Януарска мама - 4

• 42 283
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Дивчо, а де! И аз така разсъждавам, ама покрай мен всички или са гладили до годинка или са със сушилня и увереността ме че трябва да спра да гладя намалява Sad
Не че е кой знае какъв проблем, но когато не ми е останало време да изгладя става една суматоха, бързам да изгладя поне най-неотложното, а дребния реве в това време. Вчера му забавихме банята за му изгладя един чаршаф и няколко бодита. После като го изкъпахме не знам гладен ли беше, какво беше това чудо, такъв рев все едно го дерат на живо Sad

# 121
  • Plovdiv, Bulgaria
Днес направих на Алекс три лъжички пюре от тиква с АМ, общо стана около 30мл и си го изяде, та и за още питаше.

Аз давам розов Девин и не преварявам. Също и не гладя дрехи вече, само чаршафи и пелени.

# 122
Мерси за водата. Аз гладя, защото ми хатрсват как изглеждат изгладени 😊, ако нямам време не гладя. От 2-3 дни ми реве до почервеняване, не правим нищо по различно,  чудя се чак толкова бързо ли се изменят :-o

# 123
Вече нищо не гладя, е горните дрешки, ако много са намачкани сигурно ще ги изгладя Simple Smile Стерилизирам, ако се сетя веднъж в седмицата, още малко и ще спирам.

Purpletka, масажа го правя сутрин като е свежа. Вечер вече и се спи и не става. Напоследък и при нас е рев като почнем да я обличаме след баня. Много се кефи обаче като я събличам Simple Smile

И аз преварявам водата с кана, но никога не съм ползвала водата само за деня. Ползваме обикновена трапезна вода, даже не с розов етикет.

# 124
Диди, аз гледам да го мажа с лосион по веднъж на ден, но ако продължи така да скандира след баня ще се принудя да го масажирам сутрин и да го мажа и тогава.
Да се оплача - много се изнервих със счетоводителката ни. Хич няма зор жената, декларацията можела да се подаде до 10 юни. Да ама ако чакам да я подаде юни месец, да се окаже че е сбъркала пак нещо, да я чакам да го коригира и после още незнайно колко дни до превод  #2gunfire Сега я спеших и вместо да изляза с дребния на хубавото време ще седя на компютъра да чакам мейл и да попълвам документи  #Cussing out

# 125
Purpletka, Точно същите ядове имам и аз днес! Писна ми от некадърната счетоводителка!!! Писна ми да седя и без пари, почвам да пускам мейли, пък дано си свърши работата!

# 126
На мен последния ми превод беше март месец, сега чакам НОИ да обработят корекциите по последния ми болничен за да ми преведат пари. #2gunfire

# 127
  • София
О да, със сигурност ще се запишем, само да видя кога ще си осигуря транспорт, мм е с нашата кола през деня, а баща ми през два дни е на работа и да видя кой ден е свободен. Иначе ние ще се класираме за 10:30.
Вода съм давала чешмяна преварена, но като цяло един-два пъти.
Аз гладя, защото не ползвам омекотител и иначе всичко ми стой твърдо, но ако нямам време само малко поопъвам нещата и ползвам. Не сме имали проблеми.

# 128
  • София
Малко е извън темата, но попаднах на това http://www.maikomila.bg/ - ситуациите са поднесени много смешно и с огромна доза хумор и доброжелателност. Развеселяват ме адски много и ми се прииска да споделя с вас.

# 129
Здравейте и от нас Wink
Относно гладенето, аз гладех само в началото, после престанахме. Но от две седмици пак почнах, заради обрива, който имаше малката. Сега няма пъпки, но малко ме е страх, та мисля да поглаждам още няколко седмици. Аз давам преварена вода, но съм давала два-три пъти и розов Девин, също преварена.
Питах ЛЛ за ротавирусната, тъй като бях в голяма дилема. Категорично ме посъветва да не я слагаме и натоварвам организма й излишно. Радвам се, защото сякаш и аз не исках да слагам, но много майки покрай мен ми я хвалеха.  За захранване, към края на месеца, като навърши 4, почваме. Склонна съм да я захранвам вече,  с надежда, че ще почне да яде и наддава по-добре. Ако беше на кърма, със сигурност щях да отложа поне до пети-шести месец.

# 130
  • Бургас
Водих Марти на контролен преглед. Още има някой и друг сопол и покашля, но каза че вече е добре и да спирам лекарствата освен Фенистила. Нооооо....Жасмина отново е със сополи, кашлица и червено гърло. Аман! Тва бил сега последна мода вируса. Добре де, не може ли нещо друго модерно да ми донесе от училище, а не бацил последна мода  Crazy
Нищо не гладя аз, опитах се в началото, но време не остава. Вода давам в момента Бебелан, не я пие както и всичко различно от кърма. Поне от лекарствата научи що е то лъжица и как се отваря уста като му я поднеса. Е, после съжалява и ме гледа жално, явно големи гадости му давах  Joy
Оплаках се на докторката от него, много яде. На два часа и е гладен. Снощи извадих от фризера замразена кърма. Еми омота 130 мл. и пак огладня след два часа. Педито каза ако ще и на един час да яде важното е да е на кърма.

# 131
Таня, кой ви е педиатър? Евала! Нашата ми беше казала в началото да го дохранвам, пък ако се отбиел какво да се прави. ..

# 132
  • Бургас
Жени Стоичкова ни е педиатър. Сега е голям фен на кърменето и късното захранване, но преди 10 год. ми даваше съвети за сок от втория месец  Heart Eyes
Но си я харесвам и и имам доверие, чест и прави че чете, ходи по семинари и мога да кажа, че е една от малкото в час с всичко ново. Помагала ми е много, дори с препоръка ме е изпращала при специалист в София, когато имахме проблем.
Айде, нахвалих я   Mr. Green

# 133
Браво! Добрите лекари трябва да се хвалят  Peace

# 134
За Либерото, гледайте страната производител, аз съм много доволна от полските, вземам от един магазин за детски стоки до нас, но последният пакет е от Кауфланд, дано не са различни...не мога да погледна в момента. Никога не съм гладила, а за стерилизиране, не е имало какво, не е приемал нищо от шише, няма биберон, играчките му ги пера редовно, макар че и от това май няма смисъл, редовно целият му юмрук е в устата или смуче играчка, май го тормозят зъбките. На 3 месеца и половина е 7.200, напоследък почна доста да се разсейва като суче, обръща се от стомах по гръб, но не и обратно, прекарва доста време в лов на играчки и изучаването им в активната гимнастика и раздава най-чаровните беззъби усмивки  Heart Eyes За захранването, мисля да почна да му предлагам храна на малки парченца при навършени 6 месеца, да се запознава с вкусове:

https://zabliznacite.wordpress.com/2010/09/27/vavezhdane-na-tvardi-hrani-1/

Общи условия

Активация на акаунт