Паническо разстройство - 25

• 96 865
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Чакайте да ви се похваля...днес пих едно малко уиски ииииии нищо не ми стана  Mr. Green ( все още де) Не съм си и помисляла да го правя на тази доза АД, но днес племенника има РД и бяхме в едно заведение и викам чакай и аз като другите хора да ударя едно малко. Е имах малко замайване, но аз и без уиски го имам Joy Joy Joy

Много ме развесели поста ти  Grinning

А да попитам за това някой има ли отзиви IGNATIA AMARA 30CH и дали би свършило работа при моментен страх?  newsm78

# 211
Браво, Весте! Simple Smile И добре ти се е отразило, а? Simple Smile Аз на Великден пийнах една малка рецинка, нищо, че ми е забранено и заради червата. не се сдържах просто. Толкова да обичам. Пък от една мъничка чашка нищо няма да ми стане.

Аз ударих половин ксанакс. Не съм тревожна, реално нямам нужда по този параграф от него, но заради цикъла в момента не мога да спя добре и искам да се отрежа и да се наспя тая нощ. И започна да ме хваща вече. Днес цял ден ме боли корем и предполагам, че през нощта няма да ме подмине, та по-добре да спя от хапче.
Смятам, че еднократна доза няма да ми повлияе негативно. (реално спрях бензото отдавна. Вече май 10тина дни. Оттогава само веднъж взех четвърт  клонарекс следобяд преди няколко дни, че не ми беше добре и тази вечер половинката ксанакс.
По-добре така с една половинка отколкото недоспала и изнервена от това и да ми повлияе и на червата...
И то малкото ми сън не беше качествен защото се будих непрекъснато. Вече започнах да се прозявам. Даже ме мързи да се изкъпя и ще го сторя утре сутрин.

Велвет, аз го чувам за първи път това нещо.  newsm78 Нещо билково ли е?

Аз пак за синините да кажа. Наистина в нета сигурно ако се разрови човек ще излязат някакви страшни неща, но всъщност могат да са получени и поради много други причини. Може да се получат от разширени вени (аз както казах си имам, наследствено при всички жени при нас), от прием на някакви лекарства, от удар, силен натиск. не се плаши излишно, Мари. Няма смисъл. Аз искам да ти кажа, че в момента имам по 8 синини на крак. Мънички. И две големи и болезнени за които съм сигурна, че съм се хакнала някъде без да се усетя.
Не го мисли това Simple Smile Винаги си има и друго обяснение и изобщо не е на първо място някаква лоша диагноза.
А и има хора с по-нежна кожа, на които им се наранява по-лесно от на другите.

Пожелавам ви прекрасна нощ  bouquet Heart Eyes

Аз пускам "Откраднат живот" и ще видим докога ще издържа.  Laughing

Прегръщам ви  Hug

# 212
Трели, и аз не знам какво е. Мернах го в профила на Ива Екимова в нейн пост, давала го на дъщеря си защото била нервна заради предстоящата матура. Хомеопатично някакво...

А по темата за синините, аз също съм с разширени вени и кожата ми е супер тънка, като реши да се пука капиляр от хеликоптер се вижда от  Grinning Та съм им свикнала и не обръщам много внимание.

# 213
Аз току що се шибнах в бюрото и това ще е поява на нова синина. Ако не бяхме отворили темата нямаше да се усетя изобщо и пак щях да се чудя къде съм се ударила  Laughing Laughing Laughing

Добро утро на всички! Хубав и усмихнат ден ви желая bouquet

Мен от сутринта ме започнаха болките в корема и ми е толкова ужасен цикъла, че искам пак да изкарам целия си ден в леглото...  Tired

# 214
Чакайте да ви се похваля...днес пих едно малко уиски ииииии нищо не ми стана  Mr. Green ( все още де) Не съм си и помисляла да го правя на тази доза АД, но днес племенника има РД и бяхме в едно заведение и викам чакай и аз като другите хора да ударя едно малко. Е имах малко замайване, но аз и без уиски го имам Joy Joy Joy

Много ме развесели поста ти  Grinning

А да попитам за това някой има ли отзиви IGNATIA AMARA 30CH и дали би свършило работа при моментен страх?  newsm78

Хубава е игнацията. можеш и 9-то разреждане да ползваш. Аз си я нося постоянно в чантата.

# 215
Алина, благодаря за включването.. А как точно се пие?

# 216
Аз ползвах пастили РЕСКЮ на д-р Бах, определено бяха ефектвини, но ми действаха като разхлабително и ги спрях Embarassed Има и  във вид на спрей, казват, че било супер ефективно при ПА, бързо стопирало процеса. Обаче беше доста скъпичко, и за това не си взех Laughing

# 217
За синини - вит.С в по-големи количества, укрепва капилярите.

# 218
Здравейте момичета. Утре съм на интервю, дано някой да успее да ме закара, че не е близко, а както не съм пътувала отдавна.. в един кол център, дано да станат нещата. Днес ме боли корема от дясно, нещо съм се схванала, вчера се навеждах и явно някой мускул съм засегнала.. Хубав ден

# 219
Алина, благодаря за включването.. А как точно се пие?
Ако го пиеш всеки ден, се пие на гладно и после половин час не се яде. но по принцип докато се взима не се пие кафе, мента и по-ароматни нещо. това важи за класическата и хомеопатията на боарон като цяло.

# 220
Нелка стискаме палци всичко да е наред. Ще се справиш, сигурна съм Hug

За хомеопатията шоколадът също е противопоказен, до колкото си спомням. newsm78

# 221
Нелка стискаме палци всичко да е наред. Ще се справиш, сигурна съм Hug

За хомеопатията шоколадът също е противопоказен, до колкото си спомням. newsm78
Благодаря ти Simple Smile) Hug

# 222
Алина, благодаря  Hug

Цвети, и аз мисля съм ползвала някакви капки на д-р Бах ( ако не греша де )... Едните ми бяха за тревожността, а другите за щитовидната жлеза още миналата година.Бяха ми дадени от роднина с надписчета на всяко шишенце  Grinning и аз послушно си ги пиех. Ефект никакъв не видях.

Ще започвам да чета '' Подсъзнанието може всичко ''  Hug Дано ми хареса. Хубав ден момичета.

# 223
http://www.rescue.bg/%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BA%D1%8E-%D1%81%D0%BF … 1%80%D0%B5%D0%B9/ aз за това говоря, не знам дали е същото. Кажи после за книжката Hug Но заглавието да знаете е много вярно! Mr. Green Едно упражнение което направихме с психоложката за да ми докаже, че мога да си измислям и причинявам реални болежки и наразположения беше да си сложа двете ръце в спокойно положение, да се опитам да си ги затопля (или само едната) само като си го мисля и внушавам. И познайте какво стана. Simple Smile

# 224
Здравейте, дами Simple Smile

Аз влизам да се похваля. Возих се в автобус днес, до един курортен комплекс малко извън Варна - св.св. Константин и Елена. Много се гордея, не бях се качвала в градски транспорт от както си бях в София, а там всяко возене ми носеше ужасен задух и ПА и накрая просто спрях да се качвам. Днес първите няколко минутки ми се подкосиха краката, но удържах фронта, дори без валидол или каквото и да е друго. Имах си подкрепление от приятелка де, като запърви път и психоложката каза да не съм сама. Та такива неща от мен Rolling Eyes

Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт