Uraaa! Плуване за бебета!!!!!

• 43 586
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ей, т'ва вече е друго нещо! Намерих и малки памперси за плуване - има в "Бъгс Бъни" на Патриарха.

# 106
Ей, ама защо никой не пише в тази темичка?!  Flushed На мен вече взе да ми става неудобно.  Embarassed

Рали, пък и останалите, ето ви картата, за по-сигурно: http://www.sbrbankya.hit.bg/KARTA.jpg . Иначе се чакаме с инструкторката на рецепцията.

Сия, ние тази седмица няма да идваме - нямаме си още бански  Laughing Иначе засега всеки ден се тренираме във ваната newsm37, но не сме стигнали още до температура 30 градуса. smile3549
За другия петък обаче твърдо съм решила да се пробваме в басейна  sport027  (Ако Александра има възможност, разбира се).

# 107
  • София
Абе, то и ние не сме още на 30 градуса, че мен нещо ме болеше гърлото и ме беше страх да не я разболея и нея. Но вече няма за кога да отлагаме.

# 108
  • София
Сия, кога ще тръгвате утре? Кой ще ви кара? Лошото е, че аз преди това ще бъда в Слатина иначе можеше да карам след вас.

# 109
  • София
Сигурно таткото, като си дойде от работа. Другата мама също е от Лозенец (междудругото съвсем случайно). Ще ти пусна на лични моя GSM, нищо, че и аз не се сещам къде точно се намира х-л "Ясен".  Wink

# 110
  • София
Рали, момичета, искате ли да се чакаме в 18:40 часа на площада в Банкя?[/b]

# 111
Момичета, за ваша информация, в магазина на Чико (срещу входа на Южния парк откъм кв. "Стрелбище", бивш "Малкия принц") са пуснали памперси за плуване на Хъджис, само че най-малките започват от 11 кг. Ако някой е виждал вече да продават по-малки в района на центъра или Лозенец, ще съм му благодарна, ако каже.

И в Англия не съм виждала по-малък размер памперси за плуване! Но и тези стават, и за двумесечно!

# 112
  • София
Момичета, за ваша информация, в магазина на Чико (срещу входа на Южния парк откъм кв. "Стрелбище", бивш "Малкия принц") са пуснали памперси за плуване на Хъджис, само че най-малките започват от 11 кг. Ако някой е виждал вече да продават по-малки в района на центъра или Лозенец, ще съм му благодарна, ако каже.

И в Англия не съм виждала по-малък размер памперси за плуване! Но и тези стават, и за двумесечно!

Ей, т'ва вече е друго нещо! Намерих и малки памперси за плуване - има в "Бъгс Бъни" на Патриарха.

Huggies - Little Swimmers: 16-26lb/ 7-12 kg. Наш'те са цикламени с лилаво.

# 113
  • Bristol

Има има. Аз съм купила от 7-11, само такива имаше в малкото Теско. По-късно намерих и по-големи, но за да има избор трябва да отидеш в голям магазин.
Ние пропуснахме плуването днес заради мен  Rolling Eyes много ме е яд. Не мога да се престраша да се шопна в басейна с тампон. Някой правил ли го е? Мъж ми вика да пробвам, ако видя че давам фира да излизам, но аз не смея  Embarassed

# 114
  • София
м_е_р_и, аз съм пробвала в морето (с тампнон, де - б. а.) и фаулове (т'ва така ли се пишеше?  newsm78 съвсем съм оглупяла от висене пред компа!) не е имало. Хем преди да родя цикълът ми беше една река с извинение. Сега не знам, че за година и половина само веднъж (цикъла, де - б. а.), та не се брои. За басейн, при това с бебоци, не знам...

P. S. Един много известен български "женски" доктор също ми е казвал преди време, че в такова състояние може на плуване, само че задължително с тампон. Мале, и аз съм станала една срамежлива. Embarassed

# 115
  • София
Сия, как е Ади? Успокои ли се? Калоян предрема в колата и заспа чак сега(23.00)

# 116
  • Bristol
Сия, мерси за информацията! Ще взема да се престраша следващия път  Embarassed Днес обаче го пропуснах. Решила съм да компенсирам пропуска днес и ще помъкна цялото семейство на плуване в неделя. Дано сме във форма и настроение след партито за Гергьовден  Crazy
Не казвате как мина плуването на бебоците днес. Плакаха ли в басейна или се радваха?

# 117
  • София
Разказвайте за плуването!!!! Да знам за какво да се подготвя следващия път!
Ние бяхме солидарни с вас, но във ваната. Но вместо да се умори - 2 часа след това се приспивахме.

# 118
  • Bristol
Моята много се уморява след плуването. Но ние плуваме сутрин към 9 или обедно време, когато е урока. След това винаги й давам да похапнем в кафето и докато се приберем в къщи тя вече едвам държи очите отворени  Laughing Слагам в леглото и спи по около 2 часа, а веднъж даже 2 и половина  Mr. Green
ПС: Случайно попаднах на темичка за плуването в Нашите деца. Може и да ви е интересна, ако не сте я видели: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88388.0

Последна редакция: сб, 06 май 2006, 02:48 от м_е_р_и

# 119
  • София
Рали, Ади се успокои все едно нищо не е било и пак си е същото усмихнато бебе. Та за мамите, които не бяха днес на плуване - Ади просто орева орталъка! Изкара ангелите на всичко живо, така се е драла. Наплака се за всичките 9 месеца, когато беше сравнително спокойна. Междудругото я бяха обявили за най-кроткото бебе в Южния парк - на разходка все беше много "примерна", изпълнения от сорта да я хвана да гризе четката на прахоскумачката (тогава едва не припаднах!) се случваха само вкъщи. Но днес на басейна като се изплашихме от ония ми ти плочки, оная ми ти вода и рев, рев. С инструкторката се разбрахме да изчакаме около месец и започваме пак, само че в наш'та вана. Тогава ще е по-топло и ще можем да я пълним с бойлера. Лек ден , пък на басейна май ще се срещнем пак малко по-нататък!

Общи условия

Активация на акаунт