Паническо разстройство - 25

• 96 854
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета Simple Smile

Относно магнезия, аз пия Магнум анти спазми/крампи или нещо такова.. Не за други ми нашите го пият, та няма смисъл да се купуват 100 подобни кутийки с хапчета, пак си е магнезий. Витамин Б комплекс си имам отделно, не го пия постоянно, правя почивки, витамин Ц вземам всеки ден. Другото, което правя от скоро е 1-2 лимона изцедени и 1-2 капки ментово масло, не повече понеже е силно, разтворени в 1л. вода. Цял ден си я пия помага ми за тонус и срещу гаденето, силно препоръчвам! Peace

Диди, прегръдки, сигурна съм, че всичко е наред. Не се тревожи за хормона, ако е завишен това ти е най малкия проблем, бързо ще те оправят. Сигурна съм, че няма нищо страшно, но в никакъв случай НЕ ЧЕТИ. Такива изродщини пише в интернет, че дори не знам как са си ги измислили. На скоро бях прочела, че ако имаш нелекувана хламидия може да се разболееш от СПИН #Crazy Не вярвай на всичко, което пише в нета, масово са тотални безсмислици. Hug

Нели Hug Опитваш ли да се разхождаш и някаква малка физическа активност? Аз от няколко дни да чукам на дърво съм добре, нямам световъртежи, но всеки ден гледам да вървя, ако времето е лошо пускам си някое 10мин аеробно клипче и започвам да подскачам вкъщи. Опитай Peace

# 181
Купих си МАГНЕРОТ по препоръка на пси и каза да го пия 3 табл. на ден, то е 500МГ. Така пише и в листовката. Един лекар пък ми каза, че е много била едва ли не дрогираща доза, нужната от магнезии била около 300МГ дневно. Да вярвам на психиатъра и листовката или на лекаря другия? Магнерот е един от най добрите продукти с магнезии.

# 182
Здравейте момичета Simple Smile

Относно магнезия, аз пия Магнум анти спазми/крампи или нещо такова.. Не за други ми нашите го пият, та няма смисъл да се купуват 100 подобни кутийки с хапчета, пак си е магнезий. Витамин Б комплекс си имам отделно, не го пия постоянно, правя почивки, витамин Ц вземам всеки ден. Другото, което правя от скоро е 1-2 лимона изцедени и 1-2 капки ментово масло, не повече понеже е силно, разтворени в 1л. вода. Цял ден си я пия помага ми за тонус и срещу гаденето, силно препоръчвам! Peace

Диди, прегръдки, сигурна съм, че всичко е наред. Не се тревожи за хормона, ако е завишен това ти е най малкия проблем, бързо ще те оправят. Сигурна съм, че няма нищо страшно, но в никакъв случай НЕ ЧЕТИ. Такива изродщини пише в интернет, че дори не знам как са си ги измислили. На скоро бях прочела, че ако имаш нелекувана хламидия може да се разболееш от СПИН #Crazy Не вярвай на всичко, което пише в нета, масово са тотални безсмислици. Hug

Нели Hug Опитваш ли да се разхождаш и някаква малка физическа активност? Аз от няколко дни да чукам на дърво съм добре, нямам световъртежи, но всеки ден гледам да вървя, ако времето е лошо пускам си някое 10мин аеробно клипче и започвам да подскачам вкъщи. Опитай Peace
Опитвам, по малко не сама. Онзи ден обаче сама отидох до ЕКОНТ, коийто е на около километър до нас. Много бях горда:))

# 183
Един познат с дископатия каза, че много му помага течния магнезий като  се втрива на болното място.

Нели, ти отоневрологично правила ли си за това замайване? Малка е вероятността нещо там да се е разбъркало, но пък ако е, има доста ефикасно лечение. 

Мен доста ме мъчи сърцето, вчера и оняден пак бях с кризи.

# 184
И на мен ми се струва много тази доза Нелка newsm78 Виждаш ли как като успееш да отидеш някъде самичка се гордееш. Чувството е прекрасно, от личен опит го знам, все едно си преборил някакъв невиждан звяр Mr. Green Всичко ще е наред. bouquet

# 185
Един познат с дископатия каза, че много му помага течния магнезий като  се втрива на болното място.

Нели, ти отоневрологично правила ли си за това замайване? Малка е вероятността нещо там да се е разбъркало, но пък ако е, има доста ефикасно лечение. 

Мен доста ме мъчи сърцето, вчера и оняден пак бях с кризи.
Не съм. Изпих ксанакса и съм по добре. Явно всичко е или още от медикамента или от нерви;)

# 186
И на мен ми се струва много тази доза Нелка newsm78 Виждаш ли как като успееш да отидеш някъде самичка се гордееш. Чувството е прекрасно, от личен опит го знам, все едно си преборил някакъв невиждан звяр Mr. Green Всичко ще е наред. bouquet
Да, много е хубаво. Simple Smile Да, ще си пия по 1т. и това е.Simple Smile

# 187
Магнерота по 1 табл е поддържаща доза, при 2 и повече е с лечебна цел, зависи за какво го пиеш.

# 188
Добро утро!

Днес предизвиках себе си. Снощи с мама говорихме да направя едни тиквени кюфтенца на фурна. Обаче нямаме копър и магданоз и преди да си легна реших на сутринта да изляза и да отида до супермаркета. Ходила съм пеша от предишната им квартира преди 4 години с мама.  Грабнах се и отидох до там сама. Даже питах дали имат копър понеже не видях сред изкараните. А на връщане минах през една пекарна и си купих топъл бретцел. избягвам тестото, а и не ми се ядеше по принцип, но го купих заради предизвикателството към самата мен.
Като се прибрах видях, че мама ми е написала бележка да сготвя друго. Но нищо Simple Smile Беше забавно. Мисля всяка сутрин да си правя разходки Simple Smile

Желая ви хубава седмица!  bouquet

# 189
И сега остава и да дадеш рецептата на тиквените кюфтенца на фурна  Grinning

# 190
Много се радвам Трели Simple Smile) Смела си, браво:))   Hug

Момичета, много ме измъчва, че не мога да работя. Още не съм в състояние, не мога да пътувам, става ми много лошо, а знам, че трябва. Мога да си го позволя сега временно, но и за мое добро е, а и за семейния бюджет ще е добре. Опитвам да ходя на кратки разтояния, разтрепервам се, умалява ми, явно ми пада и захарта и едвам ходя. Много ме е страх, но трябва да се замисля. Това, което искарам пък да го давам за такси, също не си заслужава. Как да процедирам? Да изчакам още малко или ...? Simple Smile

# 191
Аз мислех, че ходиш на работа, понеже каза, че като ти стане зле на работа си лягаш.....

# 192
Treli, Бравоооо  Hug Имам чувството, че човек когато отиде на ново място се отпуска малко или много, особено когато близките ти са около теб.

Нели, и аз след като се отказах от това което бях записала много се чудих за работа, но така и не се каних... Но скоро ще трябва да направя нещо по въпроса, не мога вечно да бездействам в къщи. Както не съм работила никога, голяма мъка ще е  Mr. Green Чак не ми се мисли

# 193
По принцип за депресивни разстройства се полагат болнични. Аз бях получила доста тежък рецидив тази година и бях месец и 10 дни болнични, но за целта трябва да се лежи в болница. Иначе максимум до 2 седмици.

# 194
Аз мислех, че ходиш на работа, понеже каза, че като ти стане зле на работа си лягаш.....
Да, помагам на приятеля ми в офиса, той много ме щади и рядко правя нещо по трудно.

Общи условия

Активация на акаунт