Какво мислите за тройките?

• 52 555
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
А рискът да те изненадат откъм грешния вход?

# 91
  • Sofia

Мъжете, склонни към тройки, много често на драго сърце биха приели идеята "нещо" да им инспектира аналното отверстие. Laughing

# 92
А бе изобщо не сте в нещата.
Мои приятели двойка се отдадоха на суинг. Тройки, четворки и каквото се сетите. Пълен разврат. От онзи известният сайт за гепване си организираха всичко. И не ... не плащаха пари, нито на тях им плащаха, а се занимаваха с хора с възможности, които са отегчени и търсеха разнообразие. Возиха се на скъпи коли и т.н. и не след дълго просто се разделиха просто. Едно е двама мъже да търсите жена да я разпорите, друго е двойка да търси двойка. Имаше една учителка преди години, мойте приятели правеха егати оргиите в тях. Събираха се една сюрия буквално на опашка, а тя ненаситна.
Но няма такова нещо, че сме захлупени на сексуална тематика. Просто вие сте захлупени.

п.п. тройката трябва да е с двама мъже и една жена, но да не е твоята жена Simple Smile

# 93

Мъжете, склонни към тройки, много често на драго сърце биха приели идеята "нещо" да им инспектира аналното отверстие. Laughing

И това защо да е ужасно?

DonJon, според мен тройката трябва да е две жени и един мъж. А твоята жена да е на пазар Simple Smile

# 94
  • Sofia
И това защо да е ужасно?

Че кой го е определил като ужасно? Извращенията и сексуалните девиации на чуждите хора мен лично много малко ме касаят. Sunglasses

# 95
И това защо да е ужасно?

Че кой го е определил като ужасно? Извращенията и сексуалните девиации на чуждите хора мен лично много малко ме касаят. Sunglasses

Факта, че коментираш в темата, значи имаш отношение. Изразяваш неодобрение, което означава, че малко или много съдиш или имаш позиционно отношение към хората с такива наклонности. Всъщност имаш пълно право да имаш и мнение и отношение, в никакъв случай не съм оспорвала това.

Просто ми стана странно заключението, което си направила и защо смяташ, че това е лошо.  Не става дума да спорим, а ми е интересно как мислят хората.

# 96
  • София
Съгласен с the Дорис.

# 97

И това защо да е ужасно?

DonJon, според мен тройката трябва да е две жени и един мъж. А твоята жена да е на пазар Simple Smile

Принципно тройката трябва да е четворка, с трима мъже и една жена и всяка дупка да е пълна Simple Smile Мъж с две жени не го разбирам. Едната като ти го е пела, другата какво? За циците ли я хващаш, щото първата няма цици ли? Бе ко да ги правиш две на веднъж Simple Smile

п.п. стимулацията на простатата била се харесвала на много мъже... ама не ми е любопитно на мен Simple Smile

# 98
С интерес прочетох мненията по темата. Просто се рових в нета и пуснах в търсачката 'суинг" и излезе, като резултат.  Да кажа и аз, на база на моя опит:)).
Със съпругът ми водим този начин на живот (практикуваме суинга) от може би десетина години. Живеем заедно може би от двадесет . Мога да ви кажа, че това е прекрасен начин на живот. Забавления, невероятни приятелства и разбира се страхотни сексуални изживявания.Преди потисках и криех дори и от себе си своята бисексуалност, а сега и се наслаждавам .  Това определено може би спомогна и на брака ни - нямаме тайни един от друг. Всъщност не познавам суингъри, които са се разделили и развели. Това е начин на живот - приятелите ни са от тази среда, всъщност вече само такива,  всяка седмица намираме начин да се забавляваме както ни харесва. Това е. Питали сме , какво е усещането в секса - невероятно, можеш да се отдадеш и изживееш всяко твое желание и фантазия. Един купон , или оргия ако щете , продължава до сутринта или понякога с дни. Усещането за свобода, да правиш каквото искаш, свободата да се държиш по начин който ти харесва-това е незаменимо. Представа си нямате колко много хора водят този начин на живот може би вашите съседи, личния Ви лекар или някой известен журналист и политик. Интересното е, че ние жените сме по смели в това начинание първия път. Това са моите наблюдения. Мъжете са по уж "ербаб", но първия път са като в небрано лозе докато не познавам жена която да не се е насладила на мига.  Има разбира се и отрицателни страни- това е и свят на дълги и изтощителни купони съпроводени понякога и с много алкохол и кокаин. Друг проблем  е как да обясниш на близките си от къде познаваш токова много и различни хора. Пробвайте и повярвайте ми няма да съжелявате -това е la dolche vita.

# 99
  • Пловдив
Мерси съм за такива "забавления"  Stop Толкова пък да няма човек по-смислени занимания и цели, особено на тази възраст.

# 100
  • Sofia
   Loalx, това прозвуча като рекламна брошура. Laughing Да не би със "съпруга" ти да си търсите нови клиенти..., пардон, приятели? Mr. Green

# 101
Loalx, на колко години са децата ви?

# 102
Котка, не се смей на неща, които не разбираш.
Моите приятели суингъри по същия начин описваха нещата. Яко купони с други двойки. Но се разделиха за разлика от Loalx Simple Smile

# 103
Няма двойка, която практикува тройки, останала заедно. До такова нещо водят много дълбоки проблеми. До едно време се запълват дупките, и в прекия, и в преносния смисъл, но рано или късно се случва неизбежното.

# 104
Така де и моите наблюдения са такива.
Друга приятелка я викнаха за тройка и след това двойката си имаха сериозни проблеми, жената изревнува много и стана мармалад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт