 184
Важно е да не я "говорят хората", че снаха й е разтурена. За каузата, съм сигурна че ще си пореже някой пръст, за да омаже чаршафа и да го развее пред бабите в блока
hahaha
Има ли още толкова луди хора.

# 185
  • Deutschland
Има. Турските сериали проповядващи морал, им размътиха мозъка

# 186
Ох, тия турски сериали искам със закон да ги забранят! Naughty
Много изпростя народа с тях, успоредно с чалгата! Twisted Evil

# 187
Мацки, моля наистина, наистина да ме извините. Но по повод турските сериали: някои субекти и тук в темата са много силно повлияни от тях...

# 188
  • при късмета
Е то в турските сериали, най-се набляга на това, че на мъжа хатъра не се троши. До тук имаше само 1-2 потребители, които  обясняваха как и защо човека иска детето на приятелката му да остане настрана. И то с аргументи и колко бил прав човека
А, забравих и уважението към свекървата в турските сапунки. Колкото и анадолските разбирания да устройват мъжете и те да се опитват да ги прилагат, разбираемо е, не устройват жените и не доумявам как на млади жени все още успяват на някои да ги втълпят. Наистина не разбирам

# 189
На мен пък ми е странно как се крие от уж общите приятели.Хайде  -може да се изчаква мама да стане  на по-преклонна възраст,  да се поднесе новината , тя да не я понесе и хоп - синчето наследява имоти...Ама приятелите как ще реагират, твърде вероятно е да наследят само игнор ,щото не всеки  се гътва от лъжи, отиват си само отношенията Confused

# 190
  • Deutschland
Явно не сте виждали как снаха целува ръка на свекърва и свекър и как думата им за нея е закон. Как горкото момиче е единствено готвачка, перачка и "крава" за разплод. И мъжа й гък не казва, щото възрастните командват семейството. Нагледала съм се на подобни истории и до ден днешен съм отвратена от идеята да заживея под един покрив със свекъри

# 191
  • София
Явно не сте виждали как снаха целува ръка на свекърва и свекър и как думата им за нея е закон. Как горкото момиче е единствено готвачка, перачка и "крава" за разплод. И мъжа й гък не казва, щото възрастните командват семейството. Нагледала съм се на подобни истории и до ден днешен съм отвратена от идеята да заживея под един покрив със свекъри
Не само със свекъри, със собствените родители също не бива, ако не искаш да си прецакаш семейството.

# 192
Mи не, на живо не съм...май и на филм не съм. Rolling Eyes

# 193
Не е редно,аз също  имам дете от предишна връзка,ММ каза на родителите си след няма и месец.Аз му казвах,едва ли ще ме приемат и едва ли ще му позволят да бъде с мен,а неговите думи бяха "Не ме интересува,аз те обичам и,ако те не те приемат губят мен" Е,приеха си ме  имаме си още едно дете и си живеем добре,той изобщо е ги дели  Simple Smile

# 194
  • при късмета
Аз лично не съм виждала на живо. Т.е. не съм виждала това да се приема нормално от снахата, а да се изпълнява съвсем. Иначе свекърви и муньовци, които се опитват да го пробутват, колкото искаш. Има разлика. Ти къде ги виждаш тези неща, не знам. А пък и да си се нагледала

Общи условия

Активация на акаунт