MasterChef България - сезон II (02.05. - 08.05.2016г.)

• 51 950
  • 451
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А еротичното сваляне на престилката на Биляна  Joy
Цвета верно си е за елиминация, не се справя и видимо е много назад в сравнение с другите.

# 76
Според мен Георги е аут тая седмица. Беше добър съвсем в началото от тогава все нещо не му се получават нещата. Другите имат възходи и падения, при него са само падения. Цвета и тя нищо хубаво в последно време, но най вероятно Георги си заминава.

# 77
  • София
Днешните гости никак не ме впечатлиха, Йотовска със супер дразнещ глас, даваше акъл за здравословна храна, а всъщност сигурно блъска количества анаболи и други неизвестни субстанции  ooooh!  Тоя пъ Лео, 20 години тука живее, пък не се научи да говори...а и е изтъркан до краен предел.
Браво на Лъчо, той ми е фаворит за победител, стискам му палци  Sunglasses

# 78
  • Майничка
Цвета и Георги вървят към финализиране, не към финал. Той по-красиво, де, но все така целеустремено.
В първия сезон Симеон май беше оцветил някаква паста с мастило от сепия. Впрочем, последната година не съм виждала такова мастило в търговската мрежа (или не съм знаела къде да гледам), само оцветена паста.

# 79
Цветка утре ще се изпържи.. Да я видим колко ще е уверена.. Днес хич не й беше ден
 Севда днес беше на заден план.

# 80
Аз не мога да се примиря, след толкова фалове на Цвета е още там, а Любо го няма.......а можеше да покаже интересни неща, но явно не показа интрига  и решиха да се отърват от него.

# 81
  • София
Биляна Йотовска по потник ли беше?  ooooh! https://www.facebook.com/BG.MasterChef/photos/a.663864077065945. … ype=3&theater Добре че престилката й беше леко по-дълга, да я поприкрива. Заради детската аудитория, не че нещо....
Разбрахме, че е издала книга. И толкова. Някаква кулинарна идея така и не се чу да дава. От всичките продукти, които беше подбрала, щяла да направи палачинка от белтъци. Много оригинално.... За какво изобщо беше появата й в предаването?
Иначе - идеите на участниците ми харесаха. Бих опитала всяка от чиниите. Simple Smile

Цвета отдавна няма място в предаването. Нито идеите й са добри, нито реализацията им.
Георги поне има оригинални хрувания. Презентациите му обикновено са много добри. Жалко, че нещо все не му достига.

# 82
 Simple SmileСтрува ми, се идеята с Биляна Йотовска си е била продуктово позициониране, да ни запознаят че е издала книга.

# 83
  • Велико Търново
Аз бях за Лъчо - може да е било много вкусно ястието на Йоана, ама ...омлет - знаем, знаем, че е добра на яйцата Stop
Хареса ми Лъчо и с това, че не се отказа от идеята си и реши да рискува - честно казано, странно изглежда това черно тесто, но явно вкусът е бил добър.
Надявам се жена да си тръгне тази седмица - много мъже отлетяха, а от жените не виждам "достойна за титлата Мастършеф" Simple Smile Цвета е за изгонване - много отдавна не й се получават добре нещата, и все се отървава на косъм.

# 84
  • До морето
Аз съм яла паста с мастило от сепия, не е чак толкова необикновено, може би пълнежът на Лъчо е бил необичаен - какво кложи, че не се сещам?

# 85
А еротичното сваляне на престилката на Биляна  Joy
Цвета верно си е за елиминация, не се справя и видимо е много назад в сравнение с другите.

И аз съм на мнение, че Цвета ще си тръгне.

# 86
Лъчо каква реплика каза, нещо от дядо си запомнил.

# 87
  • Sofia
Лео ми е симпатичен, Йотовска беше напълно излишна.

# 88
  • София
Едната злоба си тръгва с внезапна смърт, другата на елиминации Simple Smile Май много искам  Laughing

# 89
Биляна Йотовска по потник ли беше?  ooooh! https://www.facebook.com/BG.MasterChef/photos/a.663864077065945. … ype=3&theater Добре че престилката й беше леко по-дълга, да я поприкрива. Заради детската аудитория, не че нещо....
Разбрахме, че е издала книга. И толкова. Някаква кулинарна идея така и не се чу да дава. От всичките продукти, които беше подбрала, щяла да направи палачинка от белтъци. Много оригинално.... За какво изобщо беше появата й в предаването?
Иначе - идеите на участниците ми харесаха. Бих опитала всяка от чиниите. Simple Smile

Тя после свали престилката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт