Паническо разстройство - 25

• 96 243
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета някоя от вас пиели Аритави и как и се отразяват на мен миго изписаха по 1 вечер но се претиснявам да не води до престрастяване защото ми казаха че като се спрът АД ставало някакъв ад и те нямали да ми решат проблема а щяли даго усложнят благодаря

# 721
Виви, какво АД пиеше. Нямам сега време да превъртам назад.

Концентрат не съм пила от 5 години. Но с сероксата и стимутолона имах проблем от 2 бири вечер.
От опралекса и аритавито сега, което го пия и по 3-4 бири махам.
Ама като ми е кеф де, не всяка вечер.
Па като ме хванат лудите и по 5-6.

Ние изписахме почти темата!

Jerry, пия Золофт. Ама хора, на мен ли не ми действа... Вече 5ти ден пия по половинка - ми нищо!  Rolling Eyes Не трябва ли някакви странични ефекти да имам, па макар и минимални? Инъче съм се запасила с ривотрил, клонарекс, лексотан и др.  да не взема да откачам, а то... нищо.

# 722
Viv ами радвай се, че нямаш странични ефекти. Не е задължително да ги има..

# 723
Направо си ги проспиваш страничните ефекти Grinning Ама верно е това, аз с лекарствата мятам вечер и заспивам, а като пия през деня то ми се замайва и куп други неща.
Ривотрил 1/8 от 2 мг по - добре вода пий. На моя позната на дете с епи по 1 от 5 мг на ден изписаха. Я пробвай малко спорт за тая хипервентилация, говоря сериозно, да се разгърнат дробовете. Мятай 2 седатива и тръгвай пеш бързо, но поне 3 км, иначе ефект няма да има.

# 724
Симона, аз съм на Аритави. Ми АД, ако АД. Почва се постепенно и се спира постепенно.
Ти гледай сега, че има наличност със срок на годност само до 31.12 и трудно се намира.
Актавис само ги произвежда, но нали ги купи Тева.
Май ще се насочваме към друг АД.

# 725
Направо си ги проспиваш страничните ефекти Grinning Ама верно е това, аз с лекарствата мятам вечер и заспивам, а като пия през деня то ми се замайва и куп други неща.
Ривотрил 1/8 от 2 мг по - добре вода пий. На моя позната на дете с епи по 1 от 5 мг на ден изписаха. Я пробвай малко спорт за тая хипервентилация, говоря сериозно, да се разгърнат дробовете. Мятай 2 седатива и тръгвай пеш бързо, но поне 3 км, иначе ефект няма да има.

Гала, преди като пиех Срероксат, пиех 1/2 от 0,5. Сега понеже ми донесоха от 2 мг. изчислих, че е толкова Simple Smile Много си права, че заради страничните ефекти го пия вечер. А тва с тичането... как да стане бе, човек. Пуша по 1 кутия цигари, а най дългото разстояние което изминавам е 200 метра / до работата ми/. Послушах ви съвета... купих си 2л. бира, направих си шишчета и на дишането съм му ......
Утре ше се чуе  Mr. Green

# 726
Цигарите допълнително ти влияят на хипервентилацията.   Naughty И на нервите като цяло  Rolling Eyes
Аз пуша /все още/ по 2-3 на ден и то не всеки ден. Поставила съм си цел да ги откажа до края на септември най-много.  Praynig

# 727
Цигарите допълнително ти влияят на хипервентилацията.   Naughty И на нервите като цяло  Rolling Eyes
Аз пуша /все още/ по 2-3 на ден и то не всеки ден. Поставила съм си цел да ги откажа до края на септември най-много.  Praynig
Офф, ако знаеш, че това ми е голямата мечта - да ги откажа. Ти по колко пушеше?

# 728
Не много - 7-8 до 10 на ден обикновено, понякога, ако сме на маса - по повече.  Confused

# 729
Не тичай ами върви бързо. Цигарите повлияват хипервентилацията също. Всеки му се е случвало да се събуди задръстен от цигари. Обаче аз имам познати, закоравели пушачи, които си спортуват стой та гледай, чак съм се чудела.

# 730
 Здравейте момичета,искам да попитам дали имате проблеми с кръвното? Не знам дали може да е свързано с ПР. Работата ми налага да сменям рязко надморската височина, само че преди ПР нямах проблем. Ходих на море и бях с много ниско кръвно и като се прибрах ми беше 160/80.

# 731
Вероника - не са само момичета тук, има и мъже паникьори Grinning Относно кръвното, нормално е да се вдига леко от ПР! Ако си си направила преглед при кардиолог и всичко е наред, значи просто търси начини за смъкване на тревожността. Пробвай също така да пиеш рибено масло(омега 3) и чайче от жълт кантарион(освен ако не приемаш някакъв АД).

# 732
И бъбреците трябва да се изследват за кръвно.

# 733
  Е извинявам се!😀 Не пия нищо,бях почнала омега3 и след няколко дни го спрях. Кардиолога каза,че нищо ми няма. Ще почна пак омега3 и се надявам да се оправя 😊

# 734
И бъбреците трябва да се изследват за кръвно.
Ще изчакам, ако не ще изследвам и тях 😊

Общи условия

Активация на акаунт