Разведена с дете

• 35 272
  • 243
  •   1
Отговори
# 45
. Очевидно в неговите среди не се приема човек да е с деца от друг. В моите също е така и знам защо, какво и т.н. И ти трябва да го уважаваш и да не му причиняваш допълнителни неприятности.
Извинявай, ще си позволя да кажа нещо тук. Не знам за какви среди говорим, но да кажем, че има такива среди в които не е прието да си с някой който има деца от друг (връщаме се в 50-те и 60- те години на миналия век) във тези твои среди прието ли е да да ползваш жена за твоя си кеф. Да я използваш за задоволяване на лични нужди, но понеже във средите не било прието жената да има деца да си траеш.???

# 46
А ти сливи ли имаш в устата? Аз на твое място отивам при свекито и казвам- имам дете на седем години. Ако ви харесва ок, ако ли не- няма проблем. Мъже има достатъчно.
Мен по никакъв начин не ме е срам,това и бях решила ,казвам и така.Ако не им изнася,техен проблем.

Това е курвенски номер и е оправдано да преминеваш през главата на човека до теб само за ситуации от особен характер, а не когато трябва да си чешеш егото. Има родители, които държат да диктуват личния живот на децата им и ако нещо не им харесва, просто сгорчават живота и на детето си, и на този около него. Не знам какво толкова има за разбиране, но е в твоя полза да се вслушаш в действията му и да разбереш, че се опитва да ви предпази от нещо. И да, връзката ви може и да не е сериозна, защото не се знае дали той ще се пребори с обстоятелствата. Все пак е с теб една година, което не е малко. Но истинските му намерения ще видиш когато ще трябва да избере между това да е с теб и да го мъчи майка му или да е без теб и следоватлено дори и ти да не му дуднеш да й каже. Очевидно в неговите среди не се приема човек да е с деца от друг. В моите също е така и знам защо, какво и т.н. И ти трябва да го уважаваш и да не му причиняваш допълнителни неприятности.
Ето, намери се един да оправдае човека.
Беки, тя трябва да уважава мъжа, а той да не уважава детето й, така ли? След като е възпитан, че разведена жена с дете е пропаднала и е срамно в семейството да влезе такава жена, да си търси мома.

# 47
Не виждам нищо лошо и ненормално някой да не посвещава семейството си в това, че има деца. И това не значи, че задължително има несериозни намерения. Значи, че има роднини, които ще му вгорчат жовота. Предполагам, че не живеят като в 50-те и 60-те в една къяа всички и детето да го слагат в чувал докато минат покрай входа на майка му (задължително на първия етаж, за да чува нещо). Не смятам, че качеството на живота на жената, нито пък на детето й се нарушава от това, че майката на мъж, с когото излиза, не знае за нейното дете (естествено с тайната идея как ще го обожава - следващата тема ще е, ако не го обожава и ще се пита как е възможно  Laughing )

# 48
  • ...на безопасно
ОК Беки, да речем, че има такива "среди".
Проблемът пак остава у авторката, че не е преценила правилно мястото си и съвместимостта си с такъв тип морал.
След година време и е късно да се оплаква. Още повече да получи съвет във форум.

# 49
Не виждам нищо лошо и ненормално някой да не посвещава семейството си в това, че има деца. И това не значи, че задължително има несериозни намерения. Значи, че има роднини, които ще му вгорчат жовота. Предполагам, че не живеят като в 50-те и 60-те в една къяа всички и детето да го слагат в чувал докато минат покрай входа на майка му (задължително на първия етаж, за да чува нещо). Не смятам, че качеството на живота на жената, нито пък на детето й се нарушава от това, че майката на мъж, с когото излиза, не знае за нейното дете (естествено с тайната идея как ще го обожава - следващата тема ще е, ако не го обожава и ще се пита как е възможно  Laughing )
Има някакво противоречие тук. Говорим за мъж с който има потенциал за сериозна връзка, и после казваш... някой с който излиза. Разбира се, че ако е за някой с който излиза, не е нужно да запознава цялата му рода със личния си живот.
 Но те са постоянно заедно от година...И колкото и да се опитваш да го оправдаеш, е адски тъпо от негова стана да се страхува от маминка и какво ще кажат хората. Crossing Arms

# 50
Той би постъпвал по този начин, ако изобщо твоа е причината, ако смята да поддържа връзка без особени ангажименти в бъдеще: всеки в дома си, докато им омръзне и се разделят. За нея (след като си задава въпроса) нещата не стоят обаче по този начин и вероятно я мисли, че е във връзка, която за него не е толкова сериозна.

# 51
Той ако беше самостоятелен и не се страхуваше от маминка, отдавна да си имаше свое семейство и деца, но явно и госпожиците без деца го плашат с желанието си за брак и обвързване.

# 52
А, не, това е смешно. Мъж на 40години да се съобразява с мнението на майка си по отношение на жената, с която има връзка. Не, няма как този мъж да има сериозни намерения към тази жена.

# 53
Авторке, на 28 си, млада си, животът е пред теб, търси си истински мъж, с когото да направиш семейство и отгледаш още деца. В тази връзка аз не виждам потенциал.

# 54
И тя посреща гости вкъщи отново без те да знаят за наличието на дете.

# 55
  • Deutschland
Светлина, майка му знаеше, но всеки път щом станеше дума за детето, тя се правеше че е забравила за съществуването му и питаше - Ама ти дете ли имаш? Преструваше се, че припада, че еди кво си, гълташе успокоителни и т.н Изключително зъл, злобен и егоистичен характер

# 56
  • София
И тя посреща гости вкъщи отново без те да знаят за наличието на дете.
Според мене това няма как да стане. В дома и все ще има някаква следа от детето - учебници,  играчки, дреха на закачалка в коридора, четка за зъби. Ако майката ги разчиства  преди да дойдат гостите за мене тя си е виновна за всичко.

# 57
  • Бургас
Аз си мисля за горкото дете. Подхвърлят го от баща му, при майка му, но при майка му е не пълноправен член от семейството. Крият го от приятели и познати...
 Tired
и аз за това си мислех, нерядко родителите  подценяват детската интуиция и интелект; много вероятно е детето да усеща и преживява болезнено тази позиция на персона нон грата...

# 58
Светлина, майка му знаеше, но всеки път щом станеше дума за детето, тя се правеше че е забравила за съществуването му и питаше - Ама ти дете ли имаш? Преструваше се, че припада, че еди кво си, гълташе успокоителни и т.н Изключително зъл, злобен и егоистичен характер
Joy Ама с какви хора общувате? Разделена съм с бащата на дъщеря ми, щото не сме били женени. Не смятам да крия занапред съществуването на толкова важно същество, щото муньо го е страх от маминка.

# 59
  • Най-красивата страна
Имам приятелка,която е женена от 15 години за мъж с дете от първи брак и родителите и още не знаят нито,че той е бил женен преди,нито че има още едно дете.

Общи условия

Активация на акаунт