Паническо разстройство - 25

• 96 805
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Аз изкарах страхотни празници, без световъртежи, без тревога, абе с две думи, напълно здрав човек... Забравих за всички симптоми. Но ето,върнах се на работа иии от два дни нещо не ми е ок. Замайванет ми се, напарва ме гърба, топли вълни, лицето ми пламти, лека тревожност.... #Cussing out пак ли ще спрат да ми действат лекарствата ????

# 136
Толкова много време Ви оставих Мамици Simple Smile прехвърлили сте три теми в проблеми  Hug Влезнах да видя как сте,щом пишете явно сте живи  baby_neutral което от своя страна значи че сте по -здрави от здравия и по-доктори от докторите.Изчели сте що годе целия ви чичо Гуугле и сте задавали въпроси на половината рода за проблемите си,еее надявам се вече сте здрави по-малко плашливи и готови за купон.
На мацката по горе с ушите дето и парят...явно някое старо гадже те говори,желае ти хубавото спокойно.

Като се ядосваме наказваме себе си за грешките на другите!!!! Мами и Татювци или свободни електрони,разберете го това веднъж завинаги,хубава мисъл измислена някога си,навярно и вярна Simple Smile не знам Вие кажете муцуни!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Доста обнадеждаващо това за старото гадже.Оправи ми  настроението  Hug

# 137
Иначе аз съм на безплатна психотерапия Simple Smile На гости са ми две баби-разбойници.На 90 и 92 години.Псуват,пият,смеят се и се бият с бастуните.Доживях и това да видя.А ние сме се разплули и само мрънкаме.  #Crazy Naughty Peace

# 138
Иначе аз съм на безплатна психотерапия Simple Smile На гости са ми две баби-разбойници.На 90 и 92 години.Псуват,пият,смеят се и се бият с бастуните.Доживях и това да видя.А ние сме се разплули и само мрънкаме.  #Crazy Naughty Peace
Mr. Green  Mr. Green

# 139

Da sa живи и здрави тези баби  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Много ме развесели. Даже на мама прочетох и тя се разсмя.

Вчера в ателието влезе една бабка... ако телефонът ми не издаваше толкова силен звук (дори при изключен уж) като снимам щях да ви я снимам, но уви не стана. Беше на поне 80. Много свежа, облечена много добре и младежки. Донесе си едно сако в цвят сьомга за стесняване. В страхотна форма беше  Heart Eyes

Много ме кефят немските бабки. Едни цветни, свежарки Simple Smile

Спокойна нощ от мен  bouquet Heart Eyes

# 140
Та като стана въпрос за стари гаджета аз в сряда бях на гости на бившия ми приятел. Че останах и там да спя. Пийнахме, говорихме...
Толкова заредена се чувствам Crazy
Да се стягам аз за фитнес ... ама ме мързи. Добре, че почвам да намалявам лорапама, че не мога да се вдигна от леглото.

Хубав и спокоен ден Ви желая, гледам, че ще е слънчево, значи няма място за депресии Hug

# 141
Охоооо, Джериии, само така!  Heart Eyes

Тук е много мрачно. Вчера цял ден се скъса да вали. Явно и днес ще е така. Аз след малко ще правя обяд. Досега се размотавах и говорих с една приятелка американка, но й се доспа й може вече да се захващам с обяда  Laughing

И аз от другата седмица се залавям със спорт. Чакам цикъл (закъснява ми с два дни вече, много ме нерви, не ми е закъснявал от години, но явно заради промяната на климата) и после се залавям. Най-вероятно ще ходя и ще тичам като за начало, че сега точно пия хапчета за радикулита. А като ми минат болките ще добавя и малко лека аеробика. За съжаление заради радикулита вече не мога да тренирам това което обичам (тае-бо), твърде интензивно ми идва и ме боли кръста след всяка тренировка. И фитнеса не е подходящ за мен и остават лекото тичане в свински тръс, бързото спортно ходене (имам си в Бг и щеки за тук скандинавското ходене) и лека аеробика или пилатес. Всичко си го правя вкъщи или в парка, защото ме е срам да ходя и да тръскам сланини в зали  Laughing Laughing Laughing Laughing Много съм срамежлива  Blush Embarassed Embarassed Embarassed

Хубав ден ви желая  Heart Eyes Hug bouquet

# 142
Охоооо, Джериии, само така!  Heart Eyes

Тук е много мрачно. Вчера цял ден се скъса да вали. Явно и днес ще е така. Аз след малко ще правя обяд. Досега се размотавах и говорих с една приятелка американка, но й се доспа й може вече да се захващам с обяда  Laughing

