MasterChef България - сезон II (02.05. - 08.05.2016г.)

• 51 943
  • 451
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Това, че ми беше мнооого трудно да отговоря в анкетата, е показателно колко зле е този сезон... Гласувах за Лъчо, и то защото ми е симпатичен, не толкова, че е добър.

# 31
Добре, че поне МШ ще има днес, интересно ще е

# 32
  • Велико Търново
Да, някаква дългокрака мадама ли ще излиза от кутията Wink и после ще гостува Лео Peace

# 33
В този сезон най-измъчени са отборните игри - на такива буламачи и бъркочи се нагледах, че чак мен ме хваща срам пред телевизора  ooooh!

# 34
  • Испания
В този сезон най-измъчени са отборните игри - на такива буламачи и бъркочи се нагледах, че чак мен ме хваща срам пред телевизора  ooooh!

Манджурляци.  Joy

# 35
На мен ми се струва ,че в този сезон участниците не ескпериментират.Не знам защо - от незнание ли ,от страх от риск ли
Имам чувството ,че всеки чака задача от област в която той се смята за силен- азиатско ,вегетарианско ,сладкиш ,яйца и т. н.
Всеки един си мисли че като му се падне нещо от неговата " специалност" той ще блесне и никой някак си не рискува,не пробва ,няма го това въображение
Сякаш повече разчитат да вървят напред не толкова на своите умения колкото на провалите на другите

За това може би и е по слаб сезона.Не знам ,така си разсъждавам

# 36
Трябва да са наясно, че задачите  различни, което предполага базови познания по различни видове кухни и техники.
Спомням си СТефан от миналия сезон, който също два три пъти беше казал, че не е готвил с определени продукти, но е гледал и чел еди какви си рецепти за него.
Проблема е комплексен, не само участниците, сценаристите, които ни натрапват жълтини, на моменти като зрител въобще не оставам убедена, че състезанието е честно и не се толерират някои участници, едни за едно нещо изхвърчат, при други се подминава. Иска ми се критерия да е по-ясен, кое се смятат за основно грешка и кое не толкова?
Кое е водещото вкуса или презентация?
А пък и тия еднакви реплики, които им слагат между техните -готов/а съм да бъда лидер,  и т.н. и тук там нещо лично от участниците определено не ми харесват и завършваме с тоя е виновен, един двама търсеха грешката в себе си.Вкарването им в определени типажи - Laughingе нясой няма нужда и са си натюр.
Комплексен е проблема и участниците са по-слаби, а след миналогодишния успех екипа на предаването като че ли е станал по - небрежен.

# 37
  • Ню Йорк
Объркахте ме с тая анкета, аха и да гласувам за Севда Wink

На въпроса на Дарин:  1ви сезон беше в пъти по-интересен, за съжаление. По тази схема може трети да е последен или даже и да не се снима.

Между другото юни почва новия сезон на американския МШ Simple Smile

# 38
Калоян и Лъчо в анкетата.Всички жени са свободни да си ходят Laughing

# 39
Аз съм останала с впечатлението, че Евгени е от най-добрите. Калоян ме дразни безумно с това "мачкай". Издава страшни комплекси, а така мразя мъже с комплекси...Мен Севда не ме дразни, напротив. Смятам, че е фина и чувствителна жена, възпитана. Вероятно няма качествата да работи под голямо напрежение и се разстройва повече от необходимото, но много се старае. Най-много пък се изненадах, че масов фаворит е Лъчо. Аз съм останала с впечатлението, че е посредствен. Сега ще го наблюдавам повече, за да видя дали съм го подценила.

# 40
  • До морето
Е, то аз Евгени и Лъчо до онзи ден ги бърках, какво остава за други те, а уж съм фенка и не съм пропуснала епизод. Много, много е бозав този сезон. Извинявам се, но за тези буламачи миналата седмица в отборното на Севда трябваше да и вземат имунитета и да я пратят на елиминации. Още ми се повдига от отворената им лазаня   Sick

# 41
  • Mediterraneo
Извинявам се, но за тези буламачи миналата седмица в отборното на Севда трябваше да и вземат имунитета и да я пратят на елиминации.

Категорично!

# 42
Извинявам се, но за тези буламачи миналата седмица в отборното на Севда трябваше да и вземат имунитета и да я пратят на елиминации.

Категорично!
Или внезапна смърт.

# 43
Севда днес ми харесва визуално ама Билянка май без сутиен?!  Thinking

# 44
  • Sofia
Пфу,Биляна ми е много вулгарна в тая рокля  Stop.Гъз, зърна...можеше нещо по-шик да облече  Crossing Arms Коремът й е по-голям от моя, ни ребро,ни кокал се види  Shocked
Но аз по-принцип я намирам за груба и мъжествена,дори  Crazy.

ЦветКа никаква я няма, как надничаше в чинията на Жорко за идея. hahaha
Браво,Лъч  Hug! Подценяват го и си признаха  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт