ДУБАЙ 12-та тема

• 115 894
  • 807
  •   1
Отговори
# 405
Много благодарим за инфото Hug , всичко е подробно написано което ще ми е доста от полза  Simple Smile Още едно въпросче като ми останат AED каде е най добре да се обменят в евро -в хотела, в тяхна банка, на летището, или в чейндж бюро?

# 406
  • Варна
Моля предложете ми добра туристическа агенция за почивка в Дубай.

Здравейте и от мен Simple Smile
и аз ще помоля за препоръка за сериозна агенция , която да ползваме със съпруга ми за Дубай.
Предварително благодаря Simple Smile

Една от първите тур агенции беше Марбро турс. Ако не се лъжа. Peace
https://www.marbrotours.bg/index.php?fn=FindHolidays&fGroup=62
Виждам, че напоследък почти всички агенции предлагат екскурзии/почивки в ОАЕ. / Астрал Холидейс, Бохемия, РУАЛ, и тн./
Едва ли това е темата в която да питате за добра, сериозна Simple Smile тур агенция, каквото и да разбирате под това понятие.( ако не сте забелязали всеки споделя личен опит ) Темата тук е за самостоятелно организиране на пътувания в ОАЕ, без туристическа агенция. Peace

И ние с приятеля ми преди 5 години ходихме в Дубай със Марбротурс ! Останахме много доволни от услугите им Wink

# 407
Много благодарим за инфото Hug , всичко е подробно написано което ще ми е доста от полза  Simple Smile Още едно въпросче като ми останат AED каде е най добре да се обменят в евро -в хотела, в тяхна банка, на летището, или в чейндж бюро?
Обмяна в евро е най-изгодна в техните чейндж-бюра.Има ги навсякъде по моловете.

# 408
  • Varna
Здравейте, на всички пътешественици Simple Smile На 29 ти заминаваме с мъжът ми в мечтаният Дубай и всичко си организираме сами. С много помощ от информацията която прочетох тук ... за което много БЛАГОДАРЯ! Но имам проблем, опитвам да купя от сайтовете за групово пазаруване ваучери, не ми приема картите а имам виза карта, мастеркард и виртуална, всичките отхвърля а имам достаъчно пари в тях, имам онлайн банкиране и проверявам нищо не  се получава отхвърля ги. Някой ползвал ли е сайтовете за групово пазаруване и имал ли е подобен проблем ... ?

# 409
От моя скромен опит мога да кажа ,че приемат само кредитни карти.Така платих Бурж Халифа и круиза по Марината , имам доста останали ваучери на мобилно приложение които подарявам.Единствено ми е изчерпано сафарито на Арабиан найтс турс.

# 410
  • Пловдив
Здравейте!
Имам няколко варианта за хотел.Ще помоля да ми помогнете кой да избера!
http://www.bellevue-hotels.com/en/hotels/1/pages/13

http://www.auris-hotels.com/en/auris-inn-al-muhanna-hotel/gallery/

http://alkhooryhotels.com/hotelapartmentsalbarsha/photo-gallery/

http://cassellsalbarshahotel.com/accommodations/#prettyPhoto

Интерисуваме най-вече местоположението.Удобен ли е като отправна точка за забележителностите?Има ли спирка на метрото вблизост?Има ли възможност за пешеходни разходки наоколо?
Благодаря предварително!

# 411
Здравейте, на всички пътешественици Simple Smile На 29 ти заминаваме с мъжът ми в мечтаният Дубай и всичко си организираме сами. С много помощ от информацията която прочетох тук ... за което много БЛАГОДАРЯ! Но имам проблем, опитвам да купя от сайтовете за групово пазаруване ваучери, не ми приема картите а имам виза карта, мастеркард и виртуална, всичките отхвърля а имам достаъчно пари в тях, имам онлайн банкиране и проверявам нищо не  се получава отхвърля ги. Някой ползвал ли е сайтовете за групово пазаруване и имал ли е подобен проблем ... ?
Аз съм резервирала от cobone.com , но не помня коя карта точно ми прие, защото и аз пробвах с няколко.

# 412
  • Варна
Здравейте,
ние купувахме ваучери за хранене през cobone.com, като използвахме депитна карта Visa Electron  и нямаше никакви проблеми....не знам защо не се получава при вас...

# 413
  • Варна

В темите назад пишеше, че проблема с неприемането на картите зависи от банката, която я е издала. Възможно е да  има някакви ограничения от нейна страна, ако смята, че продавача не е надежден. Обадете се да проверите в банката. Аз не съм имала проблем. Плащах с Виза от Експрес банк. И ние летим на 29.11. Надявам се всичко да е ок!

# 414
  • Варна

В темите назад пишеше, че проблема с неприемането на картите зависи от банката, която я е издала. Възможно е да  има някакви ограничения от нейна страна, ако смята, че продавача не е надежден. Обадете се да проверите в банката. Аз не съм имала проблем. Плащах с Виза от Експрес банк. И ние летим на 29.11. Надявам се всичко да е ок!

И нашата карта е от Експресбанк и стана Simple Smile

# 415
  • Пловдив
Какво ви е мнението за тази оферта  - посещение на Абу Даби и Ферари Уърлд?Ще излезе ли по-изгодно с ваучери от книгата ?
https://www.cobone.com/en/deals/activities-abudhabi/baisan-trave … rrari-world/40897

Има ли нещо,което ми се изплъзва от погледа и не съм го прочела в офертата?

# 416
  • Пловдив
Ще бъдем 2 възрастни и 2 пораснали деца (11 и 14 г.).Предполагам,че трябва да се купят 4 ваучера,ако се спрем на тази оферта?
Приемам и други предложения за Абу Даби в съчетание с Ферари.

# 417
От една страна, само билетът за ферари е към дхс 240/или там някъде/.

От друга страна,
 Tour includes the following:
- Sheikh Zayed Mosque Free Entry with permission for 1 hour
- Emirates Palace
- Grand Mosque
- Heritage Village
- Marina Mall
- Ferrari Themed Park ticket

Sheikh zayed mosque и Grand mosque е едно и също, и то си е безплатно и без друго.
За другите места трябва да ви кажат ще влизате ли или само ще цъкате снимки от буса. В Heritage village например трябва да се влезе.
А и Марина мол не ви трябва. Ферари има топла връзка с Yas mall, прекрасен мол.
От трета страна, транспорът е важно нещо и ако ще ви разкарват навсякъде с бус, е доста удобно.
Най-добре питайте тези неща. Можете да се спазарите към джамията да ви дадат гид или да обикаляте в Херитидж или да ви пуснат в Емирейтс.

# 418
  • Пловдив
Благодаря много за бързия отговор!
Ще им напиша имейл,за да уточня подробностите.

# 419
Здравейте, сладурки, тъй като няма към кой друг да се обърна искам да ви попитам как се процедира в моят случай:
Днес закупих билети за мен и мъжът ми за Кулата и Аквариума в пакет за 390 аед, за датата, в която щяхме да сме в Дубай. Да но малко по-късно от агенцията, с коята пътуваме, ни казаха, че тази екскурзия се канселира поради отказ от голяма група да пътуват и ни предложиха еквивалентна, в Абу Даби и Дубай, НО първите нощувки са ни в Абу Даби и тогава ни се пада и посещението на кулата и аквариума. Навсякъде из сайта прегледах и няма информация дали мога да си променя датите. Писах мейли, но ми връща писмата....Не знам какво да правя. Някаква идея или предложение.
Благодаря предварително Sad

Общи условия

Активация на акаунт