Разведена с дете

• 35 322
  • 243
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам различно мнение. /Динчо, писали сме заедно/

Излиза, че и ТИ криеш детето си.  От родителите му, от себе си, от съседите?....Това са подробности....
 Айде, той му е никакъв, но ТИ? Ти си майка и това същество е неразривна част от теб.
Ти си поставила отношенията ви на тази плоскост още в самото начало.
Струва си да се замислиш над това.

Прощавай, ама заради единия х-й не си струва да неглижираш съществуването на детето си!

И аз има дете, но никога при никакви обстоятелства не съм усещала и намек да се поскрие детето ми от хората около мен. Немислимо е. Абсурд.
Абсолютно съм съгласна с теб

# 76
Ерген на 40, живеещ вероятно с майка си - разбираемо е поведението му. Аз съм била в почти същата ситуация, но по мое желание. Майката на моя се запозна с дъщеря ми едва миналата Коледа, но както казах аз исках така. Баща му познава детето отдавна, близки са много, но с майката зорлем направих компромис.
Според мен и в майка му е проблема.Няколко пъти чувам :каквото кажа аз,така,че...

# 77
  • Deutschland
Ванеса, той с майка си ли живее? Как така, каквото тя каже уффф. Зависим ли е финансово от нея?

# 78
  • София
Няма как проблема да е в майката. Проблема е в твоя човек. Ако той държи на вас двамата ще се наложи над Мама.
Може би си му, удобна така - без ангажименти към детето.
Но нещо друго се замислих - за разликата ви във възрастта. По-горе споменаха, че ти си на 28, той на 40. Сега може и да не ти пречи. Но ако останете заедно след  време сигрурто ще се почувства. Той по-млад няма да става.

# 79
 vanesa20, в крайна сметка какво те интересува, дали майка му знае за детето ти или не. Голямата прокопия ако свекървата е информирана, освен ако не те замъкне да съжителствате заедно с нея. Но според мен това е твоя работа да уведомиш, когото искаш за детето, а не на приятеля ти.
Момичетата са ти казали - при разговор казваш "дъщеря ми/сина ми....."

Ти преди 7 години си родила, улегнала жена, какво си седнала и си се зачудила редно ли е или не родата на гаджето ти да знаят имаш или нямаш деца. Колкото по-малко допирни точки имаш с тях, толкова по-добре. Пък и ще си най-глупавата майка, ако си зарежеш детето и отидеш да се занимаваш с някакви свекъри и свекърви.

оххх оххх, ама той "стар ерген ли е"  Grinning 40 годишен, до сега не е ли създал някое семейство. Ако ми кажеш, че и живее при мама в детската стая  Joy загубена кауза. Стой си с детето, там където си и ако иска...аз така бих постъпила. Но ти щом си на 28, явно още не си увряла - търсиш си принца на бял кон.

# 80
Ако някой ми спретне такава постановка със затаяване на истината и недомлъвки, познай колко ще му вярвам, вземам сериозно и ще ми бъде приятен. Между другото, този мъж или е мухльо на 40г. или не му пука за връзката ви, за теб и още по - малко за твоето дете.
За мен, постановката си я е спретнала авторката.
В началните месеци на връзката, да не запознае детето с новия човек, е нормално- все пак, не можеш да бъркаш в душичката му...........
Но, тя хем го е запознала, хем е продължила да излиза с приятели и роднини като неангажирана с нищо, жена.
Тя е тази, която също е пазела тайната от всички.
Защо, идея нямам!? newsm78
Не съм го крила умишлено,а явно така излиза сега,исках да видя кога ще се реши да каже.Първа среща с майка му и да и кажа още тогава,да кажем рано е ,после се почва едно отлагане за "най-подходящия"момент,който никога не идва .После жената и беше дълго време болна и пак нямаше как и то времето си мина.Според мен отдавна са се сетили ,аз на празници ,събота,неделя,даже и като беше отпуска не съм била там.

# 81
За да се води обвързана, с приятел. А дали е така...
Или пък да го върже по-дълго време за себе си.
Човека може само да се забавлява, да няма сериозни намерения.
Наистина - жалко за детето. Не е малко, разбира нещата.
И пак да попитам - като са при нея гостите - как крие следите на детето в дома му?

Никога не са ми идвали на гости,нито родата,нито приятелите му.

# 82
Ванеса, те не са ли те питали - разведена ли си, деца имаш ли? Вярно, че си млада, но не е необичайно хората да са разведени с деца още на по 25-26.

# 83
Ванеса, той с майка си ли живее? Как така, каквото тя каже уффф. Зависим ли е финансово от нея?
С майка си живее,зависим не знам до каква степен ,финансово не.

# 84
Ванеса, те не са ли те питали - разведена ли си, деца имаш ли? Вярно, че си млада, но не е необичайно хората да са разведени с деца още на по 25-26.

Майка му ме е питала да си намеря работа в техния квартал .Пита няма ли да се женим,такива работи.Благодаря за мненията ,още днес ще му кажа че явно не съм много важна,щом игнорира съществуването на детето.И той както си реши.Аз и 5 години да го чакам,няма да поеме инициатива.Той си е такъв,обикновено чувам"както кажеш","когато кажеш",ама защо все аз да казвам,имам на кого да казвам .Така де ,да не е на 7.

# 85
Благодаря Ви дами за отделеното време,ще ви кажа как са се развили събитията.

# 86
Майка му ти пати дали ще се жените!?!? Олеле ще падна  Joy

# 87
Той живее с майка си? На 40 години? И за 1 година няма "подходящ" момент да каже, че приятелката му има дете? Тя била болна(и новината за детето ще я доубие ли?  Rolling Eyes )?

Някакви емоции от сорта на "Ще ходим да приберем детето на Ванеса от детска градина.", "Днес празнувахме първи учебен ден на Гошко.", "Днес е рождения ден на Гошко.", няма ли във Вашето измислено семейство?

Като сте двойка къде се срещате? У тях (при мама?), у вас, на хотел, в парковете?
И последно - ти луда ли си да се занимаваш с такъв мъж?  Crazy Бягай далеч!

# 88
  • София
Ако някой ми спретне такава постановка със затаяване на истината и недомлъвки, познай колко ще му вярвам, вземам сериозно и ще ми бъде приятен. Между другото, този мъж или е мухльо на 40г. или не му пука за връзката ви, за теб и още по - малко за твоето дете.
За мен, постановката си я е спретнала авторката.
В началните месеци на връзката, да не запознае детето с новия човек, е нормално- все пак, не можеш да бъркаш в душичката му...........
Но, тя хем го е запознала, хем е продължила да излиза с приятели и роднини като неангажирана с нищо, жена.
Тя е тази, която също е пазела тайната от всички.
Защо, идея нямам!? newsm78
Не съм го крила умишлено,а явно така излиза сега,исках да видя кога ще се реши да каже.Първа среща с майка му и да и кажа още тогава,да кажем рано е ,после се почва едно отлагане за "най-подходящия"момент,който никога не идва .После жената и беше дълго време болна и пак нямаше как и то времето си мина.Според мен отдавна са се сетили ,аз на празници ,събота,неделя,даже и като беше отпуска не съм била там.

Авторке, детето си е твой ангажимент и това "исках да видя, кога ще се реши ..." и "най - подходящия момент4 и "рано" при първа среща - са си чиста проба протакане, мотане, затаяване от твоя страна. Ясно, че искаш да се докараш пред мама, но на гърба на собственото ти дете... не го приемам и за мен е ясно, че не си си осъзнала приоритетите. Виждаш, че всички пишещи горе - долу сме на едно мнение - нищо чудно да решиш да затвориш темата, защото не ти изнася - но наистина, вземи се в ръце и мисли ПЪРВО за детето си в следващите си връзки, защото съм сигурна, че 40годишното мамино синче ще даде отбой рано или късно.

# 89
На мен ми е любопитно как са отношенията между приятеля и детето на фона на всичко казано за тайната на съществуването му...

Общи условия

Активация на акаунт