WIZZ AIR - 22

• 107 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Прегледах темата от миналата година, мисля, че през май не е имало друго намаление преди това за РД

мерсиии  bouquet

# 16
И аз да си повторя въпроса от пр. тема - щом днес има 20 %, дали за р.д. ще има по-голяма отстъпка ( както мин. година 2 билета на цената на 1 )

Та, дали да купувам сега или да изчакам рд ?  newsm78
Това няма как да го знаем предварително.  Laughing
Какво правя аз - когато цената ме устройва, без да чакам промоции или намаления, купувам билети.  Peace

Благодаря
Ами това е, че не ме усройват цените ( пак са ги вдигнали и уж намалени), не исках да знаете предварително , а дали предните години сте наблюдавали съшия сценарий - дали е имало намаления в началото на май и после за рд отново
Миналата година не е имало намаление в началото на м.май.
Това не означава, че няма да има намаление за РД.
Всяка година е различно.
През 2014г. имаше намаление на 1-ви май и след това на 19-ти беше промоцията 2 за 1.

# 17
И аз тук в очакване на 19.05:)

# 18
С Мимии днес си четем мислите  и публикуваме едновременно  Mr. Green

# 19
С Мимии днес си четем мислите  и публикуваме едновременно  Mr. Green
Hug
Не само днес!  Laughing

# 20
Здравейте!
Искам да споделя инфо, може на някого да му е от полза. Преди време беше коментирано дали минават или не Нутела-та и подобни кремообразни продукти. Понеже имаше пртивоположни мнения, се включвам да потвърдя, че не минава. Пресни впечатления от летището в Болоня, преди 3 дни. На скенера изписка, имахме по един буркан от най-големите във всеки багаж и заминаха...  Cry

# 21
Напоследък често пускат намаления, та нищо не пречи и за 19 май да има. Все пак гаранция няма.

# 22
Благодаря за темата Peace
А на такива намаления, като днешното, само цената на билета ли е по- ниска или и цената на багажа?

# 23
  • София
Извинете, вероятно е коментирано, но дали промоцията за рождените дни на Уиз е валидна за всички или само за членове на клуба? И още един въпрос: възможно ли е някак системата да бъде излъгана и да закупя три билета от моят профил, без да пътувам аз /само аз съм член/?
Благодаря предварително.

# 24
Аз пък имам следния въпрос, по повод намаленията за рождения ден на Уиз.

Ако офертата е два билета на цената на един, да речем си купувам един билет за 200 лв, и един за друг полет за 40 лв. Колко трябва да платя, 200 лв. или 120 лв. /240:2/.
Че миналата година купувах 4 билета за един и същ полет и сега реално не знам какво се прави, ако купуваме на различна цена.

# 25
два билета на цената на един означава да пътуват двама души заедно, не два билета до различни места

# 26
И аз тук, за да следя Малта, пък и други местенца  Peace Благодаря за темата  bouquet

# 27
Извинете, вероятно е коментирано, но дали промоцията за рождените дни на Уиз е валидна за всички или само за членове на клуба? И още един въпрос: възможно ли е някак системата да бъде излъгана и да закупя три билета от моят профил, без да пътувам аз /само аз съм член/?
Благодаря предварително.

Всякак може да купиш 3 билета, но ако самия член на клуба не лети няма да има намаление за членство.

# 28
Благодаря за темата Peace
А на такива намаления, като днешното, само цената на билета ли е по- ниска или и цената на багажа?

Само билета. Понякога специално правят намаления за багажа, но по-рядко.

# 29
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт