WIZZ AIR - 22

• 107 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Хасково
Не се лъжете от лошо написани статии - изгодно е да се купуват цигари от безмитния само ако летите за страна извън ЕС - Турция, Мароко, Египет и т.н., а Аликанте не е. В магазина за цигари и алкохол има 2 етикета - зелени - за страните извън ЕС и сини - за ЕС. Цигарите на мъжа ми, както и моите, са на около половин цена /както е написано в статията/, за Европа - даже са и по-скъпи със 20-30 ст. отколкото си ги купувам в магазинчето под блока. В този случай единствения плюс, че се спестява място за друг багаж, защото си ги носиш в пликчето от магазина. Същото е и за алкохола /като цени/, а и, ако не си с чекиран багаж няма как да го качиш в самолета с ръчния /т.е. купуването от безмитния ти дава това право/.

Ах тъкмо се зарадвах  Mr. Green
Карай де..... то пак са си предвидени тия пари за цигарите така или иначе....

Сега се сетих за нещо.. искам да си взема слънцезащитен , само че в Испания тези които съм си харесала са на двойни цени ... мога ли да си присипя в малко пласмасово шишенце и него да взема? Дали ще има проблем  Mr. Green

# 661
  • САЩ
Абе не, че нещо, ама статията от линка е от Apr 3, 2006 - мдам, естествено, че ще има разлика  Laughing Laughing Laughing

Иначе вътре в ЕС - няма никаква разлика в цените на цигарите, купи си ги от България, че в Испания ще ти подкопае много бюджета Simple Smile

# 662
  • тук-там
М, да - извинявам се за грешното инфо. Мноу съм смотана- пльоснах първото нещо, което ми излезе - заблудих се от датата горе.  ooooh!

# 663
Не се лъжете от лошо написани статии - изгодно е да се купуват цигари от безмитния само ако летите за страна извън ЕС - Турция, Мароко, Египет и т.н., а Аликанте не е. В магазина за цигари и алкохол има 2 етикета - зелени - за страните извън ЕС и сини - за ЕС. Цигарите на мъжа ми, както и моите, са на около половин цена /както е написано в статията/, за Европа - даже са и по-скъпи със 20-30 ст. отколкото си ги купувам в магазинчето под блока. В този случай единствения плюс, че се спестява място за друг багаж, защото си ги носиш в пликчето от магазина. Същото е и за алкохола /като цени/, а и, ако не си с чекиран багаж няма как да го качиш в самолета с ръчния /т.е. купуването от безмитния ти дава това право/.

Ах тъкмо се зарадвах  Mr. Green
Карай де..... то пак са си предвидени тия пари за цигарите така или иначе....

Сега се сетих за нещо.. искам да си взема слънцезащитен , само че в Испания тези които съм си харесала са на двойни цени ... мога ли да си присипя в малко пласмасово шишенце и него да взема? Дали ще има проблем  Mr. Green
Само ако шишето е до 100 мл можеш. Иначе ще го хвърлят

# 664
Миналата седмица на нашето летище ме накараха да прехвърля козметиките в тяхно пликче, което събира един литър, само че ако примерно имаше 10 крема по 100 мл в кутия или парфюми по 100 мл никога няма да се хванат. Ако нещата са в туби или шишенца може и да се съберат.

# 665
Ограниченията относно превозваните течности важат ли и за големия салонен багаж? Откъде се взимат пликчетата за козметиката? И например, ако искам да донеса подарък от чужбина - десертно вино, няма да ми позволят ли?
Благодаря.

# 666
Ограниченията относно превозваните течности важат ли и за големия салонен багаж? Откъде се взимат пликчетата за козметиката? И например, ако искам да донеса подарък от чужбина - десертно вино, няма да ми позволят ли?
Благодаря.

Пликчета има и на самото летище на проверката, ограниченията важат за всеки вид ръчен багаж

Вино може да си пренесете или в чекиран багаж или да го купите след проверката за сигурност, тогава ограничение за обема течности няма

# 667
Преди време питах за възстановяването на 10% от резервация на хотел чрез Уиз еър. Да отбележа, че днес видях, че в Уиз сметка имам точно 10 процента от стойността на нощувките ни от последното пътуване. Получих ги месец и половина след напускане на хотела.

# 668
  • Mediterraneo

Точно заради това никога не купувам цигари от безмитните магазини. И не се учудвам на хората, които са осведомени и не купуват от там, само за да спестят 20 кв. см. в ръчния си багаж.

# 669
  • HH

Точно заради това никога не купувам цигари от безмитните магазини. И не се учудвам на хората, които са осведомени и не купуват от там, само за да спестят 20 кв. см. в ръчния си багаж.
Tired Tired

Цигарите, които пуша, в България струват 5.40, на безмитния в на летището в София струват 27 евро и стотинки за стек. Аз пък винаги се изненадвам какви циции са някои хора. Какво ли щях да спеспя, ако си ги влачех от магазина  Thinking

# 670
Здравейте, има ли възможност да се сменят избраните места по време на резервация, след като тя вече е приключена. Намирам само за добавяне на багаж и други услуги. Благодаря предварително

# 671
Здравейте.Доколкото разбрах за дете на 2 години си купувам билет. За бебешката количка какво трябва да отбележа и плаща ли се?Благодаря.

# 672
Здравейте, има ли възможност да се сменят избраните места по време на резервация, след като тя вече е приключена. Намирам само за добавяне на багаж и други услуги. Благодаря предварително
Да, има възможност, трябва да стигнете до следващия екран след добавянето на багаж и други услуги:
Моите резервации > Преглеждане на резервация > Добавяне на услуги > Продължи

# 673
  • София
Simple Smile

*Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см) но без да е включена административна такса. Отстъпката е валидна за нови резервации по всякакви маршрути само до и от Обединеното кралство.Тази промоция важи от 00:00 ч. на 19 юли до 1:00 ч. Централно европейско време на 20 юли. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, m.wizzair.com, мобилното приложение WIZZ.

# 674
Здравейте.Току що направих он лайн чекиране но обърках датата на изтичане на л.к.
Не мога да поправя.Не мога да се свържа и по телефона.Ше има ли проблем и как да процедирам.

Общи условия

Активация на акаунт