MasterChef България - сезон II (02.05. - 08.05.2016г.)

• 51 862
  • 451
  •   1
Отговори
  • España (Плевен)

M@sterChef е кулинарно телевизионно реалити шоу като избраните участници са любители кулинари, а не професионалисти. Всички ще трябва да докажат своя талант, характер, техника и въображение. Те ще преминат през тежки и инфарктни изпитания като стрес тест, битка за имунитет, тест за креативност, отборни битки, елиминации и мастъркласове...Един от новите елементи в регламента на шоуто е  „внезапна смърт” – освен при елиминациите, журито ще има право да освобождава участници във всеки етап ако те изменят на професионалното поведение в кухнята.
Телевизионният формат за таланти е продуциран в повече от 34 държави. Излъчва се буквално всяка минута в някоя  точка по света.

Наградата за победителя в 'MasterChef' 2016 България е 100 000 лева.

шеф Андре Токев                         шеф Виктор Ангелов                         шеф Петър Михалчев
ANDRe                                             Chef’s                                                MIYABI

Участници:

Георги                             Евгени                         Елизабет                           Йоана

Калоян                        Лъчезар                      Цветелина                       Мая

Севда                              Любо                         Весела                           Димитрия

Махсун                              Милена                           Моника                          Събин

MasterChef

Facebook

Темите от 1 сезон

Сезон 2:
~ 01.03.2016 ~   (7.03. - 13.03.2016г.)  (14.03. - 20.03.2016г.)  (21.03. - 27.03.2016г.)
(28.03. - 03.04.2016г.)  (04.04. - 10.04.2016г.)  (11.04. - 17.04.2016г.) (18.04. - 24.04.2016г.)
(25.04. - 01.05.2016г.)

За любители с любители:

Скрит текст:

Цветелина                         Евгени                                      

Милена                              Весела

Севда

Анкета:   (25.04. - 01.05.2016г.)
Тази седмица искате да си тръгне...?

Севда      99 (29%)
Цветелина      79 (23%)
Йоана             57 (16%)
Мая                45 (13%)
Елизабет        19 (5%)
Евгени           15 (4%)
Калоян           12 (3%)
Георги             7 (2%)
Любо               5 (1%)
Лъчезар           1 (0%)

# 1
  • España (Плевен)
Следващата седмица в MasterChef кутията ще е по-висока от всякога!

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/sledvashtata-sedmica- … -ot-vsjakoga.html

Любо: Започнах да готвя, за да пресъздам вкусовете на храните от детството ми

След 4 години в Етиопия и 7 в Либия любител готвачът се връща в България

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/ljubo-zapochnah-da-go … detstvoto-mi.html

Излезе подробното промо за понеделник - диетични продукти, Биляна Йотовска и Лео Бианки  Wink

http://masterchef.btv.bg/article/news/biljana-jotovska-i-leo-bia … dealna-pasta.html

Тук ги има всички епизоди от 1-ви. Разделени са по на 2 части, но като си пуснете епизод 1, част 1, автоматично се зареждат след него част 2, после епизод 2 и т.н. Нещо като плейлист Simple Smile

https://www.youtube.com/channel/UCBHFwBBvfRADEnrqwCT537w

# 2
В анкетата гласувах за Лъчо и Калоян.
От жените нито една не е за финал да не кажа изобщо за шоуто според мен

# 3
Още не съм прочела какво им предстои тази вечер.
Чудя се дали ще издържа или ще надникна в линка.

Благодаря за темата, К А Т И!  bouquet

# 4
Гласувах За Лъчо, Георги и Калоян, но не защото са ме впечатлили, а защото другите са ме разочаровали по някакъв начин.
С две думи, все ми е тая кой ще спечели този сезон  Laughing

# 5
Всъщност, ако може да попитам, първи или втори сезон ви е по-интересен?

# 6
  • Варна, Пловдив
Първи сезон беше по-интересен, не пропусках нищо от него, сега ми е безразлично, епизодите от мин. седмица не съм ги гледала още, тук е по-забавно да чета. Ако ми дойде желанието ще ги прехвърля набързо. Нямам фаворит. Не искам драми, а готвене.  Crossing Arms

# 7
Благодаря за темата bouquet Едва снощи изгледах епизодите от миналата седмица и съм разочарована от отпадането на Любо. Според мен Георги не блести с нищо и е време да си ходи. На всичко отгоре ме дразни с говора си - много от думите ги изговаря неправилно. Във финалната тройка искам да са Евгени, Лъчо и Калоян. Жените са супер безинтересни.

# 8
  • София
Благодаря на К А Т И за новата тема!   bouquet

Не мога изобщо да посоча фаворит за финал, нямам засега, но и мисля, че трудно ще ми се очертае.

На зададения въпрос - първи сезон ми беше много по-интересен, определено.

# 9
На финала искам дагледам двубой между Евгени и Лъчо:)
Калоян ми стана много антипатичен -след като беше избран за имунитет ,си показа магариите и не ми хареса отношението му към останалите като капитан на отбора...

# 10
  • София-Младост
Аз изгледах накуп сериите от първи сезон...доста по-интересен е и преставянето е на по-високо ниво. Сега Калоян се опитва чат-пат да направи нещо по-така, Евгени също...а в първият Боян, Симеон, Стефан, ти...повечето непрекъснато експериментираха. Тук се залага малко на сигурното.

# 11

Първия сезон беше в пъти по интересен и по впечатляващ
Самите вие участниците бяхте къде ,къде по интересни и по умеещи
Там имах много фаворити и ми беше мъчно за всеки отпаднал/без Нордел/ Joy Joy
Толкова креативни идеи имахте във вашия сезон ,толкова интересни ястия и красиви чинии
Сега са много по зле от вас ,жените не ги изтрайвам нито една
За готварските умения на повечето не ми се коментира
И това го пиша не защото ти питаш и ти си участвал в първия сезон , а защото е факт

# 12
  • Майничка
Благодаря за темата! bouquet

Не съм сигурна кого искам да видя на финал. То и в първия сезон не бях, който стигне - той да е. Не съм достатъчно компетентна да преценя, а чак симпатии и антипатии нямам, та да гласувам по сърце. Затова връщането на състезател като опция не ме кефи. Laughing
В първия сезон имаше повече разнообразие - като продукти, познания, идеи, представяне, затова и повече ми хареса. Вторият донякъде се мъчи "с пръ.ня боя да прави"...

# 13
  • До морето
Лъчо, Калоян и Евгени! Не мога да повярвам, че Цвета и Севда са още в играта.

# 14

Първият сезон за мен беше по-интересен като готвене, техники, продукти и т.н, в текущия готвенето е на доста аматьорско ниво...

Общи условия

Активация на акаунт