Паническо разстройство - 25

• 96 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
diditasi  Hug Успех от мен. Дано всичко се нареди по начина по който желаеш.

# 91
Момичета днес съм по добре Simple Smile) Влизам да се похваля. Преди малко в един хранителен магазин ми се позамая малко, но не ми стана нищо. Забелязвам, че се получава и като пуша цигари. Как ви влияят? Не пуша по много, 5-6 цигари на ден. Но поне се чувствам добре днес сравнително. Дано така да премине и деня. Прегръдки
Вчера с приятеля ми поисках да се поразходим в един парк. Спряхме колата и несмеех да слезна. Отдалечихме се 50-100м и като започна един страх. Седнахме на една пейка, поседяхме, пихме по сокче и започна една лудост в мен, не можах да седя, като стана ми се мота всичко, отвътре сърцебиене, дереализация, направо щях да побегна. Не успях да се успокоя и взех ксанакс, поразкара ми и бях добре. Ще направим по чести разходки за да свиквам, че отделя ли се малко от колата и паника.

# 92
Цигарите имат пряка връзка с паниките Нели. Даже психоложката ми беше пратила обяснение по мейла защо, по късно ще се поразровя и ще ти го пратя. Simple Smile Радвам се, че си по добре, продължавай в същия дух bouquet

Едит:
Никотина стеснява кръвоносните съдове и сърцето,започва да бие по-учестено,което наподобява на симптомите на паническа атака.След което ние се плашим и усложняваме положението,както и паниката вече е налице. Същото става и когато се опиташ да спортуваш, естествено сърцето се натоварва и започва да изпомпва повече кръв, това е нормална реакция на учестено сърцебиена, но твоята аналогия със сърцебиенето при криза те кара да отвориш път на атаката, която иначе не би се случила. Сърцето трябва да тупти учестено по време на спорт и това е нормално.

# 93
Цигарите имат пряка връзка с паниките Нели. Даже психоложката ми беше пратила обяснение по мейла защо, по късно ще се поразровя и ще ти го пратя. Simple Smile Радвам се, че си по добре, продължавай в същия дух bouquet

Едит:
Никотина стеснява кръвоносните съдове и сърцето,започва да бие по-учестено,което наподобява на симптомите на паническа атака.След което ние се плашим и усложняваме положението,както и паниката вече е налице. Същото става и когато се опиташ да спортуваш, естествено сърцето се натоварва и започва да изпомпва повече кръв, това е нормална реакция на учестено сърцебиена, но твоята аналогия със сърцебиенето при криза те кара да отвориш път на атаката, която иначе не би се случила. Сърцето трябва да тупти учестено по време на спорт и това е нормално.
Сега разбирам защо като се поизморя и се дереализирам и по същия начин ми става гадно и замаяно. Аз затова много не ходя, че като се поизморя и се почва, а не трябва, как се избягват тези симптоми поне при спорт?

# 94
Аз лично не съм чувала ПА от спорт, виж от цигари да, и аз съм получавала и ПА и сърдечна криза.

Да ви се оплача и аз. Моето дете, което е с аутизъм има ужасна страхова невроза. Тя е и с изоставане, на 6г и половина е, а не говори много. Но исновните й думи са страх ме е. Ужасни страхове, най - вече от деца, шумове, мотори, коли, и какво ли не, какво ли не. И докато при възрастните има АД, то при деца почти няма никакви лекарства. От 1 год е на хомеопатични успокоителни, но сега след поредното ходене при детски психиатър, каза, че много време ги пиела и трябва да ги спираме, а алтернатива никаква. Изправиха ми се косите направо. Тя е без тях е с постоянна много силна тревожност и ежедневни ужасни нервни кризи с агресия и самоагресия. Сетих се за тая билка страшниче, някой пил ли я е?

# 95
Гала, всички я пиехме по едно време. Али е спеца по нея, като дойде да каже. Ама днес е рожденничка и сигурно няма да й е до форум (Али, съжалявам, че те издавам, ама си е хубав повод  Hug).
На моя колега сестра му беше така, даваха й това българското на атаракса. Ама тя вече беше на години, е на 50 и няколко и редовно й го даваха за страховете и нервните изблици, даже и на бой налиташе.
Гала, милата Hug

Леле какъв сърбеж имам по тялото, сигурна съм, че не е някаква зараза. Имала съм го няколко пъти - при кандидатстудентските ми изпити, като се развеждах и като защитавах дисертация. Може да е и от започването на оропрекса newsm78 или напоследък почнах да нося повече синтетични - бъзосъхнещи дрехи за фитнеса newsm78 Влудява ме този сърбеж. Първо ще заменя дрехите само с памучни, пък после ще видим.

Спокойна вечер, момичета!

# 96
Нели, не трябва да ги избягваш, точно обратното (спорта де, не цигарите Grinning ) Трябва да свикнеш с това, че сърцето ти бие не защото получаваш ПА, а просто защото се изморяваш и това е напълно нормално за всеки човек. Освен това, ако спортуваш редовно, дори и по малко организма ти ще свикне и няма да се измаряш толкова лесно. В един момент това ще спре да те плаши. Но кардио тренировките, дори и съвсем леки (бързо ходене или лек крос) са в основната на борбата с ПР, повярвай ми. Относно цигарите, аз съм някакъв псевдо пушач.. Мога да пуша мога и да не пуша с дни. А в дните, когато пуша не са повече от 3 цигари и то някакъв въздух под налягане. Та и на мен ми се случваше лека ПА, почти след всяка цигара и си мислех че просто имам някаква алергия или организма ми изобщо не понася пушене, даже на лекар щях да ходя. После като прочетох това малко по малко спрях да се чувствам по-зле след цигара тъй като знаех, че е нормално да имам леки неразположения и не им обръщах внимание, в един момент си изчезнаха просто. Simple Smile

Гала, понеже не съм компетентна под никаква форма мога само да ти изпратя много прегръдки Hug Пробвали ли сте с терапевт нещо?

# 97
Нели, не трябва да ги избягваш, точно обратното (спорта де, не цигарите Grinning ) Трябва да свикнеш с това, че сърцето ти бие не защото получаваш ПА, а просто защото се изморяваш и това е напълно нормално за всеки човек. Освен това, ако спортуваш редовно, дори и по малко организма ти ще свикне и няма да се измаряш толкова лесно. В един момент това ще спре да те плаши. Но кардио тренировките, дори и съвсем леки (бързо ходене или лек крос) са в основната на борбата с ПР, повярвай ми. Относно цигарите, аз съм някакъв псевдо пушач.. Мога да пуша мога и да не пуша с дни. А в дните, когато пуша не са повече от 3 цигари и то някакъв въздух под налягане. Та и на мен ми се случваше лека ПА, почти след всяка цигара и си мислех че просто имам някаква алергия или организма ми изобщо не понася пушене, даже на лекар щях да ходя. После като прочетох това малко по малко спрях да се чувствам по-зле след цигара тъй като знаех, че е нормално да имам леки неразположения и не им обръщах внимание, в един момент си изчезнаха просто. Simple Smile

Гала, понеже не съм компетентна под никаква форма мога само да ти изпратя много прегръдки Hug Пробвали ли сте с терапевт нещо?
Hug Hug Hug

# 98
Да, аз съм доволна от страшничето!  Simple Smile

# 99
Али, сподели моля те, как го пиеш, чайче ли по колко такива неща

# 100
Здравейте на всички.

# 101
Али, сподели моля те, как го пиеш, чайче ли по колко такива неща

Галка, на чайче го пия. на самата опаковка пише как се приготвя за по-сигурно да не объркам нещо, че на мен половинът ми го вари  Embarassed

# 102
Галка, много прегръдки  Hug
Милото детенце! Стискам палци да се успокои детенцето ти. Толкова е тъжно да знаеш, че се страхува от толкова много неща и да не можеш реално да помогнеш. Това допълнително ти тежи.  Praynig Hug Hug

Здравейте, момичета!

Аз днес имам малко проблеми със стомаха, ама аз си знам защо.  Laughing Малко ме е срам да кажа... мама вчера омеси содена питка и аз я налазих гореща  Laughing Инак засега бивам.

Влизам само да се похваля... Сутринта докато си спя чух, че мама говори. Погледнах часа... трябваше да е на работа по това време. И си викам "оооо тука има нещо". Та наистина имало  bouquet Сестра ми е започнала да ражда. След малко ще ходим в болницата  Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано всичко мине леко за нея. Първо раждане й е, голямо бебе, естествено ще ражда, иска и без упойка. Дано всичко е наред  Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Прегръщам ви  Hug bouquet

# 103
Галка, много прегръдки  Hug
Милото детенце! Стискам палци да се успокои детенцето ти. Толкова е тъжно да знаеш, че се страхува от толкова много неща и да не можеш реално да помогнеш. Това допълнително ти тежи.  Praynig Hug Hug

Здравейте, момичета!

Аз днес имам малко проблеми със стомаха, ама аз си знам защо.  Laughing Малко ме е срам да кажа... мама вчера омеси содена питка и аз я налазих гореща  Laughing Инак засега бивам.

Влизам само да се похваля... Сутринта докато си спя чух, че мама говори. Погледнах часа... трябваше да е на работа по това време. И си викам "оооо тука има нещо". Та наистина имало  bouquet Сестра ми е започнала да ражда. След малко ще ходим в болницата  Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано всичко мине леко за нея. Първо раждане й е, голямо бебе, естествено ще ражда, иска и без упойка. Дано всичко е наред  Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Прегръщам ви  Hug bouquet
Успех!!! Simple Smile)
Аз със страх отивам за изследванията да правя Simple Smile)

# 104
Галенце, стискаме палци за бебчо, да се похвалиш като станеш леля! bouquet

Нели какви изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт