Вероятно, когато излизате или се събирате някъде с приятели, пак ви липсва удовлетворение, щом не сте си достатъчни само двамата в компания.
...но защо според теб една двойка направила една пиянска тройка (примерно говоря) да кажем за теб е НЕ-двойка? На сутринта тези хора по - малко ли ще се обичат, какво? Не можеш да изкарваш хората НЕ двойки, защото сексуалния им живот е по - различен от твоя... Ето няколко примера се дадоха, хората са си суингъри и са си заедно, аз ти дадох пример...това прави ли ги по - малко "двойки" от теб и мъжа ти или от мен и моя мъж? Аз не принизявам любовта и обичта им, само защото решават, че така ще живеят...
Антигона пак цели в десятката - имаше преди време една тема за важността на секса във връзката. Масата беше 50/50, но имаше и много високи проценти за неща като доверието, уважението и т.н. Обичта между хората е разковничето, доверието помежду им и за този начин на живот - говоренето и обсъждането, а за да можеш открито и спокойно да обсъждаш тойки и т.н. с половинката, значи няма какво да застане между вас.