И аз от другата седмица се залавям със спорт. Чакам цикъл (закъснява ми с два дни вече, много ме нерви, не ми е закъснявал от години, но явно заради промяната на климата) и после се залавям. Най-вероятно ще ходя и ще тичам като за начало, че сега точно пия хапчета за радикулита. А като ми минат болките ще добавя и малко лека аеробика. За съжаление заради радикулита вече не мога да тренирам това което обичам (тае-бо), твърде интензивно ми идва и ме боли кръста след всяка тренировка. И фитнеса не е подходящ за мен и остават лекото тичане в свински тръс, бързото спортно ходене (имам си в Бг и щеки за тук скандинавското ходене) и лека аеробика или пилатес. Всичко си го правя вкъщи или в парка, защото ме е срам да ходя и да тръскам сланини в зали  Laughing Laughing Laughing Laughing Много съм срамежлива  Blush Embarassed Embarassed Embarassed

Хубав ден ви желая  Heart Eyes Hug bouquet
В София ту мрачно, ту слънце, дъжд, абе гадно време, поне не е студено Simple Smile

# 143
Тук си беше студено вчера и даже пускахме парно вечерта като се прибрахме  Laughing
А сега като си е завалялоооооооо и няма намерение да спира изобщо като го гледам.

Вчера заради това време цял ден бях като пияна. Много ми влияят резките промени във времето физически. Онзи ден май до към 30 стигнали градусите, а вчера наполовина. Като гледам дават облаци и дъжд цяла седмица...

В понеделник имат някакъв празник германците и не се работи, но ние най-вероятно ще си останем вкъщи ако е такова гадно

# 144
Здравейте, момичета bouquet

И аз съм много зле с промените във времето. Тук вечера доста се постопли и ме удари в главата. И днес е доста топло, но се чувствам добре за сега. Преди малко се върнах от УНГ, добре че е работен ден и не трябваше да чакам до понеделник, изписа ми антибиотик да не се мъча повече, че вече 5 месеца с това гърло, може ли.. Дано помогне и да се отърва вече, че идва лятото пък един сладолед не мога да изям Laughing Студеното и горещото съответно са ми тотално забранени. Sad

Прегръдки Hug

# 145
Здравейте и от мен.На мен ми е отвратително боли ме зъб от два дни. За капак ми се гади и ми горчи в устата сигурно от лекарствата.

# 146
Здравейте и от мен прекрасни  Hug

Аз днес откарах 5-6 часа по пътищата, но предимно в колата  Mr. Green Като трябва да слизаме да ходим повечко пеш и ми е голяма мъка първите 10-15 минути докато се '' климатизирам '' покрай многото хора, като подпийнала съм хаха.

Иначе да ви попитам, маминка след 2 дни има рожден ден и искам да и направя някаква хубава торта ( без готови блатове, кремове и т.н. ) та дайте предложение ако сте правили нещо свежо. Иска ми се възползвам от ягодите, може би в някакъв ягодов мус  newsm78

# 147
Велвет, за тортички се обърни към Галето (Treli), даже може да разгледаш блога и - http://treli-kardia.blogspot.bg/ , има много хубави нещица. Simple Smile И аз съм така с ходенето навън - като подпийнала Laughing Ама се опитвам да не му обръщам внимание. Просто трябва да сме напълно наясно, че е в следствие от ПР и нищо повече и да не се плашим. Къде се разхожда? Simple Smile

Аз излизах с приятелка навън, времето тук е чудно, разходихме се пихме кафе, добре се справихме Laughing Тя също е с паник атаки има и ОКР, та подкрепяме се взаимно. Rolling Eyes

# 148
На някой случвало ли му се е цял ден да му се гади?

# 149
Велвет, за тортички се обърни към Галето (Treli) 

Hug Heart Eyes

Здравейте, девойки!

Велвет, всички тортички за които съм писала в моя блог са много вкусни - http://treli-kardia.blogspot.de/search/label/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8

Но след като искаш нещо свежо ти препоръчвам последната с цедено кисело мляко като можеш съвсем спокойно да замениш прасковите с ягоди. И също освен на парчета за още по ягодова може половината да ги пюрираш и добавиш към млечно сметановата смес, а останалите на парченца и украса отгоре. Става изключително лека и свежа, много подходяща за сезона Simple Smile
Аз тогава я правих с праскови, защото имах един компот, който исках да оползотворя.

Можеш да направиш и крем като този  за малиновото руло заменяйки малините с ягоди - http://treli-kardia.blogspot.de/2016/05/blog-post_6.html
И вместо кварк (което е немската извара) да си сложиш наша или рикота.

Цвети, много хубаво, че си се разходила. И ние бяхме на пазар днес. Даже си купих тъмно червен чорапогащник  Laughing

Мари, на мен ми се е гадило не цял ден, а цели дни Simple Smile От стрес ми се е гадило (месеци наред ми се гадеше дори само докато дишам), от лекарства ми се е гадило, като съм настинала ми се е гадило, от страх ми се е гадило... от какво ли не Simple Smile Дори по време на цикъл като е по-тежичък ми се е гадило.

Аз да се оплача... при нас все още е студено и мрачно. Ама баш студено... Гледам във Варна е към 22-23 градуса. при нас е 13.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт