ДУБАЙ 12-та тема

• 115 894
  • 807
  •   1
Отговори
# 210
Ние сме ходили до там, но с кола. Паркът е направен като естествена среда за живот на фламинга. Туристите са в една дървена къщичка и ги гледат. Ние стояхме около час, за да ги видим отблизо, но те не се приближиха.

# 211
Някой возил ли се е и знае ли от къде може да се хване Ретро Трамвая - Dubai Trolley?

# 212
Завърнах се от Дубай, като изключим жегата всичко беше превъзходно, искам пак.

# 213
В кой хотел бяхте?

# 214
Имам ваучери за биг бус 24,дубай далфинариум и островчето

# 215
Здравейте, дали някой има останали ваучери за сафари с arabian nights или за вход във Ферари Уърлд?
Благодаря предварително! Simple Smile
Трябват ми за този месец!

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 18:02 от ladydj

# 216
Искам да ви питам, на Биг Буса нали има слушалки с онлайн гид, или как да го кажа, разказват ти там разни неща за обектите. Добре ли се чува, хубава ли е информацията, може ли да замести да кажем Сити тур с екскурзовод? Реших, че искам да ни поразкажат това-онова за нещата, докато разглеждаме. Не че не сме прочели, но друго си е впечатлението като ти кажат, тук има еди колко си тона злато и скъпоценни камъни Wink Или да видя за някакъв сити тур от агенция...  newsm78, въртят ми се някакви 40-50 евро на човек, че беше цената...

# 217
Някой беше писал ,че ако нямате пари в нол картата може да се возите и после като заредите ще ви издърпа пари ,но не е така . Също така бях прочела,че автобуса ф 55 от летището е безплатен и това не е така

# 218
Някой беше писал ,че ако нямате пари в нол картата може да се возите и после като заредите ще ви издърпа пари ,но не е така . Също така бях прочела,че автобуса ф 55 от летището е безплатен и това не е така
Автобусът не е безплатен, ако се комбинира с метро, в рамките на 1 час то е безплатно!
А картите ги приема, ако не са достатъчно заредени(под 7,5 д)- пищи и не ви дава да се чекирате, ако е малко над тази сума ви приема пътуването, но на слизане информира да се зареди картата!

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 10:56 от ladydj

# 219
"Деца до 5 г. пътуват безплатно

Придвижване от летище до града:

ОТ ЛЕТИЩЕ DWC /WIZZ AIR/ - Ще пристигнете в Дубай /приемаме, че всичко с полета е ок и няма закъснения/ между 19,30 и 19,50. Няма друг полет по това време затова трябва по-бързо да минете. На летището си купувате или билети, или карти за пътуване. Гишето за билети е преди изхода от сградата, там където са гишетата за коли под наем. А автобусът спира пред терминала за заминаващи, вляво от изхода на пристигащи. Автобуса ще Ви свали директно на метро станция IBN Battuta.Пътят е 40 минути. Имате още 5 минути до перона на метрото. Спирката на автобуса е на 30 метра от входа на станцията. Автобусът е № F55. Тръгва на всеки кръгъл час и в двете посоки . Последният автобус от летището тръгва в 22часа."

Това е от 1-ва страница на темата. Колкото до НОЛ-картите - на много места във форума е написано, че трябва да имаш поне 7,50 дрх наличност /не съм сигурна точно за сумата/. Как може да се предположи, че ще пътуваш "гратис" и ако случайно заредиш отново картата, те ще си дръпнат парите? А, ако нямаш повече пътувания? Ще те черпят едно пътуване Laughing

И никъде не съм прочела, че този автобус е безплатен. Само не знаех, че ако времево се комбинира с метро, то може да е безплатно. Но, ние кацнахме на другото летище и имахме осигурен трансфер, така че това, което знам е само от форума, защото се бях подготвила за различни варианти на пристигане.

# 220
За пътуващите след 15ти август...

http://www.imgworlds.com/en/#

# 221
  • София
Здравейте! Имам малко тъп въпрос относно ваучерите за arabian nights tours и xclusivecruise. Ние ще бъдем 4-ма възрастни и 1 дете на 9 години, трябва да заявя 2 ваучера, цената за детето...май няма намаления? Та за 5-тия човек си остава редовната цена? Другото което май разбрах от темата, когато резервирам/комуникирам по е-мейл за arabian nights tours и xclusivecruise с livechat-a им казвам че имам ваучери и те ми дават формуляри за попълване, нали?

# 222
Здравейте! Имам малко тъп въпрос относно ваучерите за arabian nights tours и xclusivecruise. Ние ще бъдем 4-ма възрастни и 1 дете на 9 години, трябва да заявя 2 ваучера, цената за детето...май няма намаления? Та за 5-тия човек си остава редовната цена? Другото което май разбрах от темата, когато резервирам/комуникирам по е-мейл за arabian nights tours и xclusivecruise с livechat-a им казвам че имам ваучери и те ми дават формуляри за попълване, нали?
Аз онзи ден резервирах arabian nights, направо им писах на мейла, казах им, че имам ваучер, те ми написаха цената- 300 дирхама(за двамата с ваучера) и сумата се попълва във формуляра, който дават те Wink

# 223
Може ли някой да сподели , тези нол - карти за пътуване за автобуси и метро , какъв им е срокът до края на годината ли са ? И какво ги правите като си тръгнете за България ? В тях все пак е останала някаква сума ? Тази сума може ли да се възстанови някъде или - не ?

# 224
  • Гражданин на света
Може ли някой да сподели , тези нол - карти за пътуване за автобуси и метро , какъв им е срокът до края на годината ли са ? И какво ги правите като си тръгнете за България ? В тях все пак е останала някаква сума ? Тази сума може ли да се възстанови някъде или - не ?

Отиваш на удобна за теб спирка и си искаш възстановяване на наличната сума по картата. Спират някаква такса но вече не си спомням колко точно беше, останалото ти връщат bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт