Паническо разстройство - 25

• 96 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Е, че защо да не може.

При мен много интересно се получи. Първия път като пих золофт не усетих никакви странични ефекти, но явно много зле по принцип си бях. Втория път още на първата половинка усетих това, което описваш.

Мерси Гала. Аз също не усетих първия път нищо / със сероксат/, ама тогава бях яко дъно. Сега съм предубедена дали ще ми помогне, дали ще ми понесе и нищо чудно, от внушение да не ми повлияе.
Как няма да помогне не се отчайвай но всичко си иска време. Ако много ти се гади го пий вечер с атаракс на мен това много ми помогна за страничните ефекти

# 706
Здравейте!
Прегледайте накои от клиповете на Анелия Мицева,за ТЕС.Може да са от полза за много от Вас.На мен лично ми действат успокоително,дори и само да е заблуда на ума за някои,пак действа положително. https://youtu.be/IMROBk0TiBM

# 707
Е, че защо да не може.

При мен много интересно се получи. Първия път като пих золофт не усетих никакви странични ефекти, но явно много зле по принцип си бях. Втория път още на първата половинка усетих това, което описваш.

Мерси Гала. Аз също не усетих първия път нищо / със сероксат/, ама тогава бях яко дъно. Сега съм предубедена дали ще ми помогне, дали ще ми понесе и нищо чудно, от внушение да не ми повлияе.
Как няма да помогне не се отчайвай но всичко си иска време. Ако много ти се гади го пий вечер с атаракс на мен това много ми помогна за страничните ефекти

Да, но ривотрила не ми помага за главоболието, а то е адски силно, направо не мога да гледам. За два дни се отрових от аналгини. Някой приемал Ад, боляло ли го е силно глава? Ест. и хипохондрията ми се обади и сега си мисля, че ще получа инсулт #Crazy

# 708
Главоболието сигурно е от цикъла. Ще ти мине.

# 709
Сега, пък, Вив, инсулт така лесно не се получава Wink Пийни стоб колд. Е, то скъпо е, ама действа.
Ривотрилът не те ли зашива направо в леглото Heart Eyes Hug

Аз пера по улиците на София и все едно аз съм родена в тая кола. И инструкторът ми се опитва да ми се меси, яде бой през по ръцете. А само 2 кормувания имахме. Аз толкова се влюбих в този Голф 7, че не знам и как изглежда инструкторът.
Али, беше права Hug

# 710
То добре, че си се влюбила в голфа, а не в инструктора. Сега остава да ти намерим и нЕкой перничанин и всичко ще е тип топ  Joy

# 711
Jerry знам, ама пусто голям страх ме подгони през нощта. Обаче проблема с дишането си остава. Изперквам бе хора, то не се живее така. Постоянно да искаш да си поемаш дълбоко въздух, обаче сякаш не можеш до край. Един път успея, след една минута искам пак, ма то ест. не може, аз правя пак опити и... такава каша става докато успея, че... Cry
Кажете ми дами, тва на психо ниво ли е, или не знам и аз вече какво.  Cry Станаха вече около 10 дни. Ходих на пулмолог, удари една слушалка, надувах там няква тръба, която отчете 130% нещо си, и каза, че нищо ми нямало  Rolling Eyes
Най важният ми въпрос към вас е - АД повлиява ли такива усещания и състояния? Нямам ПА.

# 712
Вив, знаеш ли, че аз като имам задух и нали имам проблем със сърцето и все си мислех, че е от него /ама не се филмирай, не казвам, че ти имаш/, оказа се, че е на нервна почва. Помогна ми тъпия седатив, 2 хапчета, които обаче сдъвквам не смуча. Я вземи пробвай.

# 713
Вив, знаеш ли, че аз като имам задух и нали имам проблем със сърцето и все си мислех, че е от него /ама не се филмирай, не казвам, че ти имаш/, оказа се, че е на нервна почва. Помогна ми тъпия седатив, 2 хапчета, които обаче сдъвквам не смуча. Я вземи пробвай.

Гала, ма то туй мойто не ми прилича на задух. Дишам си нормално, само дето много често искам да поемам въздух дълбоко. Аз го и поемам де, но сякаш само донякъде. На 5-6 опита, един път успявам да преодолея това, което ме спира при другите опити. Оффф, дано сте ме разбрали, че няма обяснение туй нещо.  ooooh! Ще пробвам и със Седатива, макар, че хич не ми влияе. Но аз пак да питам, ако е на нервна или на психична основа, ще има ли ефект от АД или напразно го почнах?

# 714
Вие не пиете ли, да да видим какви проблеми ще има вечер Hug

Али, другия път ще го загледам. Ама и знам как се паркира в храстите. Вързан е с колана, няма къде да бяга hahaha

# 715
Viv, на нервна почва е това  Peace Ще се повлия е от АД, но иска време да мине  Rolling Eyes

# 716
# 717
Вие не пиете ли, да да видим какви проблеми ще има вечер Hug

Jerry, като каза пиене, аз сега какво... мога или не мога да пия с тоз АД? Концентрат не пия, само бира. Ама може ли, не можели? Ривотрил пия веднъж на ден, но не всеки ден  1/8 от 2мг.

# 718
Пийвай си да ти е леко на душата  Wink  То няма кила концентрат да изпиваш я  Mr. Green
На мен напоследък чат-пат през деня ми е нервно и вечер като пийна едно узо и забравям за тези проблеми  Crazy

# 719
Виви, какво АД пиеше. Нямам сега време да превъртам назад.

Концентрат не съм пила от 5 години. Но с сероксата и стимутолона имах проблем от 2 бири вечер.
От опралекса и аритавито сега, което го пия и по 3-4 бири махам.
Ама като ми е кеф де, не всяка вечер.
Па като ме хванат лудите и по 5-6.

Ние изписахме почти темата!

Общи условия

Активация на акаунт