WIZZ AIR - 22

• 107 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за отговора.
А, промоцията на рождените дни на Уиз, само за членове ли е била през миналите години или за всички?

# 31
  • Пловдив
Мими страхотна си,както винаги. bouquet

# 32
Хм, преди малко видях, че имам някакъв баланс в wiz сметка - в коментар се споменава booking.com promo - явно съм резервирала в някакъв момент хотел, но стигайки до booking през сайта на wizz.
Някой плащал ли е частично резервация с wizz сметка, а остатъкът - с кредитна карта. Доколкото четох, би могло да се направи по този начин. При плащане също така имам опция да платя с wizz сметка.
Добре, че днес си резервирах само билети за връщане, че все още не ми се нравят цените на отиване - за отиването ще си използвам и "бонусчето" от wizz сметка (ако мога, де Simple Smile )

# 33
Благодаря за отговора.
А, промоцията на рождените дни на Уиз, само за членове ли е била през миналите години или за всички?
Миналите две години беше за всички.

# 34
  • Sofia
Мими,  bouquet

Хм, преди малко видях, че имам някакъв баланс в wiz сметка - в коментар се споменава booking.com promo - явно съм резервирала в някакъв момент хотел, но стигайки до booking през сайта на wizz.
Някой плащал ли е частично резервация с wizz сметка, а остатъкът - с кредитна карта.
Да, може.

# 35
Мими,  bouquet

Някой плащал ли е частично резервация с wizz сметка, а остатъкът - с кредитна карта.
Да, може.

Чудничко, мерси!

# 36
 Peace
Днес с минус 20% ...а цените дигнати от вчера Mr. Green

# 37
Благодаря на Мимии за темата и за всички съвети, които давате. И аз чакам РД на уиз ер, все си мисля, че промоцията 2 на цената на 1 ще я има. Ако искам обаче да си купя билети до Милано примерно и после с прикачване до друга дестинация, дали имам право пак на това намаление? Стават реално два полета на отиване и два полета на връщане? Някой ако е пробвал, нека сподели. Интересува ме така също дали може да се купят билети до две различни дестинации за различни периоди и дали пак ще важи намалението?

# 38
  • Sofia
А при купуване на 3 билета при въпросната рожденическа промоция какво се случва? Системата автоматично ли си смята двата за един или ще трябва да се купуват поотделно?

# 39
Peace

Аз си дебнах един билет и до към обяд си стоеше на цената от вчера + намаление, но вече се вдигна.

# 40
Благодаря на Мимии за темата и за всички съвети, които давате. И аз чакам РД на уиз ер, все си мисля, че промоцията 2 на цената на 1 ще я има. Ако искам обаче да си купя билети до Милано примерно и после с прикачване до друга дестинация, дали имам право пак на това намаление? Стават реално два полета на отиване и два полета на връщане? Някой ако е пробвал, нека сподели. Интересува ме така също дали може да се купят билети до две различни дестинации за различни периоди и дали пак ще важи намалението?
Да. Можеш да купиш и за два полета. Ако не бъркам имаше ограничения до 6 човека в резервация.

А при купуване на 3 билета при въпросната рожденическа промоция какво се случва? Системата автоматично ли си смята двата за един или ще трябва да се купуват поотделно?

Системата си ги смята, но не пречи да провериш, като симулираш покупката на два и после три билета.  Laughing

# 41
  • в града на вечния купон
Аз си взех 4 билета за Будапеща, но се чудя дали да ги платя  newsm78

# 42
  • срещу двата комина :)))
мерси за темата  Hug

# 43
Peace

Аз си дебнах един билет и до към обяд си стоеше на цената от вчера + намаление, но вече се вдигна.
Аз също си следях едни билетчета, на които се чудех от известно време и реално имаше отстъпка, макар и малка. Така, че след месец пътуваме за РД на мъжо - аз, той и детето до Бари за 120,97 лв двупосочно без багаж, с дискаунт, тримата. Доволна съм. В тази цена ми влезе и смяна на място, че ни бяха сложи на различни редове.

# 44
Благодаря за темата  bouquet

Купих си билети за Рим на страхотна цена за след 10 дни, не взех допълнителен багаж и сега се колебая дали да не закупя голям салонен,защото имам съмнение, че няма да ми е достатъчен малкият. С колко по-скъпо ще ми бъде, в сравнение с това, ако бях избрала този вид багаж в момента на закупуване на билета? Имаше оскъпяване, нали?

Общи условия

Активация на акаунт