Разведена с дете

• 35 233
  • 243
  •   1
Отговори
# 30
А ти сливи ли имаш в устата? Аз на твое място отивам при свекито и казвам- имам дете на седем години. Ако ви харесва ок, ако ли не- няма проблем. Мъже има достатъчно.
Мен по никакъв начин не ме е срам,това и бях решила ,казвам и така.Ако не им изнася,техен проблем.

# 31
В кой град се развива действието?

За протокола - имам колега, който се ожени за колежка с дете. Не са го крили, но след събитието, детето остана да живее при майка ѝ, те си родиха друго, обаче първото никога не е било с тях.
Аз обвинявам майката за това. Няма мъж, заради който бих си оставила детето. Naughty

В София .А това няма как да стане,да си оставиш детето.Да не е плюшена играчка,ужас.

# 32
Вероятно крие и самата връзка, което ми говори, че не е много читав.
Не връзката не я крие,навсякъде съм с него.Казах му хубаво да си помисли,какво точно иска.Казах му,че една жена без дете,може би е по-подходяща за него.

# 33
Ех, Ванеске, ама така си се нахерндрила сама. Щом муньо не ще да каже, ти кажи. Представям си обаче учудването на всички, как им го съобщаваш след една година. Ако съм на тяхно място, щях за теб да си променя мнението.

# 34
Сигма е абсолютно права. Това се казва още в началото, не знам защо си приела даго крие. Може би си по-притеснителна, може би си искала да се сети сам и по този начин да ти покаже, че му пука. Ама не му пука! Не знам как някой би го оправдал, но ще ми е интересно да чуя/прочета.
Как издържаш на подобно незачитане, само ти си знаеш. Не те нападам, нито казвам, че ще си оставиш детето заради него. Но си помисли добре има ли смисъл от тая връзка?

# 35
  • София
Зачетох се и се потресох. Цяла година връзка, ходите си на гости, общуваш с приятели и роднини, с него си непрекъснато, но детето е тайна! Кога намираш време, хем да си с детето, хем да развиваш пълноценна връзка? Нали разбираш, че ако продължите с този мъж, все някога трябва да представиш сина си. И колкото повече време е минало, толкова по - дълго ще си / сте / лъгали хората. Ако някой ми спретне такава постановка със затаяване на истината и недомлъвки, познай колко ще му вярвам, вземам сериозно и ще ми бъде приятен. Между другото, този мъж или е мухльо на 40г. или не му пука за връзката ви, за теб и още по - малко за твоето дете.

# 36
Аз не бих приела нормално такава ситуация.
Че ако утре се задълбочат съвсем нещата той може да поиска детето изобщо да не живее с тях. Щом след година връзка крие детето на приятелката си, какво ще става нататък?
vanesa20, а ти как стана така, че допусна цяла година да не се знае за детето ти? Ходите ли често при родителите му? Ако е рядко си обяснявам ситуацията, но само до някъде. На празници не ходите ли, не се ли чувате поне? И да не ги празнувате с тях, все става дума дали ще пътувате някъде, вкъщи ли ще сте, детето как е с почивните дни и ваканции, като има уговорка за нещо или дори в обикновен разговор.
И другия момент, с приятели не контактувате ли? Макар, че от тях е доста по-лесно да се скрие. Но все пак ти все без детето ли си като се виждате с техните и с приятели? Та това е цяла година. Или се виждате веднъж седмично?
Виждаме се с приятели ,ходим си на гости често.За мен също е странно,срещите с неговите приятели са без детето,то не е постоянно при мен,често и при баща си.
Очевидно, ако са идвали при теб на гости, е ставало винаги в отсъствието на детето ти, което е било твой избор, а и липсва инициатива от гаджето ти (не мога да ми дам по-сериозна квалификация).
Ако все още смяташ, че този партньор си заслужава, покани майка му, когато не си сама в къщи.

# 37
  • Deutschland
Ерген на 40, живеещ вероятно с майка си - разбираемо е поведението му. Аз съм била в почти същата ситуация, но по мое желание. Майката на моя се запозна с дъщеря ми едва миналата Коледа, но както казах аз исках така. Баща му познава детето отдавна, близки са много, но с майката зорлем направих компромис.

# 38
Вероятно крие и самата връзка, което ми говори, че не е много читав.
Не връзката не я крие,навсякъде съм с него.Казах му хубаво да си помисли,какво точно иска.Казах му,че една жена без дете,може би е по-подходяща за него.

Излиза, че и ти криеш детето си. Как за една година нито един път не си казала нещо случайно. Обикновено, дали някой има дете или не, се разбира почти веднага, просто хората без да искат споменават някакви невинни неща като детето е болно, има шестица, трябва да го заведа на английски и всякакви такива. Той ли те помоли да внимаваш какво приказваш и това да е тайна?

И как ако посрещаш приятелите му у вас успяваш да скриеш всички детски вещи, та никой да не се усъмни, че в този дом живее дете? Доста трудоемко начинание ми се струва..
Детето познава ли приятеля ти?

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 10:35 от Dincho

# 39
  • ...на безопасно
Аз имам различно мнение. /Динчо, писали сме заедно/

Излиза, че и ТИ криеш детето си.  От родителите му, от себе си, от съседите?....Това са подробности....
 Айде, той му е никакъв, но ТИ? Ти си майка и това същество е неразривна част от теб.
Ти си поставила отношенията ви на тази плоскост още в самото начало.
Струва си да се замислиш над това.

Прощавай, ама заради единия х-й не си струва да неглижираш съществуването на детето си!

И аз има дете, но никога при никакви обстоятелства не съм усещала и намек да се поскрие детето ми от хората около мен. Немислимо е. Абсурд.

# 40
Според мен няма сериозни намерения този мъж.
Иначе не виждам причина да крие за детето.

Ама то дори и несериозни да са отношенията пак не е нужно криене.
В единия случай: "Обичам Пенка, която има 5г син."
В другия случай: Ч*кам Пенка, която има 5г син."

Обикновено още когато споменаваш за новият човек в живота, казваш и подробности за него - кой е, от къде е, какво работи и подобни дреболийки.
Да "забравиш" да споменеш, че някой има дете е толкова малоумно, че нямам думи просто.

Аз не бих седяла и ден с такъв мъж(или съответно жена).   Rolling Eyes

# 41
Аз си мисля за горкото дете. Подхвърлят го от баща му, при майка му, но при майка му е не пълноправен член от семейството. Крият го от приятели и познати...
 Tired

# 42
Ерген на 40, живеещ вероятно с майка си - разбираемо е поведението му. Аз съм била в почти същата ситуация, но по мое желание. Майката на моя се запозна с дъщеря ми едва миналата Коледа, но както казах аз исках така. Баща му познава детето отдавна, близки са много, но с майката зорлем направих компромис.
Кое ти е същото? Те са ЗНАЕЛИ, че имаш дете, просто не си го представила.

# 43
А ти сливи ли имаш в устата? Аз на твое място отивам при свекито и казвам- имам дете на седем години. Ако ви харесва ок, ако ли не- няма проблем. Мъже има достатъчно.
Мен по никакъв начин не ме е срам,това и бях решила ,казвам и така.Ако не им изнася,техен проблем.

Това е курвенски номер и е оправдано да преминеваш през главата на човека до теб само за ситуации от особен характер, а не когато трябва да си чешеш егото. Има родители, които държат да диктуват личния живот на децата им и ако нещо не им харесва, просто сгорчават живота и на детето си, и на този около него. Не знам какво толкова има за разбиране, но е в твоя полза да се вслушаш в действията му и да разбереш, че се опитва да ви предпази от нещо. И да, връзката ви може и да не е сериозна, защото не се знае дали той ще се пребори с обстоятелствата. Все пак е с теб една година, което не е малко. Но истинските му намерения ще видиш когато ще трябва да избере между това да е с теб и да го мъчи майка му или да е без теб и следоватлено дори и ти да не му дуднеш да й каже. Очевидно в неговите среди не се приема човек да е с деца от друг. В моите също е така и знам защо, какво и т.н. И ти трябва да го уважаваш и да не му причиняваш допълнителни неприятности.

# 44
Авторке, този мъж според мен не гледа сериозно на теб. Имах приятелка с дете, много по-голямо от твоето, запознах я с мой приятел, разведен без дете, той веднага си падна по нея, но просто за иху-аху, заведе я у тях веднъж, но й казал, че не може да каже на майка си, че тя има голяма дъщеря. Ами жената го изтри от листата на познатите си, мисля, че и до интимен контакт не се стигна.
За сведение - този приятел тогава избягваше госпожици без деца, които търсеха брак, явно не му се обвързваше. Имаше сравнително добри възможности, но си живееше с майка си, тя беше вдовица, имаха много голямо жилище в хубав квартал /стара номенклатура/.
Доколкото ми е известно още е сам, дано се променят нещата при него, че вече мина 45.
Според мен този човек хем го е страх от обвързване, хем не е пуснал още полата на мама, хем не държи достатъчно на теб. А и да криеш такова нещо днес в 21 век, и то в София си е абсурд. Явно "младежът" има комплекси и от жени без деца, може би го е страх от претенциите им, или просто си мисли, че жените с деца ще са по-склонни да правят компромиси с него, за което не е познал.
Моят съвет е да държиш на достойнството си и на детенцето си, така по-лесно ще намериш истинския човек.

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 11:32 от Nataka

Общи условия

Активация на акаунт