Паническо разстройство - 25

• 96 263
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Искам да попитам хората които пият АД и евентуално са завишили чернодробните ензими, дали се налага прекратяване на приема или си има отделни хапове за чистене на черния дроб

# 661
Аз се завърнах от морето. За 8 дни забравих и за ПР и за депресии и всичко. Докато се върна и пак ми стана криво.....

# 662
Али, добре си дошла! Хубавото бързо минава Hug На моренцето, пляс, пляс вълнички, търкаляне, а на едната кълка, а на другата Hug

Круме, име много лекарства за за черния дроб. Аз пиех една година доста по-увреждащи лекарства черния дроб и ми бяха дали ударна доза карзил. Отиди при личната, психиатъра.

Сутринта щях да пиша, но вече ще му ... на това ПР. Имах изпит по теория. Ужас, мозъкът ми запечатан с безопасна игла, ръцете ми изтръпват, гади ми се, вие ми се свят. И ужасна паника и страх. То аз си бях за легло не, за изпит.
Взех го де Laughing
И май след толкоз ксанакс ще ходя да се мятам в леглото Wink

# 663
Искам да попитам хората които пият АД и евентуално са завишили чернодробните ензими, дали се налага прекратяване на приема или си има отделни хапове за чистене на черния дроб
Аз от Анафранил имах много завишени. Спрях всичко и 6 месеца диета и Карсил и се подобрих. 8 месеца АД ме бяха съсипали. Рязко напълняване, увеличен ч дроб, 6 пъти увеличени ензими и сега с АД взимам и Оптихепан. Хепатопротектор:)

# 664
Нели, това с шест пъти завишените ензими си ме плаши. Аз от един смотан деанскит ги вдигнах почти двойно и се стреснах, пък камоли така. Това си остава причината да ме е страх да пия 'апове

# 665
Моете дее като пиеше лекарства за епилепсията, понеже от тях се повишават чернодробните, пиеше и някакъв хепапротектор и така си бяха в норма.

# 666
Здравейте,много се чудих дали да повдигна темата,но все пак точно тук има хора и с моя страх,и знам,че ще ме разберете.Откакто чух за смъртта на Митко Ц.направо съм пак в "калта".Защото начина по който му са се развили нещата е буквално страха ми.И без това имах ужас от пътувания,а сега съвсем....Постоянно си внушавам,че ще ме заболи глава,че ме стяга тила.Знам,че той си е с неговата съдба,че всеки си има определено от Господ,ама пусти страх.Гадно ми е защото довечера си идва мъжа ми след едномесечно отсъствие и аз пак ще го посрещна с моите простотии.Не бих се разсърдила ако и вие не разбирате моите страхове,просто имах нужда да споделя :/Желая ви само позитивни мисли Simple Smile

# 667
И аз днес откарах една силна ПА породена от болки в сърцето. Ами не знам как да приема, че като съм сърдечно болна ще си имам и болките и прилошаванията. Ама пусти страх като те почне и той, сякаш другото не ми стига. То сега куп проблеми покрай малката, пак ежедневно прави нервни кризи,след които аз сърдечна Sad

# 668
Благодаря ти за отговора Гала! Иначе искрено ти пожелавам да се успокоите. Всичко е наред, всички негативни преживявания си ги правим ние самите. Пращам ти позитивна енергия и прегръдки

# 669
  • София
На мен смъртта на Димитър Цонев също ми подейства много зле. Вдигам кръвно, имам главоболие всяка вечер...

# 670
Нели, това с шест пъти завишените ензими си ме плаши. Аз от един смотан деанскит ги вдигнах почти двойно и се стреснах, пък камоли така. Това си остава причината да ме е страх да пия 'апове
Да, не ми се търсят изследванията, но Алат ми беше над 200, асат и ггт около 150-180.
Голямо количество Карсил Макс, строга диета и нещата се подобриха, но смъкнах и около 15-18 кг за тия 4-6 месеца.
Сега малко пак съм се поотпуснала. Хапвам всичко, пия АД, но вече взимам и Оптихепан. Хепатолог ни го препоръча, че било доста по добро от Карсил. Решила съм засега да не си правя изследвания, към края на годината ще ги проверя как са стойностите.

# 671
Здравейте! Има ли тук някой, който ходи на психоаналитик и така се лекува, а не с хапове? Иска ми се да опитам така първо, защото до сега бях на нищо и напоследък вече тревожността и гаденето и усещането, че се задушавам станаха много чести. Не съм взимала до сега хапове, само лексотан при нужда. Та се чудя дали преди да ходя на психиатър да не ида на психолог/психоаналитик и да опитам първо така. Моля ви, ако някой има инфо да даде. За София става дума.

# 672
  • София
Нели, как успя да смъкнеш толкова килограми за два месеца?! И аз имам очакваща нужда едни поне 8-10 да сваля.

# 673
Нели, как успя да смъкнеш толкова килограми за два месеца?! И аз имам очакваща нужда едни поне 8-10 да сваля.
Беше ми лошо от антидепресантите и много малко хапвах. Бях на легло от Ципралекс и се стопих, ограничавах мазни неща, сладко. И за 4 месеца някъде около 18кг.Подобрих и холестерол, триглицериди, черн ензими също:)

# 674
Нели, колко време ти беше лошо от ципралекса?

Общи условия

Активация на акаунт