Разведена с дете

• 35 231
  • 243
  •   1
Отговори
# 15
Имах колежка разведена с дете.
Търсеше мъж без дете.Не можела да обича и да приеме чуждо дете, като свое.Но държеше нейното да бъде прието подобаващо.

# 16
Хм, и аз имах нещо като гадже, нищо сериозно не съм планирала с него - просто  приятно прекарване, докато синът ми /тогава единствен/ беше при баба и дядо. Е, виждаха се понякога, щото той  искаше да се виждаме често,та сме и излизали по детски площадки заедно. Все едно ми е било кой знае за мен и  до колко той е сериозен...докато  веднъж не ми каза  - имаш дете и  не знам как да обясня връзката ни  на нашите, те няма да одобрят  Rolling Eyes Ей, леле, толкова тъпо ми стана,  че от нещо като гадже, моментално стана нищо като нищо. После месеци ме тормозеше с извинения, ама  свършеното -  свършено. Все пак има  важност това, че  не съм го приемала сериозно и ми беше лесно..При теб как е , не знам, но  човекът, който не те е приел в твоята цялост, може би не е твоя човек  Hug

# 17
  • при късмета
Аз не бих приела нормално такава ситуация.
Че ако утре се задълбочат съвсем нещата той може да поиска детето изобщо да не живее с тях. Щом след година връзка крие детето на приятелката си, какво ще става нататък?
vanesa20, а ти как стана така, че допусна цяла година да не се знае за детето ти? Ходите ли често при родителите му? Ако е рядко си обяснявам ситуацията, но само до някъде. На празници не ходите ли, не се ли чувате поне? И да не ги празнувате с тях, все става дума дали ще пътувате някъде, вкъщи ли ще сте, детето как е с почивните дни и ваканции, като има уговорка за нещо или дори в обикновен разговор.
И другия момент, с приятели не контактувате ли? Макар, че от тях е доста по-лесно да се скрие. Но все пак ти все без детето ли си като се виждате с техните и с приятели? Та това е цяла година. Или се виждате веднъж седмично?

# 18
Само едно не разбрах - Как изобщо ти минават мисли за друго дете от този мъж? Не, сериозно, ти добре ли си? И аз бях разведена с дете и съм разбрала, че в живота има мъже, с които може и да имаш връзка, но те с детето не искат да имат нищо общо. И какво се прави с такива мъже? Ами разкарват се!

# 19
Мухльо, без извинение. Имах един такъв. Бях приета отлично от майка му и баба му. Исках да кажем за детето ми. Той реши да види накъде ще се развие връзката ни. Е, майка му разбра случайно за малкия след няколко месеца. Оттогава- ни вест, ни сигнал от нея. На мен е обидена, че не съм казала. Бягай докато е време.

# 20
Познавам всички негови роднини и приятели,може би проблема е в майка му.Казах му че трябва да знае ,ако иска аз да и кажа.После му казах,че трябва той да си реши дали детето е някакъв проблем за него и ако е да не се виждаме повече.Странно ми е,защото поведението му е странно за мъж на 40.

# 21
И да каже "като/ако ми родиш И на мен, ще кажа" О.О

Това с раждането беше малко пресилено.Просто се чудех,ако аз не им кажа колко години ще му отнеме на него.

# 22
И да каже "като/ако ми родиш И на мен, ще кажа" О.О

Това с раждането беше малко пресилено.Просто се чудех,ако аз не им кажа колко години ще му отнеме на него.
Толкова, колкото решиш да чакаш и търпиш ти.

# 23
А ти сливи ли имаш в устата? Аз на твое място отивам при свекито и казвам- имам дете на седем години. Ако ви харесва ок, ако ли не- няма проблем. Мъже има достатъчно.

# 24
Познавам всички негови роднини и приятели,може би проблема е в майка му.Казах му че трябва да знае ,ако иска аз да и кажа.После му казах,че трябва той да си реши дали детето е някакъв проблем за него и ако е да не се виждаме повече.Странно ми е,защото поведението му е странно за мъж на 40.
Познаваш майка му, а тя не познава детето ти? Защо?

# 25
  • София
А защо на проекто-свека трябва да и харесва?
Нали са големи хора, самостоятелни. Едва ли приятеля е толкова зависим от майка си на 40 г.
За мене би било обидно да си изяснявам семейното положение с чужди хора. Как - специално гости за сериозен разговор ли да се направи?

# 26
Тая тема ме хвърли в дълбоко възмущение. Не защото не съм се нагледала на самотни майки, които оставят децата си на бабите, за да създават семейство с нов мъж. Просто не мога да приема подобна връзка.
Каква година, какви месеци? Още при запознанството си с родителите трябва да се каже, че имаш дете. Това не е срам! Как си се съгласила да си трае?! Абсолютно неуважение към теб и детето! И да не са доволни, и да не те приемат, харесат - това си е техен проблем! Твоят е в мъжа - той се срамува и затова не го казва. Не предпазва теб от реакцията на роднините си, а себе си!

# 27
Познаваш майка му, а тя не познава детето ти? Защо?
Да, защо? newsm78

# 28
В кой град се развива действието?

За протокола - имам колега, който се ожени за колежка с дете. Не са го крили, но след събитието, детето остана да живее при майка ѝ, те си родиха друго, обаче първото никога не е било с тях.
Аз обвинявам майката за това. Няма мъж, заради който бих си оставила детето. Naughty

# 29
Аз не бих приела нормално такава ситуация.
Че ако утре се задълбочат съвсем нещата той може да поиска детето изобщо да не живее с тях. Щом след година връзка крие детето на приятелката си, какво ще става нататък?
vanesa20, а ти как стана така, че допусна цяла година да не се знае за детето ти? Ходите ли често при родителите му? Ако е рядко си обяснявам ситуацията, но само до някъде. На празници не ходите ли, не се ли чувате поне? И да не ги празнувате с тях, все става дума дали ще пътувате някъде, вкъщи ли ще сте, детето как е с почивните дни и ваканции, като има уговорка за нещо или дори в обикновен разговор.
И другия момент, с приятели не контактувате ли? Макар, че от тях е доста по-лесно да се скрие. Но все пак ти все без детето ли си като се виждате с техните и с приятели? Та това е цяла година. Или се виждате веднъж седмично?
Виждаме се с приятели ,ходим си на гости често.За мен също е странно,срещите с неговите приятели са без детето,то не е постоянно при мен,често и при баща си.

Общи условия

Активация на акаунт